Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
waces
aktív tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Alfa ota hasznalon a windows 7-et es meg nem talalkoztam olyan programmal,ami ne futott volna alatta. Nalad mik voltak ezek? Egyebkent nem ua kernelre epul,mint a vista,mivel teljesen atirtak (ezert is lett sokkal jobb es stabilabb). A firefox elfeheredeserol meg a ff fejlesztok tehetnek,mert az egesz 3.x sorozatot jellemzi a memory leaking. Semmivel se instabilabb,mint egy xp+sp3
-
Csabee.
nagyúr
válasz
VANESSZA1
üzenetére
igen az ubuntu a compiz fusionnal tényleg jó! de tényleg hp pavilionnon használom a win7et és semmi gond! a firefox kifehéredésről nem beszélve!
a memória zabálásról meg csak annyit hogy ha van 4gb memóriád, akkor mért ne zabáljon belőle az aero?azért van.
Visio és Exel teljesen jól működik a cad-et nem próbáltam, de tudod, a win7be is van virtuális xp, ami beleintegráldik a win7be, tehát ha te felraksz egy xp-s programot win7re akkor pl xp alatt emuálva lehet rajta dolgozni! direkt azért van ez hogy ha esetleg a szoftverrel nem lehet átállni win7re akkor ez kiküszöbölje a problémát 
-
hitchins
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Köszi a válaszokat

Nem, sajnos az xp nem tiszta, ez is volt az egyik oka, hogy nem akartam cserélni.
Ha lehet szívesebben használnék eredeti op rendszert.Ha leszedem a w7-at, az meddig marad ingyenes?
[OFF]Illetve lenne még egy kérdésem, mostanában szereztem egy mkv filmet.
Ezt mivel tudnám lejátszani?
Próbáltam már kmplayerrel, és vlc-vel, de mindkettővel szaggat.
KMP csak kicsit vlc- viszont mintha diavetítés lenne.Ez normális ezen a gépen már nem kellene normálisan futnia?[/OFF]
köszi
-
Wandamme
tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
És elég stabil és kiforrott (már amennyire ebben a fázisban kiforrott lehet) a Windows 7?
Mert én az asztali gépemen használtam egy darabig a 7057-es release-t és tényleg nagyon gyors volt, pedig nem egy erőgép, viszont találkoztam még fura dolgokkal benne.Lefagyogattak programok, deamon tools nem működött, msn sem tetszett neki néha. -
waces
aktív tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
azert ez nem biztos. en lassan fel eve hasznalok egy windet ugyeletre (vagyis amikor hirtelen kell elerni valamit nagyjabol barhonnan). es erre tokeletes. az nb100-as megjobb, mert kisebb. nyilvan soha senki nem fogja rajta se megirni, se elolvasni a haboru es beket, de ilyen gyorsan megnezni ezt-vagy azt a neten/elolvasni-megirni egy levelet tokeletes. es a lenyege az ,hogy szinte semmi sulya nincs (nemugy, mint egy notinak).
a gond (akikrol te is irsz), hogy sokan noti _helyett_ vennek. arra viszont nem jo (igaz nem is erre van kitalalva) -
jeronymo
csendes tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Be volt kapcsolva a Wifi a gépen is ha ere gondoltál, sőt a LED is világított ... de akkorsincs semmi ... mind1, elvileg nemsokára kiérnek a t-online-osok, megnézik a routert, meg megkérdem hogy mi a rákot kell csinálni, meg közbe olvasgatok vissza hogy mégis milyen drivereket kell leszedjek, bár sztem ebből oprendszercsere lesz ha már előttem írták hogy Vistával gyönyörűen megy.
-
-
Gézengúz
addikt
válasz
VANESSZA1
üzenetére
félve de mégis megkérdezem, nem vagy egy kicsit szőke?
ha van s-videó csatid akkor azt bírod használni, ha van hdmi-d azt is bírod használni... ha nincs egyik se akkor komolyan gondolkodj el miért vettél olyan notit tévézésre amin nincs semmiféle képkimenet....de úgy látom van a lapodon s-video akkor mi a baj szép királylány?

-
zsoca929
aktív tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Most találtam egyez az felment..
163.56 vagy hasonló..
Az nv disp.inf-et leszedtem és bemásoltam a tömöritési helyre,miután kitömöritettem a drivert...Elindult a telepités és mindig szenvedettt vagy el sem indult mert ,nem nvidia vga van benne...cimszóval..
De most találtam nagy nehezen egyet itt ami elindult ..eddig ugy néz ki ,h megy...
-
scott_free
senior tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
a paraméterek alapján a célnak abszolút megfelel, inkább olyasmire lennék kíváncsi, hogy mennyire strapabíró, megbízható, tartós? az akksija nagyjából meddig bírja netezéssel? szóval ilyesmikre.
eselteg tesztekkel találkozott valaki a neten róla? (nekem eddig nem sikerült)
-
Kbali
nagyúr
-
polonic
félisten
-
ABE
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Általában csak a látható csavarok szokták tartani, de elképzelhető, hogy a műanyagot ki kell pattintani. Próbálj alányúlni egy lapos késsel, és oldalanként nézd meg, hogy enged-e. Találkoztam már ilyen esettel, ahol a csavarok mellett bepattanó kötés is rögzítette a fedelet. Ha sikerült leszedned a fedelet, akkor csak annyit kell megnézned, hogy alatta ki van-e alakítva a HDD csatlakozó is. Ha igen, akkor valószínűleg bele lehet rakni még egy vinyót (bár szerintem notiba teljesen felesleges).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Decktamer teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Visio és Exel teljesen jól működik a cad-et nem próbáltam, de tudod, a win7be is van virtuális xp, ami beleintegráldik a win7be, tehát ha te felraksz egy xp-s programot win7re akkor pl xp alatt emuálva lehet rajta dolgozni! direkt azért van ez hogy ha esetleg a szoftverrel nem lehet átállni win7re akkor ez kiküszöbölje a problémát
ott nézz körül

Janou