Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
Ma jöttem haza munkából este fél 7 után, és amikor lámpa nélküli részhez értem, akkor láttam, hogy nincs fényszóróm... Gyorsan vészvillogó, és az első biztonságosabb helyen megállás, ott megállapítottam, hogy helyzetjelző van, legalább látszódom az úton, de egyik fényszóró sem világít

Indexek jók, helyzetjelzők jók, reflektorok jók, csak a fényszóró nem,
Egyszerre csak nem éghet ki az összes?
Tegnap még elvileg jó volt.
Nem tudom, hogy lehet-e összefüggés, de ma délben vittem kerékcserére, felkerült a téli.
De végig ott voltam, megemelték az egyik oldalt, kerékcsere, leenged, másik oldal, csere, leenged és kész.
Corolla Verso 2005, 1.8Holnap szerviz, de gondoltam addig ide is beírom, hátha valakinek van ötlete, mert szombaton mennem kellene néhány száz kilométert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- 5x112, 17", BMW felni, Opelra is jó, Barum nyárigumival
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Segway KickScooter F2 Plus E
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest