Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Windows7 nél melyik driver szükséges az Fn+ gombok működéséhez A200 nál?
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Toshiba Satellite l500 1eq notit, aztán szomorúan tapasztalom, hogy nem szólnak a hangszórók benne. Ha fejhallgatót dugok bele az szól rendesen, de a beépített hangfalak meg se nyikkannak. Mi lehet a probléma? Drivercserét már próbáltam.
Segítséget előre is köszönöm! -
szonti
aktív tag
válasz Grande Ale #6654 üzenetére
Hát nem szólal meg, uh visszaviszem, mást nem tudok vele kezdeni. Köszöönöm a segítséget!
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Toshiba L505, előretelepített Win 7 x64. Vásárlás után csináltam egyből egy helyreállító lemezt - vagyis pontosabban kettőt. Próbáltam XP-t telepíteni mellé, ami sikerült is, de sajna nem tudtam semmivel sem megoldani a dualbootot.
Nemgáz, hiszen van lemez, visszaállunk gyári defaultra. Kb 20 percig megy a folyamat - particionál, bekéri mindkét lemezt, félmásolja az image-eket, majd a végén azt írja, hogy Kész. Ekkor a gép leáll. Újraindítás után konfigurál, majd restart ismét, utána "A telepítő előszészíti a szgépet az első használatra.". Utána pedig "Várjon... a telepítés befejezése néhány percig is eltarthat..." kb 2 perc után a szgép leáll is újraindul, innentől ez egy végtelen ciklus. újra és újra restartol ugyazt látom mindig a képernyőn
Ilyenkor mivan? Valaki csinált már ilyet? please help!
köszi -
gergobaby
aktív tag
Sziasztok! Toshiba L300-am van, és egy külső monitoron használom, de a kép vibrál, azaz szemmel látható ahogy húzzza a szürke csíkokat... Ez miért van? Saját monitorral jóll megy. Elég fárasztó a szemnek, főleg fehér hátterű oldalakon látszik nagyon..
-
hobizoli
nagyúr
ICH3-M 82801CAN modem driver kene, egy Toshiba Satellite Pro SP6100-hoz (i845MP chipset) WinXP ala
Intel oldalan en keptelen vagyok megtalalni ezt. Az ACPI meg a kékfog modul drivere is johetne ha vkinek megvan, ez vmi TOS6205 nevu ize, ehhez sem talalok drivert a bolygon.
A Toshiba oldalarol vmiert megszakad a letoltes.
hobizoli
több drón kell ;P
-
Lonsi
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék Tosahiba A300-29K laptop ügyben. Van-e esetleg valakinek ilyen notebook, megéri-e a pénzét, illetve körülbelül mennyit bír az aksija, mert efféle adatot sehol nem találtam a gépről. Illetve egy olyan kérdésem is lenne, hogy ez már az újabb borítású gépek egyike, vagy még a régebbi mattos hatású műanyag borítást kapta, ugyanis így is látom hirdetve meg úgy is.
Köszönöm a segítségeteket!Luk én vagyok az apád. Apa-apa akkor én vagyok a te Lukad.
-
őstag
Aki még nem tudja hogy kezdjen hozzá a karácsonyi nagytakarításhoz Toshiba A200
És akkor itt a Toshiba L505
[ Szerkesztve ]
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
törölt tag
Sziasztok!
Felraktam l500(w7 64bit)-ra a w7 64bit -es Flash Cards Support Utility drivert, gondoltam ezze működni fog az fn osd-je. De nem... -
SirKero
őstag
Ha valakit érdekel L500-ra telepítettem XP32 Bit-t és minden tökéletesen megy rajta kivéve hogy a WiFi-t nem lehet az Fn+F8 gombokkal ki-be kapcsolni. Akinek XP-re van ingere telepítheti nyugodtan
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
törölt tag
válasz Grande Ale #6662 üzenetére
Megpróbáltam ezt is, fn lenyomására semmi nem történik. Amúgy ha beállítom, akkor egérre bejön a fekete osd a képernyő tetején.
-
freemark
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy A300-22Z típusú laptopot. Nincs rajta op.rendszer és sajnos nekem sincs most olyan forrásom ahonnan tudnék szerezni. Vistát nem akarok, az XP-t meg talán kicsit idejétmúltnak tartom ehhez a géphez. Kénytelen leszek pluszba venni OEM progit? :S Bár van egy régi másolt XP Prof SP2 HUN lemezem, de ha esetleg valamilyen észrevétellel, tapasztalattal vagy javaslattal segíteni tudnátok, nagyon megköszönném!
Üdvözlettel: Márk -
freemark
csendes tag
Ciao!
Én hoztam haza, de nem bonthattam még ki...Nemtom hogy bírom még 2hétig
Amúgy rosszat még nem olvastam erről a típusról, remélem minden oké lesz. Megpróbálok w7-et szerezni, én is afelé hajlok csak még érdemben nem tudtam lépni. Köszi a linket! -
freemark
csendes tag
Az enyém matt és szürke-ezüst, de láttam képet amin lakkfekete. Igazából nem ismerem a Toshibákat, úgy tudom a 2éves gari nincs nagyon kihasználva. Én pedig nem vagyok sem hardcore gamer, sem pedig webfejlesztő, így azt hiszem netezésre, suliban wifire, zenehallgatásra, filmezésre tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
freemark
csendes tag
OFF.
Segítsetek légyszi, ha tudtok! SP3as XP Eternity Lite-ot honnan tudok leszedni? Mert amit ddig néztem linkeket ott mindegyiken 404-es üzit dobott ki az oldal. Vagy már sehol sincs fent?
Köszi! -
freemark
csendes tag
Bocs hogy ennyit jár a szám d hát gondolkodom és folyton történik valami...
Úgy néz ki, lesz win7es lemezem 1-2 napon belül. Azért köszi! Bye! -
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok Srácok!
Laptop vásárláson gondolkodom és ezt néztem ki: [TOSHIBA L500-1GL]. Gyors válaszotokat és véleményeteket várnám a termékkel kapcsolatban! Előre is köszi!
üdv.: Fishbone17
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
freemark
csendes tag
Szép jóestét!
Nos, így egy egész napos fórumolvasás után mondhatni okosabb nem lettem, talán picit többet tudok a témáról, de sajnos ilyen driver-kérdésekhez láma vagyok...
Kérlek titeket, írjátok le, hogy egy op.rendszer nélküli A300-22Z notihoz pontosan milyen driverek szükségesek, továbbá melyek azok, amik nem árt ha fent vannak???
Valószínűleg win7 lesz rajta csak addig jó lenne leszedni a drivereket. Linkekért külön köszönet!Üdv: Márk
-
Lonsi
tag
Sziasztok!
Kicsit jobban körbejártam a dolgot és lehet nem a300-29k típusú laptop lenne, hanem l500-1fw. Esetleg erről van valakinek tapasztalata? Játékra nem lenne használva, csak átlagos dolgokra (office, internet, esetleg film nézésre). Ma délelőtt rendelem meg a gépet, ha bárni tud okosat mondani, azt nagyon megköszönném.Luk én vagyok az apád. Apa-apa akkor én vagyok a te Lukad.
-
zozo 0011
csendes tag
Hello! Én is egy Toshiba Satellite L500-1FW-ét néztem ki. A kérdésem az lenne, hogy az integrált intel GMA 4500m simán viszi a HD filmeket? Előre is köszi a segítséget.
-
JohnR
aktív tag
Üdv!
Toshiba L300al szívok. 10 centire van tőle egy tp-link router és nem látja a rádiós hálózatot, de nem csak ezt, egyet se (pedig 4-5-őt kéne látnia).
Op.rendszer win XP 32 bit.
Vmi kis help kellene. -
JohnR
aktív tag
válasz polonic #6688 üzenetére
Köszi próbálkozok (a másik simán látta az összes rádiós hálózatot, 3 perc alatt volt wifi-s net) De tök jó a terméktámogatás Toshibáéknál. Beírtam a gép hátulján található nevet Toshiba L300-254, erre kiírta ilyen nincs. Az automata érzékelő is lehülyézett, hogy ez a laptop nem létezik Hihetetlen! Most találgathatok mi van benne, és találomra telepítgethetek hozzá drivereket :S
Na még jó, hogy nem vok laptoppárti. Ezeket a sz@rokat már kihajigáltam volna az ablakon -
Kbali
nagyúr
-
Petii87
csendes tag
Helló mindenkinek!
Megtudná nekem mondani valaki hogy xp-t lehet e L500-eq ra, és érdemes e telepíteni, és hogy az sp3 as támogatja már e a sata vinyót? Ha minden igaz lesz majd egy ilyen gépem valamikor a karácsonyi dömping után.
-
polonic
félisten
válasz Petii87 #6692 üzenetére
Üdv!
Az sp3-as xp telepítője sem támogatja a sata vinyókat ahci módban. Drivert kell integrálni a telepítőbe, vagy ha lehet, akkor át kell állítani IDE módba biosban. Ebből kifolyólag lehet telepíteni, de nem érdemes. XP-t el kell felejteni, ősrégi elavult operációs rendszer, inkább a windows 7-et javasolnám telepítésre. -
Poo
senior tag
Hali
Elképzelhető az hogy egy L500 -as notiban az xpé csak 2,8 G ramot lát Sajátgép/tulajdonságnál és ugyanakkor 4G van benne?
Erre gyanakodnék így első körben.
xp32 bites.[ Szerkesztve ]
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
Petii87
csendes tag
Még egy kérdés. Miért van az hogy egyes helyeken fekete, míg más helyeken fehér színű billentyűzettel reklámozzák? Talán lehet választani? (L500-eq)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen TV-t vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- TCL LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo IdeaPad 1 15IGL7 15.6", 4 GB RAM, 128 GB SSD eladó! Új, bontatlan, 2 év garancia!
- Dell WD19DC dokkoló + 240W gyári dell táp
- Dell Latutide E6230 i7 3540M, 16GB RAM, 120gb ssd -vel eladó!
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest