Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Én ennek ellenére is az A200-at vinném, de nyilván te tudod, hogy mennyi a keret a gépre, és mi éri meg neked.
Kompromisszumként vehetsz bele 1 gigásat is, és akkor lesz 1,5 Gb, ami szerintem elég. De mondom, én 1 gigával sem éreztem lassúnak a gépet, sokat számít Vistánál, hogy be van-e rendesen állítva (pl. felesleges szolgáltatások letiltva). -
ABE
őstag
Személyes szimpátia, kicsit komolyabbnak tűnik az A200 (elvileg feljebb is pozicionálja a sorozatot a Toshiba).
De ez ízlés kérdése. Teljesítményben szerintem nincs jelentős különbség, ahol az A200 procija nem elég, ott az L40-é is kevés szerintem. Vinyó egyértelmű (vagy elég neked, vagy nem), a memória pedig... Nos, nekem 1 Gb memóriával is elfut rendesen a Vista, de 2 gigával érzi igazán jól magát, ezt meg kell hagyni. Feltéve, hogy tényleg egy darab modul formájában van az A200-ban a memória, mindössze 4e forintért, házilag, a garancia elvesztése nélkül ki tudod bővíteni 2 gigára. Ha az adatlap tényleg jó, akkor az A200 gazdagabb felszereltsége (bluetooth, kamera, kártyaolvasó) is vonzóbb. Ha jól tudom, akksijukban nincs eltérés, tehát az sem visszatartó tényező. -
pszaby
csendes tag
Hát ma teszteltem le és kb 2 óra volt,de ebbe volt csak internetezés,táblázatkezelés,program telepítés,meg egy vista frissítés!
Szerintem nem melegszik nagyon pedig szinte egész nap megy,az igaz hogy ha hálózaton van akkor az alja az aksi miatt meleg,dehát ez természetes!Amúgy ismét leteszteltem 3dmarkkal és most már csak 2717 pontot adott,látszik hogy most már elég sok minden van ami foglalja a memóriát!Na mindegy ez van......
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Kompromisszumként vehetsz bele 1 gigásat is, és akkor lesz 1,5 Gb, ami szerintem elég. De mondom, én 1 gigával sem éreztem lassúnak a gépet, sokat számít Vistánál, hogy be van-e rendesen állítva (pl. felesleges szolgáltatások letiltva).
De ez ízlés kérdése. Teljesítményben szerintem nincs jelentős különbség, ahol az A200 procija nem elég, ott az L40-é is kevés szerintem. Vinyó egyértelmű (vagy elég neked, vagy nem), a memória pedig... Nos, nekem 1 Gb memóriával is elfut rendesen a Vista, de 2 gigával érzi igazán jól magát, ezt meg kell hagyni. Feltéve, hogy tényleg egy darab modul formájában van az A200-ban a memória, mindössze 4e forintért, házilag, a garancia elvesztése nélkül ki tudod bővíteni 2 gigára. Ha az adatlap tényleg jó, akkor az A200 gazdagabb felszereltsége (bluetooth, kamera, kártyaolvasó) is vonzóbb. Ha jól tudom, akksijukban nincs eltérés, tehát az sem visszatartó tényező.
Janou