Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz Aventador91 #160448 üzenetére
Melyik volt az?
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
rwin5
őstag
válasz Aventador91 #160448 üzenetére
régen volt egy Gaben nevű srác ő is tolt elég nagy összeggel teniszt ugyanilyen mini oddsokon, jól eltűnt ő is, pedig elvileg pluszosba tolta
-
Jarod1
addikt
Srácok olimpiai helyszínre lehet valahol fogadni hogy ki nyeri az olimpia rendezési jogát.
-
újratöltve
csendes tag
fogad valaki a betfairen? az nem jobb, mint a többi?
Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
rwin5
őstag
válasz újratöltve #160464 üzenetére
de ott jóváírják néha a vesztes meccseket is Legnagyobb kínálata még mindig a bet365-nek van élő meccseknél, ott most pl. most: u19-es magyar meccsekre is, betfair ilyenekkel nem
szarakodikfoglalkozik. -
Vincent-Vega
tag
Dijon rúg gólt 1.60x
-
újratöltve
csendes tag
rizesporr még egy gól 1,4
Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
újratöltve
csendes tag
válasz újratöltve #160469 üzenetére
na végre valami jött a héten
-
janos1988
addikt
Ma ment egy 1. fi-ős GG egyenesbe és 3/4-be 200-al sorja. Nantes, Nice, Wolfsburg és Las Palmas. Össz. várható olyan ~96k körül.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
újratöltve
csendes tag
arka gdynia, hradec kralove, még egy 1,54
-
újratöltve
csendes tag
válasz újratöltve #160472 üzenetére
ez is megvan
lehet, abba kéne hagynom mára
[ Szerkesztve ]
-
újratöltve
csendes tag
válasz újratöltve #160474 üzenetére
inkább folytatom:
lustenau, horn, innsbruck még egy 1,81Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
Vincent-Vega
tag
válasz Vincent-Vega #160468 üzenetére
jött is,jó oddson volt.
-
újratöltve
csendes tag
válasz újratöltve #160475 üzenetére
a fenébe, az innsbruckon annyit gondolkodtam, hogy rakjam-e, de aztán győzött a kapzsiság, és raktam sajnos
legközelebb óvatosabb leszek
-
újratöltve
csendes tag
most összeszámoltam, hogy eddig összesen 13 ilyen kombi fogadásom volt, és abból 3 ment el, ez eddig elég jó arány
remélem ilyen arányban folytatom
-
jpm
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
Gondolod ha hosszútávon nem lenne nyereséges raknám? Elég jól lehet profitálni belőle hidd el, az meg hogy ez se jön mindig az természetes, hiszen olyan hogy valamivel nem buksz semmit csak nyersz tudod nincs, de itt az a lényeg hosszútávon mennyit tudsz vele nyerni.
[ Szerkesztve ]
-
-
jpm
senior tag
A francia vonal nem jött be...
Holnapra megerőltetem magam:
Aberdeen-Ross County D -
újratöltve
csendes tag
nem is tudtam, hogybeten lehet fogadni a dániai xfaktorra is
ez rizikós de megpróbálom: wolsburg, lech poznan, nice még egy, 2,95
-
újratöltve
csendes tag
válasz újratöltve #160487 üzenetére
bakker, pont a wolsfburg viszi el, pedig abban biztos voltam
-
L_YKing
addikt
válasz Vincent-Vega #160489 üzenetére
Euróba jobb lenne..
De ez se rossz.. végre calami csurrant, de hétvégén most szakítok!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
djculture
félisten
Bariéknak nem szóltak hogy nem a BL döntőt nyomják
-
újratöltve
csendes tag
válasz újratöltve #160478 üzenetére
most már 14:4 az arány , et még mindig jó, deholnap javítanom kell, vagy ez a taktika is megy a kukába
-
sutyesz96
őstag
Szerintem nem érdemes váltakozó tétekkel játszani, egyrészt úgy nem is igazán tudod követni a folyamatot hosszútávon, másrészt meg nagy ugye a kockázat a kasszádhoz mérten, ezért nyilván idegeidre megy ha esetleg elmegy pont az az egy.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
újratöltve
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DIGI kábel TV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest