- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
Sk8erPeter #778 üzenetére
THX! Közben Felfedeztem, a TC bővíthető plugin-ekkel. Ez óriási! Új tulajdonságokkal, képességekkel lehet felruházni, mint pl. a FF böngészőt. Találtam is egy plugin-t, ami tetszik. Virtual Disk 1.30. Ez jobban tetszik, mint az, hogy telepítsek új programokat. Most új az OS telepítésem, gyorsan indul, gyorsan áll le. Lehetőleg nem akarok rá telepíteni, hogy ilyen maradjon. Itt találtam egy rövid tutorialt hozzá magyarul. Az a baj, nem értem, hogyan kell használni. Szerintem már hozzáadtam. A Beállítások > Általános beállítások... > Működés > Beépülők > Fájl rendszer beépülők [.WFX] > Beállítás-ra kattintva ott van a neve, Virtual Disks (az "s"-t csak itt teszi a Disk-hez) és a hely, ahova tette. Újraindítottam a TC-t, de nem találom sehol a Virtual Disk-et, hogy csináljak egy virtuális meghajtót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest