- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttyVin
aktív tag
válasz
martin555 #9988 üzenetére
Kicsit valóban lutri a dolog. Én eddig három akkut használtam (A200).
Kétszer vásároltam a net-en "Toshiba" akkut az eredeti helyett (4400 mAh).
Az első (6600 mAh-ás közvetlen hongkongi rendelés) - folyamatos használat mellett - kb. 19 hónapot bírt ki. Azután olyan hiba jelentkezett, hogy amikor egy bizonyos töltés alá esik, akkor mindenféle előzetes jelzés nélkül egyszerűen kikapcsolja a gépet. Ezért mindenképpen le kellett cserélni.
A második egy 9900 mAh-ás, de már itthoni cégnél vett, ami tavaly november óta megy és egyelőre nincs probléma vele, bár mintha a kapacitása egy kicsit gyengült volna. Sajnos elfelejtettem az újkori állapotot feljegyezni...
Az eredeti kiskapacitású is működőképes még, igaz már gyorsabban merül, mint újkorában (kb. 3 éves).
-
Kbali
nagyúr
válasz
martin555 #9988 üzenetére
Elképzelhető, hogy kifogtál egy nagyon ügyes hamisítványt. Egyébként más márkáknál is pont ilyen arányban hallani meghaló utángyártott (másolt kínai) akksikról.
Esetleg vidd be egy akku felújító céghez, hátha tudnak kezdeni vele valamit.
Amúgy a gépet egy jó akkuval kipróbáltad már? Lehet, hogy a töltőelektronika makkant meg. Esetleg triviálisabb: nincs kicsit elmozdulva az akksi? Nekem asztalon ide-oda tologatott gépnél csinált olyat, hogy elmozdult az akksi biztosító pecke és nem érintkezett rendesen az akkumulátor. -
-
Satellite
tag
válasz
martin555 #1195 üzenetére
Az LCD-zsanérokon nem lehet állítani, ha netán kifáradnak vagy eltörnek, akkor csak cserélni lehet őket.
Ha a gépben lévő tápegység-aljzat forrasztása kilazul, akkor azt (általában) meg lehet forrasztani, - de ezzel lehetőleg vidd a márkaszervízbe, mert egy efféle alaplap nem igen szereti, ha sima, 220 V-ról működő pillanatpákával esnek neki...
A modem drivert és a kártyaolvasó programját töltsd le a gyári honlapról, azzal jó lesz. (link a korábbi hozzászólások között ).
Az akku új korában 2-3 órát is kibírt, egy ilyen korú gépnél még az általad beírt működési idő is igen tiszteletreméltó! Ha többre vágysz, valószínűleg egy újat kell beszerezned.
A gép specifikációját itt találod meg: [link]
Azt meg, hogy a gép melyik részén mi mire való, ugyanott találod meg, ha baloldalt rákattintassz a ''Product Tour'' feliratra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Le Mans Ultimate
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest