- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
janos1988 #40144 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom melyik mennyire tuti...
Chelsea 1,60
West Ham X/V 3,50/4,00
Everton 1,40
Tottenham 1,40
MU 1,60
Lazio 2,20
Valencia 2,30
Sevilla 2,10
Barca 2,20
Eupen 1,62X-ek közül meg:
Cardiff – West Ham X 3,50
Bruxelles – Tubize X 3,30
Haharon – Ashdod X 3,20
Cowdenbeath – Dumbarton X 3,40
Falkirk – Hamilton X 3,30
Abroath – Brechin X 3,40
Forfar – Stenhousemuir X 3,50
Granada B – Albacete X 3,10 -
giigz
veterán
válasz
janos1988 #40112 üzenetére
Egyedül a MU tetszik, 3-1 körül számítok
Leeds meccs totál háromesély nekem, a franciák közül szerintem kevés X lesz a hétvégén, tehát a St. Etienne szerintem nem lesz X, a Murcia meg eléggé bunda szagú, megint megtippelhetetlen ugye, mert rohadtul nem lehet tudni mire van lebeszélve...
-
Speedhs
őstag
válasz
janos1988 #39772 üzenetére
:d,
1: Itt az akinek semmilye sem volt, az hendelt. Tehát az összes lapját lepakolta egyszerre. Ezzel megcopatott minket. (engem: kintekuntát, meg azt a másikat)
Nekem meg ugyanúgy nyerő paklim volt, egy szúró lap kellett volna csak, ami kb. 70% jött is volna, és közvetlenül előttem lehendelt ez a szemét.2: ez Oracle, tehát ez egy win7 alól futtatott winxp, ezen engedett új fiókot csinálni, win7-en észlelte a régit.
-
janos1988
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
janos1988 #39509 üzenetére
Mivel ma bármilyen kimenetel lehet a kupák miatt ezért szerintem bármit raksz nem lenne hülyeség mivel szinte mindegyik meccs 3 esélyes...Én személy szerint csak kíváncsi lettem volna mit raktál a tőled nem megszokott kicsivel magasabb összeggel. Na meg már ha nem raktam legyen kinek izgulni, de ha nem akarod megmutatni nem is erőltetem...
Amúgy amit giigz mondott kb én is ezt javasolnám...Ugye tudjuk elég sok ilyen kis pereseket raksz, meg kis tétest, és nagyon ritkán nyersz velük, és ha ezeknek a kis szelvényeknek összeadnád az egy évi árát szerintem kiesne a szemed mennyit elkurtál...5-10-20 ezres szelvényekkel meg értelemszerűen sokkal könnyebb nyerni 20-40-80 ezreket mint 500 FT-okból...
-
Daniel Alves
őstag
válasz
janos1988 #39101 üzenetére
Nem tudom mi a bajod DE...
Azért kérdeztem meg, mert nap mint látom a belinkelt mérkőzéseket és mellette a téteket. De ahogy elnézem visszamenőleg egyik sem jött illetve elég sok ezres mínuszban lehetsz HA csak ezeket teszed.
Nem nézek én senkinek a zsebébe viszont ha normális hangnemben kérdezek valamit elvárom ,hogy hasonlóan válaszoljanak.Az én részemről OFF!
-
yogibear
addikt
válasz
janos1988 #39105 üzenetére
1. fi-ben zaragozaiak annyit fetrengtek, mint a MB1-ben egy forduló alatt...
Mikor a 2. fi-ben a Gijon megszerezte a vezetést és nyomott erősen a bíró gyorsan meg is fogta őket...
2-2 után meg még 3. piros és 11-es, annyira erőlködött a bíró... azt meg kihagyták... de a végén csak 3-2 lett a Zaragozának... csak összehozta a bíró... -
pc_seft
tag
válasz
janos1988 #39085 üzenetére
Semmit kb..ha elmegy mondjuk egy X amire van esély akkor pár ezerrel nem vagyok előrébb!
Vagy betalál vagy nemMostanság nem játszom annyira mint régen,időm kedvem sincs igazából ehhez mert mindig egy vitt el mostanság
Sevilla+Sunderland+Fiorentina ami vállalható nagyobb téttel ma érzésem szerint
-
föccer
nagyúr
válasz
janos1988 #39048 üzenetére
Attól függ, hogy mennyi a bankrollom. Ha 100k, akkor egyértelműen az 50%-ra hajt az ember. Viszont ha 1.000.000, akkor egyértelműen a jobb várható érték a cél. Nem tudok ki hogy van vele, de én 1 játékra nem teszem a rollom 5%-ánál többet.
yogibear: sportfogadáson éppen tegnap olvastam a témában és ott jóval nagyobb mintán számolták ki a 34%-ot. Most bent vagyok melóhelyen, de este előszedem neked.
(#39054) ted_mosby Már ott elbuktad, hogy páros tenisze tettél.
üdv, föccer
-
-
Daniel Alves
őstag
-
giigz
veterán
válasz
janos1988 #38889 üzenetére
1. lehetoseg: 1k-bol nyerek 3k-t, visszaforgatom, termeszetesen nem jon, buktam 3k-t, vagy ha ugy tetszik 1-et.
2. lehetoseg: 1k-bol nyerek 3k-t, nem forgatom, tiszta 2k haszon, ha masik nap nyerek akkor 4k haszon, ha vesztek, meg akkor is 1k haszon össz.
3. lehetoseg: Ua., visszaforgatom, nyerek, es 8k-m van. Egy apro problema: velem ilyen nem fordul elo, hogy egymas utan nyerjek 2x.
Konkluzio?
-
giigz
veterán
válasz
janos1988 #38884 üzenetére
Ha a nyeremeny teljes egeszet visszatolnam azonnal, sima minuszban lennek. Az elmult ket het tokeletes pelda erre, nyeremenyt visszatolva -15k-ban lennek, igy meg vagyok +5-ben
A nyeremenyt ilyen esetekben sosem szabad teljes egeszeben visszatolni, mert tuti bukta lesz, arra meg a legkevesebb esely van, hogy 2 nap egymas utan bejojjon a szelo, legalabbis nekem ritkan van olyan, igy nalam ez veszteseget jelentene.
-
yogibear
addikt
válasz
janos1988 #38864 üzenetére
Igen ezért. Az elsején lejátszott PL meccseken is ömlött az eső lásd pl. Southamp - Chelsea, meg a többi, csak az PL és a legtöbb Champ pályák még használhatóak voltak, az alsóbb osztályoké meg dagonya lett a sok esőtől, játékra alkalmatlan... és ez ma sincs másként sajnos... kb.egy hete áznak az angolok...
-
yogibear
addikt
válasz
janos1988 #38856 üzenetére
Nyugat-Európában is tombol a vihar
Anglia egész területén árvízkészültség van miután pénteken több száz családot kellett kitelepíteni Dorsetben és Aberystwyth-ben, miután a víz elárasztotta otthonaikat. Eltűnt egy 18 éves férfi, akit legutoljára csütörtökön láttak Devon partjainak közelében. A BBC előrejelzése szerint szombaton Anglia déli részén és Wales délkeleti részén várhatóak viharok, vasárnap viszont nyugat, majd fokozatosan észak és kelet felé terjednek az esőzések.
A tanyakettő pályák ott sem vízállóak, alagcsövezettek, stb.
Igaz nálunk az MB1-esek sem de ez más kérdés. -
janos1988
addikt
-
-
ted_mosby
senior tag
válasz
janos1988 #38524 üzenetére
El Zamalek - Isaily is D lesz szerinted?
Bepróbálnám csak most épp be van fektetve a pénzem , és nem akarok nullán lenni
-----
Szoktatok lovakra fogadni?
Unalmamban tettem egyet egy lóra (75ft, ennyiért lehet nézni beten a lovakat.) első volt de aztán a végén az utolsó helyről előre jött egy ló és megnyerte.,
Az én lovam meg 4. lett. Ez nem az én sportom
---------------------------------
Ibra góljára 1.8, CR góljára pedig 1.95 az odds. Melyik biztosabb?
-
janos1988
addikt
-
giigz
veterán
válasz
janos1988 #38411 üzenetére
Esetek 90%-ában előre megosztom
Délután írtam be
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Mikrotik routerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest