Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin555
aktív tag
válasz
Satellite #1196 üzenetére
Satellite !! magyon köszönöm a tételes hozzászólást, de tényleg. A neved is jelez valamit , hogy vághatod a témát
no, szóval. az egyik gondom megoldódott: mmc kártyával próbáltam az olvasót: csak villant egyet a LED-je. SD-vel tökéletesen és villámgyorsan megy, gyorsabban COPY-zik mint az usb (1-es?) olvasóm!! 900 K helyett ~2500 K. én voltam a hunyó ebben.
a villany bemenet tényleg nagyon lötyög, akiktől vettem olyannak tűnnek hogy rábízható, szal majd visszaviszem. félek emiatt, mi lehet !
a modem driver, nyilván a gyárival próbálkozom! mivel EXE a telepítőcsomag, eddig nem sikerült (nincs XP-nek aláírva), most www.winace.com -mal kitömöritettem egy mappába és nem a setup.exe-t inditottam hanem az .INF-re mutattam rá, úgy is fagyás. mindegy, egyenlőre nem kell, de hát ...
LCD zsanér.. akkor ez ennyi, jó.., (van a gépre még valamennyi garanciám) de kérdésem: az hogy a zsanér ilyen laza, nincs összefüggésben az LCD adatvezetékével és az LCD lámpáival? azaz nem fog nekem egyszer csak elnyíródni vagy elszakadni amaz, emiatt?
az akku akkor úgy látom még örülnöm is kell
nos, a titokzatos szerelőaljzatokat még mindignem tudom hogy mi lehet, nyilván az USERS GUIDE.pdf-et és a product tour-t (flash-es) is átnyálaztam, tegnap ki is nyitottam a két titokzatos szerelőfedelet, de csak valami kis vezetékféle megy nyák-féle van alatta, tök BIOS nak vagy keyboard biosnak néz ki.. jó, fingom sincs mi az, kíváncsi típus vagyok.
még1x kössz. üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest