- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
pohár #163869 üzenetére
Jovetic is.
Sosem értettem a Realnak miért jó, ha a saját dolgát nehezíti meg...
Értem én, hogy bajnokság vége meg jaj de sok meccs és a többi, de akkor is...
Sírnak, hogy 4 naponta meccselni kell 90 perceket...
Egy teniszező adott esetben naponta meccsel egy tornán akár 3-4 órákat is... -
LyonnaisFan1
őstag
-
m4rk_
aktív tag
válasz
pohár #163499 üzenetére
offtopic, de pont most fizettem be a sportingbet-hez, és nem írták jóvá a 100%-os befizetési bónuszt, majd miután beszélem a supporttal, közölték, hogy nem tudják mi a hiba, mert meg kéne hogy kapjam, szóval továbbítják egy másik részlegre és majd egy hét múlva visszaszólnak. Eddig nem valami szép kezdés..
-
yogibear
addikt
válasz
pohár #162893 üzenetére
Már annyi, de még nincs vége.
Kihagyott titiz, les gól öngól, van itt minden, mint a búcsúba... még mézeskalács huszár is.
Bakker nem is néztem, hogy a Monacora már 6-os odds volt, annyiért már rakni kellett volna...
Ződsasok szárnyait is tépkedik rendesen Pakson.
"Atomot nekik, atomot a bestiáknak." -
yogibear
addikt
válasz
pohár #162400 üzenetére
Emellett a bíró mancsa is vastagon benne van: 2. félidő elején kamutizi az Eibarnak, aztán meg egy teljesen nyilvánvaló kezezésért (direkt jól láthatóan beleütött az eibaros a labdába) nem adott tizit a Villának...
(#162399) Max_218 foschPrón nem lehet kivenni
de ez már kuka ellabdázgatnak szerintem a végéig... ez van...
-
yogibear
addikt
válasz
pohár #162215 üzenetére
Tegnap tiszta papír volt mind, sejtettem, hogy ma lesz benne pár nyuszifül...
Fárosz, Ciprus, Belgák, de a legszebb a holland sima zakó 10-es oddsért...
Nem is érem amúgy, hogy a sok éve fostaliga hollandokra hogy lehetett 1,35 oddsot adni idegenben...(#162214) Aventador91 akkor miért nem toltál rá ól-int.
-
Linem
senior tag
válasz
pohár #162059 üzenetére
Itt is ki lehet venni, alul a szelvény eladásnál, de most nem terveztem eladni, mert ennyit még kockáztatni szoktam, hátha a 92. percben megoldják. Tegnap kivehettem volna, de nem jó áron. Túl későn jöttek a gólok. Utána pedig az utolsó 20 percben úgy gondoltam, hogy a Real még simán bevág kettőt is.
Mindegy, már megszoktam. Ezért mosolyogtam magamban, amikor délután itt írta valaki, hogy létezik a sportfogadásban bevált stratégia, amit használni fog, és attól fél, hogy emiatt korlátozhatja a bet.
Teljesen a véletleneken múlik, hogy mikor mibe sikerül beletrafálni. Például 2 hete hétvégén 14 szelvény jött egymás után. 2k-ból csináltam 100k-t. Azóta csak egy jött múlt héten.
A sportfogadó irodák is gyorsan rájöttek, hogy a kiszámíthatatlanabb kimenetelek helyett sokan átálltak az under/over fogadásokra. Főleg az élő over szelvények jöttek divatba, amit muszáj kézben tartani a meccseken, mert mindenki megszedné magát 1-2 nap alatt. Ezért szokták a ziccereket elbohóckodni. -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
pohár #161393 üzenetére
Nézted a meccset? Ha igen jogos volt mindegyik, elején nem adott meg kis kezezésért egy 11-es a Barcának, utána kicsit később egy hasonló kis kezezésért a PSG-nek, de utána jól vezette végig a meccet a bíró. Az 5 perc ráadás is jogos volt, mert a PSG húzta az időt végig.
Szóval kemény meccs volt, és nem a bírón múlott, egyszerűen a PSG-nek nem ezt a nem támadok hanem beállok a kapum elé jóformán csak védekezni taktika nem kellett volna. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Nagyméretű belépő tábla a OnePlustól
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!