Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz bozont #44668 üzenetére
Ha kicsit visszaolvasol, akkor láthatod, hogy arra reagáltam, hogy egy 60 Hz-es monitornál nem érdemes megpróbálni feljebb vinni az FPSt. Be is idéztem a mondatot, ami szerintem nem stimmelt. Ez volt a főtéma.
Aztán MELLÉKESEN megjegyeztem, hogy több (fizikai és fiziológiai) ok miatt kételkedem abban, hogy egy 144 Hz-es monitor olyan többletet ad játékélményben, mint amiről a gyártók beszélnek. Megértünk már pár olyan fejlesztést, ahol nagy volt a csinnadratta, meg a felhasználók is esküdöztek, hogy milyen jó, aztán szépen kimúlt, amikor egyértelművé vált, hogy tévút vagy a király meztelen. Múltbéli tapasztalatim alapján, talán jogosan vagyok szkeptikus. Ezzel együtt, veszem majd a fáradtságot, és kipróbálok egy 144 Hz-es monitort, hátha megváltozik a véleményem. Bár ehhez elsősorban jobb játékosnak kéne lennem, hogy értékelni tudjam, ugye. :-)
Nincs a 24 FPSel semmi gond, ha lenne, Hollywood már rég kicsikarta volna a nagyobb FPSt. Jól ki lett találva ez a rendszer annak idején. Ha neked otthon vibrál, akkor cseréld ki a tévédet! A PCs monitorok meg nem kezelik jól az ilyen filmeket, szóval az nem ér. ;-) A mozikban nagyon brutális cucc gondoskodik arról, hogy senkinek ne fájduljon meg a feje. Nincs is ilyen panasz, soha nem is volt. Szóval ezt hagyjuk, meg amúgy is erősen OFF-os itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest