- Fórumok
- Notebookok
- Toshiba notebook topic
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-06-09 23:10 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerencZsolt
újonc
Van íróm, forrólevegős forrasztó állomásom, mikroszkópom, minden ami kell, gondoltam ez lehetne egy egyszerű következő lépés, pár perc az egész, egy új chip is filléres cucc. De ha nincs BIOS, nincs mit ráírjak. Teszek bele tesztelt ramokat, ha nem megy, nem bajlódok vele tovább. Köszönöm a segítséget!

-
FerencZsolt
újonc
Amikor megnyomom a bekapcs gombot egyből világít, folyamatosan, kép nincs se a kijelzőn, se monitoron. Ram cserével nem próbálkoztam, úgy gondolom, hogy ram hibánál legalább egy hibakódnak vagy valaminek kéne lennie. A bios újraírás egy egyszerű lépésnek tűnik, de, ha nincs akkor lehet inább elengedem a laptopot. A vinyóból és a ramokból talán visszajön az ára. 5000 forintért vettem ezzel a hibával.
-
FerencZsolt
újonc
-
FerencZsolt
újonc
-
SamSem58
aktív tag
-
SamSem58
aktív tag
Szia,
A billentyűzeten jelenleg az Y a Z és a Z az Y, ez még nem lenne gond, ám az már probléma, hogy nem ír ékezetes betűket. A képernyőn kontrasztot és a sötétítés és a világosítás módját - vagyis a színek beállítását keresem. Mert bár bekalibráltam a képernyőt, de így is olyan világos, hogy nehezen látni rajta a betűket.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
-
BUZZLGHTYR
senior tag
-
BUZZLGHTYR
senior tag
-
BUZZLGHTYR
senior tag
-
igor556
csendes tag
-
igor556
csendes tag
-
igor556
csendes tag
-
igor556
csendes tag
-
igor556
csendes tag
-
thespilertm
csendes tag
-
thespilertm
csendes tag
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
fcc
aktív tag
-
HoTaZo
addikt
-
oszy
veterán
-
MikaVejneGI
aktív tag
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
sith7
félisten
-
sith7
félisten
-
sith7
félisten
-
AttyVin
aktív tag
Ez eddig is így volt beállítva.
És a Windows nem is lép fel "magától" a hálózatra.Indításkor a gép Wi-Fi egysége aktívt állapotot jelez (LED), de a lent Windows-beállítás miatt, értelemszerűen, nincs hálózati kapcsolat.
Közben a Toshiba Flash Cards a "fizikailag" bekapcsolt Wi-Fi-t mutatja. Ott kikapcsolva alszik el a LED is.
De, mint írtam nem gond különösebben ez a működés, csak kissé zavaró...
-
AttyVin
aktív tag
Mindkét beállításnál (a HWSetup kb. a BIOS Windows-os elérése) gyakorlatilag csak két helyen jelenik meg a LAN beállítás, de nem "kapcsolóként": ébresztés LAN-ról, llletve a LAN-adapter engedélyesése.
A wake-up nekem nem kell, így letiltva, a másik persze engedélyezve.
Ennyi.
Ebből úgy tűnik hogy az akkori tervezői logika szerint a WLAN a prioritás, a LAN, meg beállítható opció...Nincs ezzel akkora gond, nem kell naponta többször újraindítani a gépet, csak zavaró, hogy ebben az esetben nem konfigurálható teljesen a rendszer...
-
Dency01
aktív tag
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
-
Erika69
csendes tag
-
törölt tag
-
Janou
Topikgazda
-
Gatling
csendes tag
-
Gatling
csendes tag
-
Gatling
csendes tag
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
fcc
aktív tag
-
fcc
aktív tag
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
nRu3
addikt
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
nRu3
addikt
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
virkir
veterán
-
cellpeti
nagyúr
-
Kukcaman
senior tag
Elvittem neki a 7, 8 ,xp sp3-t, majd reagál, ha felpakolta valamelyiket.
Igen, fent írtam is, hogy minden frankón megy, és visszajelez, csak nem megy a net.
Google pingelés még nem volt.
UPC router/modem ethernet-be közvetlenül bedugva sem ment, visszajelző led meg volt, a laptopon nem jelez vissza. Ethernet vezérlőt egyszer eltávolítottam, majd ráfrissítve felismertettem újra.
Ez a konkrét típusa a laptophoz csatlakoztatott routernek (TP-LINK TL-WN822N) ez is visszajelez.
Másik gépen + telefonon is flottul megy minden. Csak ez a laptop bénázik. -
Girmin93
tag
-
Girmin93
tag
A hiba naponta 2x-3x jelentkezett eddig. A feladatkezelőt nem tudtam ablakban a folyamatok mellett megnyitni, mert random időközönként jelentkezett a hiba.
Akku nélkül használom már 3.napja, azóta a hiba nem jelentkezett. 25% az elhasználódása az akkunak,nincs túl rossz állapotban, le kellene cserélni? -
zoli62
addikt
-
zoli62
addikt
-
Karakál
csendes tag
-
tutis
addikt
Ha leszedem a videókártya drivert, van kép, csak ugye akkor a felbontás alap. Neten túrtam sok helyen, mindenhol azt írják hogy a driver outdated. a windows frissítés hozta magával ezt a "fícsört"...MPC-vel sincs kép. Egyedül a kmplayer a jó, de azért mert az nem telepített valszeg.
Visszaállni nem akarok 8.1-re, ráadásul eredeti win 7-re ment fel a 10-es, nincs kedvem újrahúzni semmit. -
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
cooi11
senior tag
-
cooi11
senior tag
-
cooi11
senior tag
-
cooi11
senior tag
-
marontoni63
csendes tag
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
MeroM
senior tag
-
ArthurShelby
addikt
-
ArthurShelby
addikt
Köszi szépen!
Az enyém PSLS6E.
Viszont a bios frissítés továbbra sem sikerül. Win10 alatt kék halál lett belőle, visszatértem 7-re, ott meg szimplán nem megy tovább (ott ahol a másiknál előtte kék halál volt).
Kicsit furcsa, hogy itt uefi-ről beszél, mikor nem bírtam gtp-s, csak mbr-es windows pendrive telepítőt elindítani rajta anno.
Esetleg olyan problémája lehet, hogy 32bites windows 7 kell neki (a mostani 64bites)? -
sityuka89
tag
-
djg
aktív tag
-
jagada
addikt
-
Nhorbee
aktív tag
-
cbm1974
tag
-
cbm1974
tag
-
Pirostank
csendes tag
-
cbm1974
tag
-
Pirostank
csendes tag
-
cooi11
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
-
cooi11
senior tag
-
cooi11
senior tag
-
cooi11
senior tag
-
cooi11
senior tag
-
cooi11
senior tag
-
sith7
félisten
-
sith7
félisten
-
Akelaman
tag
-
allein
addikt
-
Tsebacsi
nagyúr
+1 Illetve lehet a gyártó oldaláról is mazsolázni. A fő problémák a wifi-bluetooth-kamera driverek szoktak lenni, de inkább régebbi, XP/Vista/Win7 típusoknál. Azok a gépek, amik alapból Win8/Win10-el jöttek ki, nagy eséllyel szépen nyugisan mindent feltesznek maguktól.
+1 A Media Creation Tool-ra is, pofon egyszerű használni, csinál egy boot pendrive-ot, és kész. Viszlát CD-DVD
-
4ron
senior tag
-
atee_13
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- Toshiba notebook topic
- (kiemelt téma)
- Filmvilág
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, a win-t se dozerolta be, a secure boot atallitas utan ment, mint a villam. Köszönöm