Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nRu3
addikt
válasz maestro_z #873 üzenetére
nekünk a jézuska ilyet hozott,[link] eddig csak amd gépekel éltem , de ez valahogy 1napra megtetszet. az ára 180e ft
Most már csak bele kéne mászni a biosba és meghúzni , de mivel ez az első notbook és méghozá intel, igy nem sietetem.''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
Nem tudjátok egy 512MB DDR2/533 ram menyibe kerülne +ba bele rakni?
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
Természetesen már első nap bele néztem milyen ram van és hogy fér ell stb. de azt nem vágtam hova rakom a másik ramot nálam is 2gb-ig bövithatő.
egyébként a notiknál is ha 2db ram lesz benne akkor azok dualban fognak menni? vagy notiknál nincs dual vezérlés ,vagy ezeknél a modeleknél nincs.''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
Mondjuk egy Core Duo proci jobban megdolgoztat egy vga-t és kihoza belöle a maxot, az hogy a 2vga közül melyik a jobb
Toshiba L100-112 [link] [link]
Toshiba M100-221 [link] [link]
de az ati mégis talánn több tapasztalatal és eredményel rendelkezik mint az inteles integrált vga.''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
válasz //Crouch// #4591 üzenetére
én gond nélkül feltudtam telepiteni rá xp-t anno 2éve mikor megvetem a notim, de mostanában amikor gyakran járok az egyik nagy áruházba és persze nézegetem az új gépeket , az a felirat szerepel sok mellet amiben nincs semien win hogy vistat ajánlanak xp helyet mert a sata csatolásu merevlemezes notikal gond szokot lenni a telepités közben.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
Abban tudna segiteni valaki L100-173 -ba jelenleg egy mobile intel celeron M390 1,7 ketyeg, lehet ebbe valamivel jobb procit tenni? ha lehet miet vagy egyáltalán nem tanácsos cserélgetni ebben? pontosan erről van-e szó [link]
-
nRu3
addikt
válasz gergobaby #6773 üzenetére
fua időtulépés miatt nem jön be a linkem nem égető nekem a proci cseréje persze , de ez 1,7 én mint réggi tuning őrültnek ez a számocska kevés mert azért valami értelmesebb procit belerakatnék szivesen akkár 2magosat ha a lapja ezt elviselné
-
nRu3
addikt
segitenétek satelite L100-173 hoz (ATI Radeon Xpress 200M) vga driver szeretnék valami újabbat , ami vanaz 5,13 az ati oldalán egyáltalán nem találok neki, illetve a toshibánál sem találtam, vagy meiket rakhatom nyugodtan fell mert megegyezik?
-
-
nRu3
addikt
Sziasztok, kérdésem olyan holnap sajna viném a notim szervizbe, a számlája megvan, de külön gari papirt nem találom, az üzlet ahol vettem megszünt egy ideje, nem tudom végülis menyi időre van a gari rá. Amúgy 2010 novemberében vettem, a hibája egyszercsak lefagy ,kékhalál és utána szevasz, nem tudd betölteni nem találja a merevlemzt!
-
nRu3
addikt
Sziasztok, több kérdésem is lenne bp-n meik szervizt ajánlot keresni vagy kerülni?a merevlemezek cseréje átlagosan mennyi ideig tart a szervizekben? illetve a toshiba merevlemezek meghibásodási statisztikája mien? menyi idő mulva halálozik el átlagosan pl: 500GB -s?
csak mert 2év alatt nekem már a második vinyóm döglött be, a szervizben mostmár 2hete pihen és nem kapok értelmes választ ha hívom öket mikora számithatok( első csere 4nap alatt megvolt) most valahogy nem sietnek. Csak lassan már kezd elfogyni a türelmem
-
nRu3
addikt
Ez a nevetséges, asztali gépnek használom, iró asztalon használom , csak netre használom, megsem dolgoztatam. Azért vettem toshibát mert a környezetemben mindenki megvolt elégedve. vagy én kifogtam egy ien pehes modelt, vagy valami idővel a notin belül kinyirja.
Én az atalntis-ba vittem de kezdem bánni, ha felhivom mi van , utána néznek és visszahivnak, perzse nem hivtak.''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
válasz Zoli133 #11127 üzenetére
most beszéltem a szervizel, a toshiba központnál nekem kel bejelenteni hogy szervizelni kell egy adott modelt, addig a szerviz nem tud mitt csinálni, ez nem tudom nekem miért jó hogy nekem kell telefonálni pluszba .de jó hogy 2hét telt el a semmire , bravo toshiba !
-
nRu3
addikt
bekapcsolásnál nem törtönik semmi, csak a képernyő bal sarkában egy pont vagy vonal indexel.
illetve a szerviben kiszedték a merevlemezt külön megrobálták megnézni, a szervizes a merevlemezre azt mondta teljesen meghalt.
a másik 2 szerviz adatait tudom, de ezzek szerint az én esetembe az egyik ok az amiért nem történt semmi hogy nem jeleztem a toshiba központba a hibát( amitt én baromságnak tartok , miért nem intézi a szerviz ) garanciális termékem van és nekem keljen telefonálgatni.....
Én személy szerint kicsit csalodtam a toshiba-n , a szervizelés miatt is és a meghibásodás miatt is.
[ Szerkesztve ]
-
nRu3
addikt
én személyesen vitem be, mert heieleg közel van nekem, meg gyorsabb , nem kell még a futára várni.
tavaly az első javitásnál bevittem és kb 4nap alat már kész is volt, senkit nem kelett hivógatnom.
most mondta a szervizes hogy jó lenne felhivni hogy minél gyorsaban meglegyen, de ez csak pár napot befolyásolt volna. (de nem 2hetett).''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
Még mindig nincs kész a notim már vicc tegnap hivtam állitólag megrendelték a merevlemezt a jöv. hétre igéretet kaptam tuti kész lesz, mondtam nekik azért az durva jan7.-én adtam le és már február van.
-
-
nRu3
addikt
Helló
Van egy Satellit l670-16m notim, újra pénzem nincs de egy picit gyorsitanám ha lehet, ebben procit lehet cserélni, (jelenleg gyári i3 350M van benne) ha lehet mi a max típus, láttam más típust i5 procikal . Valaki mondta hogy vannak modellek amikbe be van forrasztva a proci a lapjába? passz , tényleg van-e ien.
Másik kérdés ha lehet cserélni lesz-e érezhető javulás-gyorsulás, vagy olyan minimális kár bajlódni .
-
nRu3
addikt
Azért csak nem bírtam magammal,( az L670 )kicseréltem csak azért is a procit A gyári i3 350M 2,2ghz helyet egy i7 640M 2,8ghz operáltam bele, persze látványos javulás nem lett, de ezt mondtátok is , de így kielégültebben alszom . A ram toldás megvolt 4+4 lett, késöbb ha majd kezd meghalni a merevlemez akkor azt kicserélem egy SSD.re.
Maga a proci csere nem is volt vészes, találtam videót fent, így már nehéz lett volna elrontani.
-
nRu3
addikt
válasz dodopek #14437 üzenetére
Köszönöm hogy megérted a höm 45 C fok körül van, mivel én nem játszom így nem tartok hogy nagyon felmenne a hőmérséklete tartósan, de mivel a deszkát szétszedtem ki lett pucolva, így a hűtés is kapót egy frissítést és talán most jobban is hűt . Gondolkodom idő előtt az ssd cserére , de egyenlőre még elég húzósak, míg a proci és ram összesen 14e pénz volt .
-
nRu3
addikt
válasz Rodzser Mór #14439 üzenetére
Én személy szerint driver booster-t használok, az nekem mindent le szed ami friss és amit kell.
Nekem is a wifi narancs sárgásan világit,az a jó driver persze kell, de nézd meg az eszközölőben nincsen e letiltva.''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
válasz Nyunyumaci #14462 üzenetére
Első körben ram bővítés, az érezhető változást hoz, procit is cserélhetsz , azt a saját magad kielégítésére , de nagy javulást nem hoz. illetve merevlemezt ssd-re .
-
nRu3
addikt
válasz Nyunyumaci #14464 üzenetére
A memória az így nem bizti hogy szerencsés bővítés lesz, ha az egyik 2gb modul, az új amit beraksz mellé 4gb, hiába samsung , két különböző modul más gyári időzítésekkel, tuti nem fog dualba menni és az már nem jó.
de ha tévedek, a többiek kijavítanak.
-
nRu3
addikt
Sziasztok , valaki rendelt Ali-rol billentyűzetet a notijához? A minőségre lennék kíváncsi, mert az ár különbség elég nagy, ami ott 3000pénz az nálunk állítólag gyári az 20000 pénz.
-
nRu3
addikt
válasz Pyttawrx #15012 üzenetére
Pont ez a baj, a gombokat a macsek 1-2 kipatintot és már nem pattan vissza. Én is próbáltam, szervizbe is próbálták , de sérültek a picike műanyag fülek vagy hogy nevezem, így csak a komplett bil. csere segít. Ideiglenesen magát a gombot oda ragasztotam a gumis érintkezőhöz, de ez nem stabil Így érik a csere .
-
nRu3
addikt
Sziasztok, L670 16m a pontos típus , ki szeretném cserélni a régi merevlemezt benne ssd-re, én nem találtam infót rá hogy van e valami korlátozás e-nél a notinál? Vagy nyugodtan vehetek bármekkora sata csatolású ssd?!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Háztartási gépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Külpolitika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- HP 15s-fq 11.Gen. Laptop 15,6 i5-1135G7 8GB 512GB SSD FHD Intel Iris Xe - CSERE IS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF FX505D (Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 256GB SSD, GTX 1650) ÚJSZERŰ!
- Dell Latitude 5501 - 15.6" FHD IPS / i7-9850H / 32Gb DDR4 / 512Gb PCIe 3.0 / 97Wh / HUN backlit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T400 - I 4GB I 320GB I 14,1" WXGA+ I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs