Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
üzenetére
Mikrotikből csak egy vállalati router képezi gyűjteményem részét, viszont annak a bekonfigolása kb egy hét volt (hozzáteszem, hogy első ilyen routerem volt). Nagyon szimpatikus, hogy ilyen sok mindenre ad lehetőséget, viszont ez egy átlagos felhasználónak nem biztos, hogy szempont. Mint mondtam, otthoni felhasználásra szánt Mikrotik routert nem láttam még akcióban, de én inkább egy Asus+Tomato CFW-t ajánlok. Véleményem szerint sokkal kényelmesebb a beállítása.
-
mcll
senior tag
válasz
üzenetére
Nem. Az van is egyébként. De sajna kiderült hogy két hetes "heggesztés" után sem megy valamiért a RouterOS féle port forward. Több mikrotik szaki is járt a rendszeremben és egy idő után mindenki feladta. Valami oknál fogva nálam a port forward nem megy, pedig mennie kellene. Legalábbis RouterOS alatt. A régi modememmel (meg más egyéb routerekkel amik "hagyományos" FW-el mennek) minden klassz, megy a port forward. Senki sem érti az okát, de tény hogy nem sikerült megoldani. Engem is meglepett és nem vágom az okát. Ezért is fordultam a Tomato irányába.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Építő/felújító topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spotify
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

tjsz