Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niczo
senior tag
Notit nem célszerű tuningolni, ugyanis a hűtése amúgyis nagyon kis helyre van bezsúfolva, éppen elég hogy alap órajeleken lehűtse a rendszert. Ha netán valami a húzás miatt tönkremegy a gépbe jó eséllyel kukázhatod az egész gépet (itt nem lehet úgy cserélgetni az alkatrészeket mint egy asztali gépnél)
Egyébként még a CeleronM-ek is olyan teljesítményűek, hogy jelenleg az a notid legerősebb eleme, tehát a tuning teljesen felesleges. Egyedül energiagazdálkodásban marad el a PentiumM-től (nincs Speedstep), de ha tuningba gondolkodtál akkor neked ez úgysem szempont.Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
ABE
őstag
Nálam az első ram fölé kell behelyezni. Lehet, hogy esetleg nálad a felső slot-ba rakták a gyári memóriát, és nem látod az alatta lévő másik slot-ot?
Hogy van-e dual támogatás, nem tudom. Szerintem ez chipset függő. De tapasztalatom alapján túl van dimenzionálva a kérdés, én igazából nem éreztem sose a dual channel gyakorlati előnyét. Most is csak azért veszek ugyanolyan típust, nehogy komptibilitási probléma legyen. -
kuszal
tag
Köszönöm!
''az ati mégis talánn több tapasztalatal és eredményel rendelkezik mint az inteles integrált vga.''
Igen, valami hasonlóra gondoltam én is.
De persze azt is látom, hogy az Ati-nak a 112-ben lévő kártyája a belépőszintk körül van. Az Intelnek pedig a 950-nél nincs jobbja a piacon.
Nagy tudás egyébként sem kell, mostanában nem sok időm van Orkokat vagy Zergeket gyilkolászniAzt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
cucka
addikt
vicces, de a celeron mellé pakolt ati x200 erősebbnek számít, de szokásos asztali kártyákhoz képest az is elég gyenge.
az ok, hogy a jelenleg kapható inteles mobil vga-kban nincs hardveres t&l, a driver szoftveresen emulálja. van olyan játék, amelyik túléli (fifa sorozat pl. többé-kevésbé játszató intel gma-n) és van amelyik nem (civ4).
azt nem hinném, hogy bármelyik megoldás megbízhatatlan lenne. nagyon drága biznisz klassz gépeket is szerelnek ilyen vagy hasonló inteles vga-val.
[Szerkesztve] -
Cyberslider
őstag
-
Kbali
nagyúr
Mit csinálsz te azokkal a vinyókkal?
X éve használok notebook-ot (különféle típusokat) napi hurcolászással, de még egyetlen gépemben sem halt meg. A környezetemben is csak egyről tudok, faterom első Toshibájában ment tönkre garidő alatt.
Sőt, általában nem szokott haldoklós lenni a HDD, ha normálisan használják a gépeket, azaz bekapcsolva nem lóbálják, ejtik le, stb..., főleg, ha nincs bennük HDD védelem, ami mozgásra azonnal parkolja a fejet.A meik=melyik?
Keress itt vissza egy kicsit 1-2 oldal és ott vannak az elérhető, garanciális Toshiba szervizek.
Az nagyon érdekes, ha hetekig tart egy 5 perces művelet (persze bevizsgálják, hátha nem garanciális a hiba). -
Kbali
nagyúr
érdekes az, hogy bevitted (másodszor) és nem mondták, hogy előtte telefonálnod kellene, bejelentve a hibát.
Garanciajegyen mi van leírva az ügyintézés menetéről? Az kellene, hogy mérvadó legyen.Nem kell csalódnod, ha megoldják a problémádat, inkább azt kellene kideríteni, hogy miért hal meg a HDD a gépben, mert igazából nem megoldás, ha időről-időre cserélik, de a hiba fennáll.
A szervizelés módja pedig a legtöbb gyártónál pont ilyen: bejelented telefonon, jön a futár, viszi külföldre (pl.: Asus, Acer, Lenovo, Sony).
-
-
Janou
Topikgazda
hcs57 kollégával maximálisan egyetértek. Procicsere lehet kivitelezhető lenne, de különbség nem sok lenne. Ellenben egy HDD SSD-re cseréje hatalmas sebesség növekedést hozna. + 4 Gb memória pedig kicsit javítana a tempón egy kicsit, de az sem lenne nagy előrelépés. A felhasználói élmény fokozása programban egy SSD-vel tudsz a legjobban részt venni.
-
Nyunyumaci
csendes tag
Szia nRu3!
A memóriabővítést én is gondoltam először 6GB-ra-ez már uton van(egy 4GB DDR3 RAM SAMSUNG, mert ilyen is van benne csak 2GB-os!
SSD-re való átállást is,de hogy elég legyen nagyot kell vennem. Milyet és mekkorát érdemes venni?
A mellékelt képen mi lehet a memóriamodul mellett?Várom megtisztelő válaszodat!
Made for Saújhely by Győr in 15 year..... HUAWEI MATE 20 Lite - TOSHIBA A500-1EE By.:Nyunyumaci
-
tutis
őstag
érdekes megoldás született. akármelyik új videókártya drivert próbáltam, nem indult el az új driverrel a képernyő (hdmi-tvvel összeötve tudtam mindig a régit visszatenni hogy lássam mit csinálok)
aztán feltettem az AVS video konvertert mert kellett videót szerkesztenem, és láss csodát, mostmár lejátsza a videókathttp://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Janou
Topikgazda
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- HP 15s-fq 11.Gen. Laptop 15,6 i5-1135G7 8GB 512GB SSD FHD Intel Iris Xe - CSERE IS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF FX505D (Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 256GB SSD, GTX 1650)
- Dell Latitude 5501 - 15.6" FHD IPS / i7-9850H / 32Gb DDR4 / 512Gb PCIe 3.0 / 97Wh / HUN backlit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T400 - I 4GB I 320GB I 14,1" WXGA+ I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs