Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- [K2]: AnyDesk átverés
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
otthon nekem WinXP és Office2k3 van (anyám gépén is). OpenOffice-szal próbálkoztam, de képtelen volt olyan dolgokra, ami nekem kell. pl VB script futtatására. Excel táblában elég sokminden így van nálam megoldva, valamint még jelszavazva is van. a pass megnyitásával nincs gond OO alatt, de pl megváltoztatni, vagy passal menteni nem lehet. ezzel nálam bukott a dolog.
jóanyám gépén pedig azért van MS Office, mert 1. melóhelyen is ez van, ezt szokta meg. 2. jópárszor hoz haza melót, és ugyan egyre jobb az OO kompatibilitása, de még mindíg messze nem tökéletes.
Linux meg elég, h az otthoni szertveremen van, saját gépemre nem rakom fel. a miért szertintem egyértelmű. nem tudnám arra használni, amire a gépem kell.
lehet, h fel telepítésnél az XP sokkal több szemetet rak fel, de számomra sokkal jobban használható, mint akármelyik Linux. valamint az nForce4 chipset támogatás még mindíg nem nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Formula-1
- VPN topic
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple MacBook Air 13.6" (2025) M4 Chip, 16GB RAM, makulátlan állapotban 36hó garanciával
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR (Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest