Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
yogibear
addikt
válasz L_YKing #160104 üzenetére
Totti már a BL- csoportkört sem erőltette nagyon, csak azért lett 3. és így EL-es, mert a 4. a csoportban a CSZKA volt, aki mindnél gyengébb a maga 3 pontjával..
MU már más tészta ő saját jogon ment tovább a csoportból két egygólos zakóval vendégben a Fener és a Feyenoord otthonában...hazai 3 meccset viszont 9 pont 9:1 gólküllel hozta...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
férfiállat
tag
válasz B-L-A-C-K #160095 üzenetére
Vigyázat kretén kérdés jön.
Visszatérve a pár nappal ezelőtti témára aminek ugyanez a fogadás az alapja csak az a verziója, mikor 3 meccset teszel 1 szelvényre.
Szal: Olyan van hogy első félidő túl jól sikerül? mondjuk 3,5 over vagy több, de viszont a kapurárúgások száma nagyon jó és emiatt nem rakod? -
B-L-A-C-K
titán
válasz férfiállat #160107 üzenetére
Ha van 4 gól az ritka hogy kevés lenne a helyzet, de akkor is érdemes rakni, mert ezek szerint a védelem harmat gyenge, azaz várható gól ebben az esetben is.
-
rwin5
őstag
'na bár a szórólap nem lett meg mert kidobtam azonnal, ez viszont a helyi újságban van, kitakartam nehogy az adminok reklámnak minősítsék (nevét otthagytam, mert majka is belefért)
-
L_YKing
addikt
Mu GG
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
KisTücsök
addikt
válasz juliabrilke #160111 üzenetére
Hát most már beakadhatna egy.
-
rwin5
őstag
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Szabi vagy más teniszes tipp a Tsonga meccsre? Most olvastam külföldi honlapokon, hogy nagyon formában van, de megnéztem mindkettőnek az utolsó meccsét és Cilic nekem sokkal meggyőzőbb volt, Tsonga tök lomhának tűnik, vagy túl lazán adja elő. Cilic meg akkora szervákat tud ütni, hogy lehet ászokkal lehozza az adogatásait majd. Annyira nem tuti az a V, hogy csak 1.6-os legyen rá az odds, de ha meg nem rakom meg tuti most először simán nyerni fog..
ezt akarnám rakni:
01466 1 Cairns - Perth (1.m.) H 1.55 Töröl
12019 1 Shu. Zhang - Ka. Pliskova V 1.20 Töröl
20747 1 M. Cilic - J-W. Tsonga V 1.60 Töröl40k-val 120ezer környéke, de egyedül akit tutira mondanék, hogy jön az a női tenisz
vagy egy ilyet akkor kis téttel, de az is lehet, hogy nem rakom meg semmivel sem mert amilyen makkos vagyok ez a 3 meccs is simán elmegy, esti focikkal meg nincs kedvem szarakodni
14669 1 Adelaide Utd - Newcastle Jets D 1.22 Töröl
Kétesély - Adelaide Utd vagy Newcastle Jets
01466 1 Cairns - Perth (1.m.) H 1.55 Töröl
12019 1 Shu. Zhang - Ka. Pliskova V 1.20 Töröl
20747 1 M. Cilic - J-W. Tsonga V 1.60 Töröl
34398 1 T. Harimoto - A. Sakai H 1.35 Töröl
34397 1 R. Filus - P. Drinkhall H 1.35 Töröl -
rwin5
őstag
válasz stefyY #160118 üzenetére
Nem mertem megrakni, mert a férfi tenisz az nagyon kiszámíthatatlan, utolsó meccséből egyikőjüknek sem látszódott olyan hatalmas teljesítmény de ha annyira jól tolják akkor 3 szettet lehetne még rakni 2-es oddsért.
Na mindegy, remélem valami elmegy belőle.00733 1 K. Nishikori - J. Sousa H 1.25 Töröl
1. játszma győztese - K. Nishikori
12020 1 Shu. Zhang - Ka. Pliskova V 1.30 Töröl
1. játszma győztese - Ka. Pliskova
21062 1 M. Cilic - J-W. Tsonga V 2.05 Töröl
Játszmák száma - 312922 1 Juventus - Palermo V 1.40 Töröl
Gólszám 2,5 - Több, mint 2,5 -
B-L-A-C-K
titán
Egy kis idei statisztika az itt leadott tippjeimből ...
Tippek:
Tipp 1: odds 2,00x jött
Tipp 2: odds 3,875x, jött
Tipp 3: odds 1.9x, elment
Tipp 4: odds 1.7x, jött
Tipp 5: odds 1,7x, jött
Tipp 6: odds 1,80x, jött
Tipp 7: odds 1,75x, elment
Tipp 8: odds 1,60x, jött
Tipp 9: odds 1,875x, jött
Tipp 10: odds 1,80x jött
Tipp 11: odds 1,875x, elment
Tipp 12: odds 1.80x, jött
Tipp 13: odds 2,275x, jött
Tipp 14: odds 1.80x, jött
Tipp 15: odds 1.80x, jöttHa valaki tudta volna az összest rakni (persze tudom hogy lehetetlen követni mindig), akkor csak 10e/tipp téttel is több mint 100 ezer tiszta haszonba lenne kicsivel több mint 1 hónap alatt...
-
őstag
válasz B-L-A-C-K #160120 üzenetére
Tetszik ez a fogadási taktika.
Tegnap fogadás nélkül az utolsó 3 EL meccsre félidőnél "tettem" stat alapján, hogy lesz még egy gól, és szépen jött is volna kb 1.9x-ért. Nyilván, megesik hogy nem lesz 1 gól sem, de nagyobb így az esély mint meccs előtt tenni.
Jövő hónapban kipróbálom.
-
cSuwwi
aktív tag
válasz r3dsnake #160122 üzenetére
erre már én is gondoltam, és megoldhatónak látom
megkérjük,B-L-A-C-K-et hogy minden tippjéhez írjon valami hashtaget (pl. #tippem)
a topikban keresésnél név + hashtag alapján kidobja ezeket a postokat (ez mehet könyvjelzőbe, ez most is működik)ebből külső cuccal (vagy írni kell egy parsert) lehet rss-t faragni, abból meg lehet e-mailt küldeni vagy egy jó rss olvasóval időben értesülni
mondjuk hamarosan lesz ph ráncfelvarrás, reméljük megoldják belsőleg a feliratkozást
de ha nem ez járható útnak tűnik -
cSuwwi
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #160124 üzenetére
Nyilván ez csak értesítene, hogy írtál a topikba, de gyakori lekérdezéssel max. 5 percen belül értesülnénk, akkor is ha pont nem vagyunk a ph-n. Ha megvan az adat, onnantól sok mindent lehet vele kezdeni, akár pushként is ki lehet nyomni telefonra. Onnantól meg ~1 perc fogadni.
Persze ez csak elmélet, de megoldható.
-
cSuwwi
aktív tag
válasz cSuwwi #160125 üzenetére
Tovább gondolva, ha valami séma szerint írnál tippmix sorszámot és kimenetelt is, még a tippmix.hu szelvénygenerátorával is össze lehetne fércelni, ami kiadja a számot, amivel csak megtenni kell. Mondjuk ennyi erővel akár ott is összerakhatod, és belinkeled a számot, de ez csak okoskodás.
A pronak kétlem hogy lenne apija, de ha valami csoda folytán mégis, még automatizálni is lehetne
Más kérdés hogy ki merné bevállalni.
Automatizálás roxx[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #160127 üzenetére
hát, a közösség biztos hálás lesz, ez csak elég fizetségnek?
csomó ilyenlehúzóstippadós oldal van, van aki ebből is hasznot csinál, bár számokat nyilván egyik se közöl.
ide is önszántadból adod a tippeket mint sokan mások, szerintem nem kell mindenből üzletet csinálni, többet hoz 2 jó tipp, mint amennyit elkérnél a tippekért (persze nagy számú tagnál más a helyzet) -
cSuwwi
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #160131 üzenetére
persze, ez csak elméleti dolog volt
de ha a tippjeidhez odabiggyesztenél valami hashtaget, akkor a sima keresős megoldás működhetne.valahova a hozzászólásba: #livetipp vagy hasonló
és itt a gyűjtő link hozzá, akit érdekel: https://prohardver.hu/tema/tippmix_3/keres.php?stext=%23livetipp&suser=B-L-A-C-Kfontos lenne hogy egyedi szó legyen, mert a kereső ahogy látom levágja ezt a hashtagot és a nélkül keres
-
-
B-L-A-C-K
titán
Auxerre - Ajaccio gólszám 1.5 felett (jelenleg félidő 1-0) 1.30x
Bourg Peronnas - Tours gólszám 3.5 felett (jelenleg félidő 1-2) 1,25x
Red Star - Strasbourg gólszám 1.5 felett (jelenleg félidő 1-0) 1,30xOdds: 2,1125
-
B-L-A-C-K
titán
Na még egy tipp:
Augsburg - Leverkusen vendég csapat gólszám 2.5 felett (jelenleg félidő 0-2) 1.60x
-
B-L-A-C-K
titán
válasz daniel2121 #160148 üzenetére
Így ma bukó nekem, de ez ilyen benne van, lagalább a másikkal javítva lett kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest