Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Madoc
veterán
Elég gusztustalan felfogás a kicsit csalonék nagyon nem szerintem. Teljesen mindegy mennyi időre és "jószándékkal" kapcsolnád be. Az mit szoljon aki kezdetektől tolja rendesen? Szerinted 1000 ora alatt hányszor nyomtak le a dz-ben? Pedig pve-zni jártam be, látszik is a 18 rugó ölésből. Engem vagy 5-600x simán lenyomtak de sokan vannak itt ugyanebben a cipőben. Még a felfogással sem tudok azonosulni.
Ez játék! -
5150head
senior tag
"Hosszabb távon biztos,hogy nem használnám,nem lennék gusztustalan.De egy pár halál után biztos..."
Rövid távon is ugyan olyan gusztustalan lennél. A csalás az csalás ennyi.
Szted mást nem gyaktak le még soha DZ-ben? Nekem már 2-3 Hungryhogot is elvittek, ládákról nem is beszélve, mégse fordult meg a fejemben az h csaljak. A DZ ilyen.
Amúgy megfektettetek két srácot, majd utána megint utánukmentetek (gondolom többen) és akkor legyaktak titeket és még sírsz is miatta?

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez játék!