Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz mr_ricsi #8507 üzenetére

on the fly persze h keres, nem arra érettem...akkor úgy írom h a TrendMicro IS és Bitdefender IS-hez képest én nem érzek lassulást. alapbeállításokkal szinte minden AV gyenge. amit lehet szigorúbbra állítok. lehet akkor több a false jelzés, de jobb mintha nem jelez. nem mondtam h a CIS olyan tökéletes, csak h az AVG, Avast, Eset stb. nem jobb az általam felsoroltaknál. Adatbázis szerint még mindig a BD IS sztem ,ami nagyon megbízható volt. évekig használtam, csak páran meggyőztek h megfelelő beállításokkal a CIS is van olyan jó. elég hasonlóan fejlesztik őket így lassan már nem sok kül. lesz a biztonsági progik között. évek óta rendszeresen olvasom az AV fórumot és igyekszem képben lenni, de egy ideje már nem tartom igazán megbízhatónak 1iket sem, azaz most nincs már olyan ,mint évekkel ezelőtt, h hú a nagyok. a teszteken is amelyik cég többet fizet az kap jobb eredményt. amúgy te melyiket használod ? én sandboxie-ban böngészek, keveset töltök. ami kétes ,azt megnézetem pl virustotal-on stb.

Új hozzászólás Aktív témák