- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
hülyegyerek #4392 üzenetére
Én sem szeretek nagypapásan vezetni, de sajna itt Szegeden mostanában ez a jellemző
Komolyan már elgondolkodtam, hogy minek ül be valaki a 30km/óra sebességhez a mostani autókba, mikor jellemzően, átlagban 50km a megengedett?
Amit írsz, egyébként az Avensisben nem probléma, elől is, hátul is nagy a kényelemPersze csak az enyémről tudok nyilatkozni.., de lassan én is szeretnék valami hybridre áltani. Ami tuti nem német lesz, legalább is nem Ford, mivel előtte az volt, és soha többet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trollok komolyan
- Ukrajnai háború
- Hobby rádiós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest