- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
monci
csendes tag
válasz
mr_ricsi #9981 üzenetére
Egyáltalán nem úgy értettem. Nyilván nem értek annyira a laptopokhoz, processzorokhoz, videókártyákhoz, mint itt sokan, és ezért szerettem volna kikérni a véleményeket. Nem azt kértem, hogy mondjátok meg, hogy melyiket vegyem meg, hanem a véleményekre vagyok kíváncsi. Szeretnék egy jó laptopot venni, de én nem tudom melyik az erősebb, gyengébb, miért...stb. Ehhez kértem segítséget és véleményt! Ha pedig írnak véleményt, abból általában tanulok is valamit(persze ha leírják hogy miért az a jobb). Szóval nem bunkóságból, de ha már időt szánsz arra hogy visszaírsz, akkor normálisan is válaszolhattál volna, ha nem megy akkor inkább vissza se írj. Biztos vannak akik mondanak róla véleményt. Még egyszer leírom, nem azt várom, hogy megmondja bárki is, hogy melyiket vegyem meg, csak szeretnék tájékozódni, hogy kinek melyik tetszik, mert nehezen döntök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest