Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Krystal_s #8503 üzenetére
"mivel ritkán futtatok keresést...nem zavar, h meddig ellenőriz"
Elég nagy gáz, hogy a CIS nem keres, ugyanis minden normális víruskereső "on-the-fly" ellenőrzi a netről, hálózatról vagy másik meghajtóról érkező fájlokat.
És nagyon nem mindegy, hogy ennek az ellenőrzésnek mekkora a prociidő igénye."a virus bulletin tesztjein mi csak nevetni szoktunk az AV fórumban. talán a keptelenseg.hu-ra lenne való a tesztjük."
A CIS-t használtam pár hónapig, de amikor nem volt egyetlen vírusriasztása sem, már szándékosan mentem olyan weboldalakra, amelyekről tudtam, hogy fertőzöttek. Mivel azokon sem volt találata, sürgősen eltávolítottam."CIS-nél a Defense+ a lényeg"
Karácsony óta 0 találata van, amitől húúú de biztonságban érzem magam:"és ezeken a teszteken a főbb védelmet kikapcsolják vagy alapra teszik és csak a vírusadatbázis alapján okoskodnak."
El kellene olvasnod a WB tesztleírását!
A progikat azokkal az alapbeállításokkal tesztelik, ahogy azok alapértelmezetten feltelepülnek a gépre.
A diagrammnak pedig 2 tengelye van. A függőleges a "reaktív" védelem, ami tényleg adatbázisból megy, de a vízszintes az "proaktív", amikor olyan vírusokkal tesztelnek, amelyek nincsenek benne az adatbázisokban. (Mivel a vírusadatbázis dátuma után jelentek meg.)
A két százalékos adat együtt utal a víruskereső képességeire, és a CIS egyikben sincs az élmezőnyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo Y720-15IKB gamer notebook
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest