Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
otthon nekem WinXP és Office2k3 van (anyám gépén is). OpenOffice-szal próbálkoztam, de képtelen volt olyan dolgokra, ami nekem kell. pl VB script futtatására. Excel táblában elég sokminden így van nálam megoldva, valamint még jelszavazva is van. a pass megnyitásával nincs gond OO alatt, de pl megváltoztatni, vagy passal menteni nem lehet. ezzel nálam bukott a dolog.
jóanyám gépén pedig azért van MS Office, mert 1. melóhelyen is ez van, ezt szokta meg. 2. jópárszor hoz haza melót, és ugyan egyre jobb az OO kompatibilitása, de még mindíg messze nem tökéletes.
Linux meg elég, h az otthoni szertveremen van, saját gépemre nem rakom fel. a miért szertintem egyértelmű. nem tudnám arra használni, amire a gépem kell.
lehet, h fel telepítésnél az XP sokkal több szemetet rak fel, de számomra sokkal jobban használható, mint akármelyik Linux. valamint az nForce4 chipset támogatás még mindíg nem nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi