- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Aktív témák
-
rwin5
őstag
Tegnap nem tudom már ki írta, de mondták, hogy cinkes lesz, még jó, hogy nem raktam meg a mai szelót mert el is vitte volna

Szerk: (#47542) stefyY válasza rwin5 (#47540) üzenetére Jah igen

Szerk#2: Huh, u17 Magyarok is X-lettek amúgy x gyanús is volt
érdekesek a mai eredmények, de éreztem, hogy ma nem lesz semmi tuti
még jó, hogy pihentettem a pénzemet -
janos1988
addikt
-
Ronye93
csendes tag
köszi, hát akkor végülis jogos a Los Angeles-es tippem, de akkor sem értem hogy 4-0 után mértnem csökkent az odds 1 tizedet sem...
Giggz: igen szoktak sorokat váltani de azt meccs közben, és most se Play -Off nicsn sem semmilyen Kupa, ez rendes bajnoki NHL mérkőzés lesz, így sztem ugyan az lesz a felállás(és remélem az eredmény is
)
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xcover 7 128/6
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
'4 '6 perc
Közben nem ide tartozik de beindult a Barca kosár is hála ég!
akkor nem tudom mi legyen.. lehet kihagyom őket akkor egy X-t jósolok, vagy egy hatalmas alázást hazaiban ígyis, egy 4-0 al

Úúúúristen....... Őrjöng eredmények.com GÓL.. na mondom EZ AZ ÉN SZERENCSÉM 2-2 .. helyett 1-3*

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)