Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
asdfhun #2253 üzenetére
Ugyanez volt nekem is. 30 ropiért akartak beletenni 2 gigát, és még a gyári RAM-okat is megtartották volna. Szerencsére megkérdeztem hozzáértőket, akik mondták, hogy tök egyszerű kicserélni a RAM-ot. 2x1 gigát raktam bele vmi 12-13-ért, és még a gyári is megmaradt.
Egyébként 667-es Kingstonokat vettem, és teljesen jó, semmi hiba. A memtest futott rajta egész éjszaka hiba nélkül.
-
amol
addikt
válasz
asdfhun #2268 üzenetére
Sok gyártó teszi ugyanazt a billentyűzetet a 14, 15.4 és 17 collos gépeibe, és ebben is van némi ráció, bár kétségtelen hogy ki lehetne használni a helyet. De pár nap használat után minden kiosztás megszokható. Ha nem megy, akkor a megoldás: külső billentyűzet dokkolóval vagy usb-n.
Nem az határozza meg a tapipadnál hogy lehet-e vele scrollozni hogy rá van kasírozva, ha hiányzik húzd rá filccel.
Találkoztam már többféle paddal és mindegyik tudta, ez csupán szoftveres megoldás. Hardverileg az egész pad felülete egyforma.
Atosz: Tecra M5-ön ugyanez van.
Tapipadból nálam a Synaptics a nyerő
-
amol
addikt
válasz
asdfhun #2260 üzenetére
ocska billentyuzetkiosztas (home, end pgup pgdown az enter mellett jobbra, ekkora notebooknal lattunk mar boven peldat, hogy elfer az ott fenn a jobb sarokban hagyomanyos elrendezesben, no meg a caps lock szele nincs kikonnyitve az A betu mellett)
Láttál már másik Toshiba notit? Mindegyiken így van. És azért, mert (csak) a Lenovo és a Dell, Hp régebbi gépein nem így van (újabbakon már igen, érdekes, vajon miért - mert jobb) a Toshiba megoldása a hagyományos, mivel előbb gyártott notit mint amazok.nem lehet slidernek hasznalni a tapipadot.
Ez zöldség, az összes tapipad tudja, csak megfelelően kell beállítani a drivert (vezérlőpult/egér). -
Kbali
nagyúr
válasz
asdfhun #2253 üzenetére
Érdekes, a kollégának én is azt tanácsoltam anno, hogy nézze meg a kézikönyvet, de azt állította, hogy nincs benne. Viszont itt kapott jó tanácsot, meg is csinálta a bővítést.
Egyébként a pontos típusspecifikus RAM-ok mindig drágábbak az általánosoknál.
Ha nem titok, mennyibe fájt az upgrade?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó 2az1-ben HP Pavilion x360 /14" i5-1335U, 16GB ram, 512 GB SSD, FHD, IPS,
- Lenovo IdeaPad Slim 5 16IAH8 16 col 12.gen i5 / 16GB / 1TB új 1 napot ment eddig összesen.
- Acer Aspire 5 A517-58GM-78AT i7 / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /R7-7735HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 144Hz
- Thinkpad T570, P52s hibás, de használható kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest