Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Akkor ezek utan a Leicester a döntőben lesz es akkor is a barcarol fognak beszélni.
No offense de ez nem volt nagy játék. Egy alsohaz elleni 6-7golos Celta meccsen is kb ilyen a játékkép.
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
-
adise
őstag
Azthittem mar a city - stoke miatt ez a sok komment
-
yogibear
addikt
válasz L_YKing #161412 üzenetére
barca drukker - hát bakker én erre azért nem lennék büszke
(#161413) daniel2121 az még annyira sem... védő elindult, hasra esett Neymar meg beleszaladt és már dőlt is el mint a kuglibábú... védő azt sem látta, hogy jön mögötte, hátra sem nézett, csak a labdára és ahogy megindult, elcsúszott és elhasalt... az alapvonali füttyös meg megette... van ilyen...
igazából nem a két 11-esen ment el a franciáknak a meccs, hanem hogy egész meccsen az időt húzták...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
B-L-A-C-K
titán
válasz daniel2121 #161413 üzenetére
Azt én is simán megadtam volna, elé esett.
-
Jhonny06
veterán
Megérdemelték a továbbjutást, ilyen mázli nincs. De ez már egy BL győzelemmel is felér..
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Sukta 95 #161417 üzenetére
Ha nem érted az iróniát, nem baj. Majd legközelebb bolddal külön oda is írom, csak neked, jó lesz így.
irónia onNem utólag, olvass csak vissza, sosem szoktam semmilyen csapatnak szurkolót cseszegetni, nem az én műfajom...
Ahhoz már túl öreg vagyok...
De simán ironizálok rajta bármelyik csapatról is van szó... azt is láthatod...[ Szerkesztve ]
-
daniel2121
senior tag
válasz kubairocker #161420 üzenetére
mennyivel tetted?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz kubairocker #161420 üzenetére
Grat!
daniel2121: Nem mind1, lényeg szépet fogott...
-
stefyY
őstag
válasz Aventador91 #161427 üzenetére
Ez büntetőkkel jött csak... ^^
Késve írta jóvá nagyon, de én már kukáztam.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #161423 üzenetére
100 fabatkára is 4,4 milla.
de aki ilyet előre kitalálna, hogy a Barca gólt kap és mégis továbbjut, vagyis CS 6:1, a BM ugyanannyira veri az Arsenalt, mint az odavágón és a Real meg 1/2 lesz, az meg is érdemelné...
Ilyenek még nekem sem jutnak eszembe, pedig elég sok kamit kiírogatok csak úgy.Szpíker aszonta, a péesgé 80 fős különgéppel ment Barcelonába... a visszaúton hányat dobnak ki ejtőernyő nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz yogibear #161430 üzenetére
Még a PSG edzője is sírt ha jól láttam a végén (gondolom nem örömében ), mondjuk ilyen balfaszok nem tudom hogy lehettek, már az első perctől kezdve védekeztek a kapu előtt, pedig 4-0nál pont azt a játékot kellett volna folytatni felszabadultan amit otthon csináltak.
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #161431 üzenetére
az első félidőt végig védekezték és húzták az időt... kaptak két gólt
a 2. elején a harmadikat, akkor kezdtek el valamit is mutatni, találtak/lőttek egyet és azt hitték megvan a tj, mert a Barcának 3 gól kellene...
de ahogy a nyomi kapusuk benézte Neymar szabadrúgását egy vicc... egy lépés jobbra és eléri...
ami persze semmit nem von le abból, hogy Neymar fel sem nézve odacsavarta a labdát, azt tanítani lehet...
és még itt sem mentek arra hogy megtartani a labdát, hanem csak kivagdosták... és jött a 2. tizi és a végén a védelem sehol nem volt a másik oldalon 3 barcás is üresen, Neymar meg pontosan oda emelte be a labdát...
kb 3:0 után volt egy 10 percük a franciáknak, amikor fociztak is, lőttek is egy gólt... aztán ott folytatták, ahol előtte abbahagyták... pedig ott már a Barcának elborult a feje, Neymar és Suarez is akkor kapta a sárgát...Mindegy, jó kis meccs volt ez is meg a Realé is... azok mentek tovább, akik többet tettek érte...
-
Prien
addikt
Én csak azt sajnálom, hogy nem raktam meg vastagon ezt a meccset. Csak egy sovány Barcelona győzelmet mertem.
A kevés is több a semminél.
-
yogibear
addikt
-
tigipuf
senior tag
Barca hendi dortmund hendi ment ,(ezeket tutira gondoltam),butaság volt a cityt is hozzácsapni
És igen, jó lenne már eldönteni nekem is mit érdemes játszani, a kicsi píz nagyobb odds,vagy nagyobb tét,de lehet biztosabb bevétel taktikát.[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
sz_abika
addikt
Bazmeg. De tényleg. Most nézem reggel a számlámat, üres, wtf.
Barca és Dortmund sárgákat pakoltam jöttek is, majd nap egyetlen vállalható teniszmeccsét belefűztem. 4 játékot bírt nyerni az idióta japán 15k jött volna
PSN: xszabikax
-
KOMPHONE.HU
csendes tag
Sziasztok!
Van valami hivatalos info, hogy kp mennyit fizet ki maximum egy lottózó?
Előre is köszi.
Tel: 0630-522-4188 E-mail: info@komphone.hu Webshop: www.komphone.hu Üzletünk címe: 1149 Budapest, Fogarasi út 11. Facebook: KomPhone Fizetési lehetőségek: készpénz, átutalás, bankkártya Nyitva tartás: Előzetes bejelentkezés alapján Hétfőtől Péntekig: 10:00-18:00 / Szombat - Vasárnap: ZÁRVA
-
bab1987
tag
válasz KOMPHONE.HU #161439 üzenetére
400.000 ezer ha tippmixről van szó.
[ Szerkesztve ]
psn:balazsb1987
-
KOMPHONE.HU
csendes tag
válasz bab1987 #161440 üzenetére
Ó remek, igen, arról van szó, köszönöm a gyors választ!
Tel: 0630-522-4188 E-mail: info@komphone.hu Webshop: www.komphone.hu Üzletünk címe: 1149 Budapest, Fogarasi út 11. Facebook: KomPhone Fizetési lehetőségek: készpénz, átutalás, bankkártya Nyitva tartás: Előzetes bejelentkezés alapján Hétfőtől Péntekig: 10:00-18:00 / Szombat - Vasárnap: ZÁRVA
-
B-L-A-C-K
titán
válasz KOMPHONE.HU #161439 üzenetére
Lottózók 400-ig, olyan hely ahol van terminál de nem lottózó ott 200e-ig, ezek egy szelvényre vonatkoznak. Ha van 10 olyan szelvényed amin van tegyük fel 170e, akkor kiadhatnak így 1.7 milliót is ha van bent pénz.
-
KOMPHONE.HU
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #161442 üzenetére
Neked is köszönöm, egy szelvényre lettem volna kíváncsi, csak nem fogalmaztam pontosan. Régebben valami 200e Ft-ra emlékeztem, de így már megnyugodtam!
Estére minden EL meccsen mindkét csapat szerez gólt: Odds összesen: 133,09
Kis apró mehet rá.
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
Rostov -Unitedre mit mondtok ?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz KOMPHONE.HU #161443 üzenetére
Igen régen 200e volt a kp-s kifizetés, illetve egyenesben 1 szelvényen nem lehetett 400 ezer fölötti várhatót rakni, ezt is már kitolták 1 millióig.
-
yogibear
addikt
válasz Prien #161446 üzenetére
Ezen a terepen, bárki képes megégni, aki futballpályához szokott és nem tanyakettes libalegelőhöz...
Ahogy hétvégén a babyDoll mondta: "Egy ilyen pályán maximum tehenet legeltetnek. Németországban az ötödosztályban sem látsz ilyet."„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest