Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Syl: UPS - te áldott!
Aktív témák
-
_thomas_
tag
Igazán vidám! Megoldom a problémám és erre mindjárt érkezik két lehetséges alternatíva is

Köszönöm a hsz-eket! Akkor legyen ez a topic a Todo programok gyűjtőhelye, így akinek ilyenre van szüksége, itt csemegézhet!
Üdv.
_thomas_ -
_thomas_
tag
Sziasztok!
Én egy olyan ingyenes programot keresek, amelyben rögzíteni tudom, hogy mit kell tennem. Tehát, hogy felírhassam magamnak, hogy pl.: 2006.2.6.-ra írjak meg egy felhasználói doksit, ennek a feladatnak a prioritása magas legyen. Jó lenne például olyan is, hogy szól a program, hogy ha valami nagyon fontos és még nincs meg, tehát amolyan figyelmeztető funkció. Szóval egy ''todo'' program kell nekem de ingyenes legyen és sokoldalú. Találtam már pár ilyet, de vagy gagyik voltak, vagy más problámám akadt. Igazából ajánlásokat várok, hogy mit érdemes használni! Ne írjátok, hogy írjak magamnak egyet, mert ugyan meg tudnám tenni, de egyszerűen nincs idő, egy ilyenre...
Köszönettel:
_thomas_
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Amatőr csillagászat
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest