Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lacek89
üzenetére
igaz, hogy van pár abszolút értelmetlen marhaság a játékban, de nem nehéz megtanulni kezelni őket. ha látod/hallod, hogy mi van az ellenfél kezében egyszerűen csak alkalmazkodni kell hozzá. car smg messze a legjobb közelharci fegyver ellenük, ha pedig kerülni akarod őket akkor ott az r101 (bár ez szerintem közelharcra is elég jó). mondjuk nekem van talonban, mindkét fegyverhez egy buildem (smart, shotgun), mivel élmény nézni, ahogy az össze-vissza lövöldöző nyomorékok elvéreznek, ha a "saját" fegyverükkel megy ellenük az ember. az egyetlen dolog, ami tényleg túlzottan erős cucc az a c4, de ezt szerintem senki se vitatja. a falon átlátást se kell túlreagálni, nagyon kevesen használják jól, ráadásul egy folyamatosan ugráló ellenfél ellen nem sokat ér. ha ez se lenne elég farmold össze a titánodat és úgy lődd őket halomra.
ha figyelsz a hangokra körülötted és a radarra akkor nagyon nehéz rosszul játszani menjen bármilyen fegyverrel az ember.
Új hozzászólás Aktív témák

- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Íme az új Android Auto!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest