Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
psol
csendes tag
Sziasztok!
Hetek óta harcolok a régi Toshiba Satellite Pro4600 laptopommal, nem igazán akar bekapcsolni a hűtése. A biosból szépen indítható, el is indul, de mikor mentés után reboot, már nem, vagy csak pár másodpercig pörög a venti, aztán semmi...kb. 5 perc alatt 65 fokos lesz a 700MHz-s cerka proci, és hát az szerintem már gáz...egy napon keresztül nézegettem, majd rávettem magam nagy sóhajtások közepette, hogy szédszedjem, most itt van az ölemben a hűtő, és azért ez mondjuk gáz, se polír, se sűrű lamellák, no de mind1, az a helyzet, h próbáltam külső áramforrásról adni rá kakaót, de meg sem moccan a venti, és eléggé égett is a szaga...
Gondolom, aki penge a témában, már felszisszent, de nekem még mindig nem egyértelmű: a venti akkor ugyebár halott?!!...három vezetéke van, egy piros egy fekete meg egy sárga-szerű. Ez ugye sorrendben 5V, nulla, 12V, igaz? Tehát kétfokozatú a venti, ugye? De talán ez már mind1, csak az volt az idea, h talán az érzékelő nem kapcsol rendesen, mert ugyan néha-néha beindult a venit, de kb. csak 10 másodpercre, azaz működik, csak azt hittem, nem bánna állandó feszültséget. Az USB penig ugyebár 5V-ot ad...ez pont elég lenne, rá is kötöttem egy usb-re, de semmi, azaz időnként, mikor rádugom, rándul egyet..(ez nekem megint nem jelent semmit)..Csak szeretném megérteni, hogy is működik (dött).
Röviden: lehet-e cserélni a ventit, esetleg az egész hűtőt, vagy meg vagyok lőve, de nem hiszem el, h 2006-ban nem tudok lehűteni egy 700MHz-s procit...gondoltam itt az új VGA hűtőkre, csak még nem láttam egyet sem, nem tudom, beférnének-e...
Ha alakinek bármilyen építő jellegű 5lete van, nagyon szívesen veszem, mert már a baltát elérhető távolságba raktam a noti mellé...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Janou