Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
KOMPHONE.HU
csendes tag
Sziasztok!
Van valami hivatalos info, hogy kp mennyit fizet ki maximum egy lottózó?
Előre is köszi.
Tel: 0630-522-4188 E-mail: info@komphone.hu Webshop: www.komphone.hu Üzletünk címe: 1149 Budapest, Fogarasi út 11. Facebook: KomPhone Fizetési lehetőségek: készpénz, átutalás, bankkártya Nyitva tartás: Előzetes bejelentkezés alapján Hétfőtől Péntekig: 10:00-18:00 / Szombat - Vasárnap: ZÁRVA
-
KOMPHONE.HU
csendes tag
válasz bab1987 #161440 üzenetére
Ó remek, igen, arról van szó, köszönöm a gyors választ!
Tel: 0630-522-4188 E-mail: info@komphone.hu Webshop: www.komphone.hu Üzletünk címe: 1149 Budapest, Fogarasi út 11. Facebook: KomPhone Fizetési lehetőségek: készpénz, átutalás, bankkártya Nyitva tartás: Előzetes bejelentkezés alapján Hétfőtől Péntekig: 10:00-18:00 / Szombat - Vasárnap: ZÁRVA
-
KOMPHONE.HU
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #161442 üzenetére
Neked is köszönöm, egy szelvényre lettem volna kíváncsi, csak nem fogalmaztam pontosan. Régebben valami 200e Ft-ra emlékeztem, de így már megnyugodtam!
Estére minden EL meccsen mindkét csapat szerez gólt: Odds összesen: 133,09
Kis apró mehet rá.
[ Szerkesztve ]
-
KOMPHONE.HU
csendes tag
válasz KOMPHONE.HU #161443 üzenetére
"Estére minden EL meccsen mindkét csapat szerez gólt: Odds összesen: 133,09"
136,16 odds-al tettem meg 1k-val, nagyon szomorú leszek, ha csak az APOEL meccsen megy el...
Szerk: Ezt nem hiszem el... Ott is a gól...
[ Szerkesztve ]
-
KOMPHONE.HU
csendes tag
válasz sutyesz96 #161499 üzenetére
Gratula azért, ott legalább jött valami, nekem 136k jött volna 1k-ból, de hát ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bestbuy játékok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest