Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
d3tox1c
üzenetére
Kb 200 órám van benne, csináltam a küldiket, ahogy jöttek. Csak egyszer kezdtem el, végig offline. Kb kész.
Azért a menüt tanulni kellett. A maps melletti képernyőn úgy lehet navigálni, mint a google maps-en: bal egérgombbal megfogod az abroszt és tolod. Amikor erre rájöttem, kinyílt a világ.Skillfa: gyűjtöd a skillpontokat, elköltöd. Ha kimaxoltad, új lehetőségek nyílnak, fegyvercsportokat lehet tuningolni.
Vannak különböző specializációk, amiket kb acsik teljesítésével lehet fejleszteni. Például ölj meg 6 ellent fejlövéssel sniperrel 24 másodperc alatt a Golden Island egyik helyszínén.
Ami újdonság és nem tetszik, hogy nincs civil sofőr. Ami jármű a pályán mozog és nem te vezeted, az ellenség. Eleinte inkább kerültem őket, akár az útról is letértem, de most már csak farmolom az XP-t.
A bunkerekben lehet választani a specializációk között, itt feltankolsz, gyógyulsz is, illetve kérhetsz boost-ot. Pl +20% accurqcy, én itt mindig a +10% XP bónuszt választom.
A fegyvereket is lehet tuningolni, mk3 szint a max. A felszerelés tuningjára nincs mód, de eltérő erősségűeket gyűjthetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Silver ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB 95%
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Byintek Love U14 Projektor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi