Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
_thomas_
tag
Igazán vidám! Megoldom a problémám és erre mindjárt érkezik két lehetséges alternatíva is

Köszönöm a hsz-eket! Akkor legyen ez a topic a Todo programok gyűjtőhelye, így akinek ilyenre van szüksége, itt csemegézhet!
Üdv.
_thomas_ -
_thomas_
tag
Sziasztok!
Én egy olyan ingyenes programot keresek, amelyben rögzíteni tudom, hogy mit kell tennem. Tehát, hogy felírhassam magamnak, hogy pl.: 2006.2.6.-ra írjak meg egy felhasználói doksit, ennek a feladatnak a prioritása magas legyen. Jó lenne például olyan is, hogy szól a program, hogy ha valami nagyon fontos és még nincs meg, tehát amolyan figyelmeztető funkció. Szóval egy ''todo'' program kell nekem de ingyenes legyen és sokoldalú. Találtam már pár ilyet, de vagy gagyik voltak, vagy más problámám akadt. Igazából ajánlásokat várok, hogy mit érdemes használni! Ne írjátok, hogy írjak magamnak egyet, mert ugyan meg tudnám tenni, de egyszerűen nincs idő, egy ilyenre...
Köszönettel:
_thomas_
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- E-roller topik
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest