Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
üdv
írtam a technotrade-nek egy levelet, de &@&nak válaszolni, remélem ti tudtok
a kérdésem a következő
USA-ban vásárolt toshiba nb205-t itthon javíttathatok-e garanciálisan, ha meghibásodik?
tudom kicsi rá az esély , de egyértelmű választ akartam, ők meg nem válaszolnak... -
Rocko007
aktív tag
Sziasztok!
Most adtam le a rendelésem egy Toshiba Satellite A500-134-es konfigurációra. Elvileg egy héten belül megjön, akit érdekel a gép, az szóljon.
-
tzoli73
csendes tag
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem,kinéztem magamnak egy Toshiba L500-14Z laptopot,eléggé analfabéta vagyok a laptopok terén .A billentyűzettel kapcsolatban ,az érdekelne hogy a képeken az Y-Z fel van cserélve ill.a hosszú "I" betű hiányzik,viszont a leírásokban magyar nyelvű billentyűzet írnak.Ha ezzel kapcs. van valakinek tapasztalata írjon
Kösz:Zoli -
Keesss
csendes tag
Sziasztok, problémám a következő: van egy toshi satellite pro L300asom, 1.80-ról frissítettem a biost 1.90-re és azóta nem működik a touchpad. benne volt az aksi és hálózati tápon volt, nem szakadt félbe a frissítés, szóval elvileg nem én hibáztam, de a lényeg, h a touchpad meghalt, és nem tudom, h végleg-e, vagy csak ezzel a biossal nem akar működni... hasonló tapasztalata van valakinek? és hogy tudnám visszatenni az 1.80-at? nem engedi, mert az alacsonyabb verziószámú... a dos-hoz nem igazán értek, ha lenne olyan kedves valaki szájbarágósan leírni nekem mit tegyek, azt nagyon megköszönném! ja, XP sp3 van a gépen. insyde h2o bios.
[ Szerkesztve ]
ASUS UL30A-QX164V
-
T.Peter
őstag
Sziasztok. Nekem elvileg hétfőn jön meg az l500-14z laptopom. Mindenféleképpen majd írok a billentyűzetről, mert nekem teljesen ki is ment a fejemből ez, hogy meg kéne nézni, magyar-e, vagy sem.
-
T.Peter
őstag
Nem külföldről rendeltem. Ezen az oldalon a billentyűzetre magyart írnak, szóval szerintem máshol is magyar.
Értékelni nagyon nem fogom tudni, mert első laptopom lesz, nincs összehasonlítási alapom, plusz úgyis szubjektív lesz a véleményem. Mindenki máshogy értékeli a tükröződő kijelzőt, vagy a billentyűzet nyomáspontját. Mindenesetre írok majd róla, hogy milyen. -
T.Peter
őstag
Ezen az oldalon megtekinthetőek a változatok az l500-asból. Valaki tudja, hogy a 14z és a 17l között mi a különbség? Ez az oldal annyi eltérést mutat csak, hogy a 14z wifije n típusú is, amíg a 17l-é nem.
[ Szerkesztve ]
-
Keesss
csendes tag
sziasztok, szerintetek egy touchpad hibával ha beadom szervizbe akkor mennyi ideig ücsörögnek rajta? és a winyót benne kell hagynom addig vajon? mert nem szívesen hagynám benne, szükségem lenne rá addig is amíg javítják.
[ Szerkesztve ]
ASUS UL30A-QX164V
-
Zs0lt1
csendes tag
Sikerült megtalálnom ezt a topicot. Elnézést, hogy egy külön fórumtémát [link]indítottam, de nem találtam a megfelelő fórumtémát a problémámra.
Tehát, kb. 4 hónapja vásároltam egy Toshiba Satellite P300-1E9 típusú notebookot. Az első indítást követően az előre telepített Vistát azonnal feltelepítettem a gépre, majd telepítést követően, azonnal elkészítettem a helyreállító lemezeket, amelyekről másolatot is készítettem, hogy duplán be legyek biztosítva. Mivel sokat internetezem előfordul, hogy bekapok egy-két durvább vírust is, ezért nálam nem ritka, ha újra telepítem a rendszert. Szóval kb. 2 hónap után a helyreállító lemezekkel indítottam el a notebookot, hogy újra telepítsem a Vistát.
A helyreállító lemez megformázta a merevlemezt és kb. egy 45 perc alatt fel is telepítette a rendszert, ami ugyan úgy működött, mint az első telepítést követően.A probléma most jön. Jövő héten megint formáztam a gépet. Minden tökéletesen működött egészen addig, míg le nem töröltem valamit a gépről, ugyanis a törlést követően a gép nem volt hajlandó belépni az asztalra. A „VÁRJON!” feliratnál nem ment tovább! Kb. 3-4 órát vártam, majd kikapcsoltam. Ami érdekes, hogy csökkentett módban azonnal belép! Kb. 5-6 alkalommal telepítettem újra a rendszert, de nem történt változás.
Ha a telepítést követően nem törlök le semmit, akkor működik a belépés, csak kb. 10 percet kell várnom míg meglátom az asztalt. Ellenben a vásárlást követően a gépnek kb. 1 percig tartott belépnie az asztalra.
Nem hiszem, hogy az operációs rendszernek van baja, ugyanis a telepítés hiba nélkül lezajlik és eddig nem is volt probléma a lemezekkel. Valami történt a géppel, ami lelassítja!
Ötlete van valakinek?
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Toshiba A300-1NO típusú notim van, Windows 7 fut rajta.
Szerintetek ha nem kapcsolom ki, csak "sleep" módba teszem, nem hibernálom, akkor úgy hordozhatom pl. autóban vagy buszon? Nem károsodik ettől a gép? A merevelemez ilyenkor kikapcsol?
Ma siettem és nem volt időm lekapcsolni a gépet, csak sleep módba tettem, és úgy tettem be az autóba. Szerintetek ettől lehet valami baja a gépnek? -
<Adamsky>
nagyúr
Szevasztok!
Unokatesóm vett egy A300-at (22Z), aminek a telepítésében én segétkeztem. Vista 32bit került rá. Kérdésem az volna, hogy a rengetek Toshiba szoft. közül melyik felelős az "Fn" billentyűk megnyomásának OSD-s megjelenítéséért? Pl. némítás, videó forrás választása, stb. Vagy a Toshiba-nál nincs ilyen?
Bónusz kérdés:
Van a Toshiba-nak olyan szoftvere, amit ha az ember feltelepít, akkor lehúz minden driver-t, ami szükséges a működéshez? Próbáltam a "TEMPRO"-t, de ez szvsz. eléggé "butácskára sikeredett. Amikor szinte csak a network drv. volt feltéve (csak, hogy legyen net) akkor az volt a legnagyobb problémája, hogy nincs fenn a "Face Recognition" és, hogy a DVD-RW fw.-je régi. -
T.Peter
őstag
A notebook-om megjött, és a billentyűzete magyar. A nyomáspontja szerintem jó. A kijelző háttérvilágítása nagyon átszűrődik. A touchpad érdes felületű, és az egész picit magasabb (rányomták a tükröződő felületre, ezért magasabb), mint a tükröződő csuklótámasz. Az egész gép tükröződik. A fedlap nagyon szedi a port, a csuklótámasz ugyanúgy. A gép szerintem csendes, bekapcsolás után alig lehet hallani. Egyelőre telepítek, szóval nem tudom milyen gyors, stb. A gép kijelzője nagyon tükröződik, szóval ablak elé ne tegye senki, hacsak nem az ablakon kifelé akar lesegetni. A kijelző kerete matt fekete színű, olyan, mint a gép alja. A számbillentyűk sorozata felett és az F-es (F1-től F4-ig, F5-től F8-ig, F9-től F12-ig) billentyűk között van egy kis szürke műanyag. A további gomboknál is van némi műanyagos rész, de nem írom le az egész klaviatúra felépítését. Ha valamit kihagytam, és valakit érdekel, írjon.
-
Wandamme
tag
Hali mindenkinek!
Olyan problémám van hogy a kb. 3 hónapja vett A200-20N gépem 2 napja azt kezdte el kiírni win 7 alatt hogy "plugged in not charging". Azt írja ki hogy 33% van még de ha kihúzom a tápkábelt, rögtön leáll a gép, tehát akksiról egyáltalán nem működik.Be sem kapcsol. Olvasgattam külföldi fórumokat és nagyon sok embernél előfordul ez a probléma és nem csak Toshibáknál hanem pl. HP,FuSi, Acer gépeknél is. Már próbáltam kivenni az akksit és megfújkálni, biost frissítettem, a géphez kapott recovery disc-el újraraktam, de semmi. Most raktam fel XP-t de úgyanúgy semmi.
Most szervizen gondolkozom. Melyik szervizt ajánljátok, és egyáltalán hogy működik ez az egész gariztatás, szervizelés dolog?Üdv: Wandamme
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz T.Peter #5787 üzenetére
A teljesség igénye nélkül:
Acoustic Silencer
Assist
Bluetooth Monitor
Bluetooth Stack
Camera Software
Card Reader Controller
Chip Set Utility
Client Manager
Common Module
Config Free
Controls
Decoder driver
Display Driver
Face Recognition
Fingerprint Software
Flash Media Driver
HDMI Control Manager
Hardware Setup
Hotkey Utilities for Display Devices
Hotkey Utility
Infrared Driver
Modem Region Select Utility
Modem on Hold Utility
Online Product Information
PC diagnostic tool
PROSet
Power Saver
Pro Network Connection Software
Remote Control Manager
Robson Package
SD Utilities
SPS Driver
Sound Driver
Storage Manager
Supervisor Password Utility
TEMPRO
Tiles for Mobility Center
Touch Pad Driver
Touch Pad On/Off Utility
Touch Pad Utility
Utilities
Value Added Package
WPS Library
Webcam driver
Zooming UtilityA Win7-hez úgy vadásztad össze a driver-eket? Vagy felismert mindent?
A litából egyébként a driver-eken kívül ezeket tettem fel:
Acoustic Silencer
Config Free
TOSHIBA Hardware Setup Utility
Webcam[ Szerkesztve ]
-
T.Peter
őstag
válasz <Adamsky> #5788 üzenetére
Nekem ezek pont hiányoznak. nem tettem még fel semmilyen drivert a win 7 alá. Mindent felismert, megy a hang, a kijelző felbontása ok. Persze fel fogom tenni a grafikus és hang driver-t. A webcam-hez kell majd keresnem valamit még, meg átnézem a listádat is alaposabban.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz T.Peter #5789 üzenetére
A Win7-en én is gondolkoztam, de nem mertem belevágni. Sajnos elég szűkös volt a rendelkezésre álló idő (és az én időm sem volt sok) a kísérletezéshez. Gyári Win7-es driver-ek ugye még(?) nincsenek.
A vid. driver egyébként is egy érdekes dolog. Sok helyen olvastam, hogy az ATI 3470 driver (meg úgy általában a mobil GPU-k) AMD-s támogatásával gondok vannak. Értsd: AMD nem ad hozzá meghajtó prg.-t, az OEM gyártó általi driver-ek pedig lassúak és bug-osak. A 22Z-hez ennek ellenére én egy elég friss (és jónak tűnő: GTA Vice City és San Andreas szépen fut) driver-t tudtam leszedni, ezért nem is próbálkoztam ezzel. ha valami csoda folytán marad még időm szerdáig (akkor adom le a gépet) akkor lehet kipróbálom.
-
Thief626
csendes tag
hali!
satellite A500-asom van, de nem kaptam,hozzá lemezeket
a drivereket és a programokat honnét tudnám beszerezni? (PL: Toshiba servízállomás 2.0.26, Toshiba HDD protection, Bluetooth manager, Toshiba eco Utility,Toshiba USB alvás és töltés, stb...)
aki tudna nekem segíteni,az dobjon nekem egy e-mail-t vagy ide
(e-mail: steve626@freemail.hu)
továbbá akinek van A500-asa az kapott-e lemezeket hozzá?
előre is köszi a válaszokat -
Thief626
csendes tag
van valakinek A500-asa?
az vegye fel velem a kapcsolatot,kérlek
(e-mail: steve626@freemail.hu)
vagy telszám: 06-30/458-6608
tényleg fontos!!!!! -
Thief626
csendes tag
hali Rocko007 és mindenkinek!
nekem nagyon tetszik az A500,de van egy kis problémám az aksi kapacitásával: egy 1óra 20 perces filmnézés után 17-20%-os az aksi a 6 cellással,de rendeltem egy 12 cellás pótaksit... egyébként már aug.8-án már az enyém lett
köszi a linket a driverekét (ez lehet,hogy ostoba kérdés,de ezek a driverek magyar nyelvűek icezozo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- Gyári Lenov 90w laptop hálózati töltő sárga, téglalap alakú csatlakozóval!
- HSPA 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest