Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
_thomas_
tag
Igazán vidám! Megoldom a problémám és erre mindjárt érkezik két lehetséges alternatíva is

Köszönöm a hsz-eket! Akkor legyen ez a topic a Todo programok gyűjtőhelye, így akinek ilyenre van szüksége, itt csemegézhet!
Üdv.
_thomas_ -
_thomas_
tag
Sziasztok!
Én egy olyan ingyenes programot keresek, amelyben rögzíteni tudom, hogy mit kell tennem. Tehát, hogy felírhassam magamnak, hogy pl.: 2006.2.6.-ra írjak meg egy felhasználói doksit, ennek a feladatnak a prioritása magas legyen. Jó lenne például olyan is, hogy szól a program, hogy ha valami nagyon fontos és még nincs meg, tehát amolyan figyelmeztető funkció. Szóval egy ''todo'' program kell nekem de ingyenes legyen és sokoldalú. Találtam már pár ilyet, de vagy gagyik voltak, vagy más problámám akadt. Igazából ajánlásokat várok, hogy mit érdemes használni! Ne írjátok, hogy írjak magamnak egyet, mert ugyan meg tudnám tenni, de egyszerűen nincs idő, egy ilyenre...
Köszönettel:
_thomas_
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- További aktív témák...
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak a 3M oldalán már csak a 30 napos trial vagy a fizetős van fent. Az enyimé meg egy kicsit korábbi kiadás és nem trial, hanem freeware változat.