Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
_thomas_
tag
Igazán vidám! Megoldom a problémám és erre mindjárt érkezik két lehetséges alternatíva is

Köszönöm a hsz-eket! Akkor legyen ez a topic a Todo programok gyűjtőhelye, így akinek ilyenre van szüksége, itt csemegézhet!
Üdv.
_thomas_ -
_thomas_
tag
Sziasztok!
Én egy olyan ingyenes programot keresek, amelyben rögzíteni tudom, hogy mit kell tennem. Tehát, hogy felírhassam magamnak, hogy pl.: 2006.2.6.-ra írjak meg egy felhasználói doksit, ennek a feladatnak a prioritása magas legyen. Jó lenne például olyan is, hogy szól a program, hogy ha valami nagyon fontos és még nincs meg, tehát amolyan figyelmeztető funkció. Szóval egy ''todo'' program kell nekem de ingyenes legyen és sokoldalú. Találtam már pár ilyet, de vagy gagyik voltak, vagy más problámám akadt. Igazából ajánlásokat várok, hogy mit érdemes használni! Ne írjátok, hogy írjak magamnak egyet, mert ugyan meg tudnám tenni, de egyszerűen nincs idő, egy ilyenre...
Köszönettel:
_thomas_
Aktív témák
- BMW topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Star Wars rajongók
- Battlefield 6
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak a 3M oldalán már csak a 30 napos trial vagy a fizetős van fent. Az enyimé meg egy kicsit korábbi kiadás és nem trial, hanem freeware változat.