Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ABE

őstag

válasz padre71 #1664 üzenetére

Szia

Én tegnap raktam fel próbaképp a Vistát (holnap térek is vissza XP-re), és a következőt tudom mondani.

1. Ez ugyan notebook független dolog, de nekem nem tetszik a Vista, feleslegesen lassítja a gépet. Szépnek szép, de ha csak amiatt váltanál, akkor létezik már arra trükk, hogy az XP Vista hatású legyen.

2. Nagy helyet foglal a Vista. Csak akkor nem szívsz vele, ha nagy a winchestered, vagy nem pakolsz a gépre sok cuccot.

3. Vista alá nincs Power Saver, amivel meg lehet rendszabályozni a hűtést. Így nekem állandóan felpörgeti a ventit, ami bosszantó.

4. Lassú a gép Vistával. Enyém L30-134-es, Celeron M 1.46 Ghz proci, 2×512mb ram van benne, de percekig tart, mire indítástól kezdve valamit tudok csinálni. Nem mértem le pontosan, de érzésre sokkal lassabb a betöltés, mint XP-nél, és az egész működése is darabosabb. Mivel ugye a videokártya is foglal le memóriát, ezért ha mindenképpen Vistát akarsz később, akkor 1 gigás modult vegyél bele. Szerintem már az árak sem olyan vészesek, hogy ne érné meg 1 gigásat venni.

5. Elvileg a márkás memóriákkal fog menni a gép. Én ugyanolyat vettem, mint ami volt benne, de az általad említett márkákkal nem sok gondod lehet. Ha minimálisra akarod csökkenteni a kompatibilitási problémák lehetőségét, akkor 533mhz-es memóriát vegyél.

Új hozzászólás Aktív témák