- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Ok:
Mindegyikbe ezt a kombinációt rakom bele, és tippmxel nézem amit lehet:
74 Németország - Görögország 4.80 D
94 Németország - Görögország: A mérkőzésen 4,5-nél sárga lap lesz 1.70
96 Németország - Görögország: A mérkőzésen 10,5-nél több szöglet lesz 1.75odds: 14.28x
145 Spanyolország - Franciaország 3.35 D
165 Spanyolország - Franciaország: A mérkőzésen 4,5-nél több sárga lap lesz 1.77
167 Spanyolország - Franciaország: A mérkőzésen 10,5-nél több szöglet lesz 1.62odds: 9,61x
207 Anglia - Olaszország 2.90 D
227 Anglia - Olaszország: A mérkőzésen 4,5-nél több sárga lap lesz 1.73
229 Anglia - Olaszország: A mérkőzésen 10,5-nél több szöglet lesz 1.70odds: 8,53x
Természetesen ha neten csináljuk az oddsok is jóval barátibbak....
-
-
b3Ro
senior tag
Szorzó szempontjából igaz, hogy rosszabb, de én több esélyt látok, h az 1. félidőben x. Igaz ezt nem raknám meg a holnap meccsre. De, pl. az Angol - Olasz 1.feli. x + 4,5 sárga + 10,5 szöglet simán vállalható, és ez is adna ~7x szorzót.
B-L-A-C-K: értelek, bar ugyanúgy elmehet a második félidőben is a hosszabbítás. lásd mai meccs.
-
B-L-A-C-K
titán
Úgy nem túl jó, egyrészt mert kevesebb lesz az odds, másrészt meg akkor a sárgák illetve a szögletek sem biztos meglesznek. Mivel ha első félidő jön, de másodikban már nem lesz X nem is lesz hosszabbítás, és így nem is biztos meglesz a 90 perc alatt a több sárga illetve több szöglet. Viszont ha hosszabbítás van az még plusz 30 perc (és ez is beleszámít) így már annak is nagyobb az esélye hogy ezek meglesznek...
Kápíííse?
-
B-L-A-C-K
titán
Ez mit jelent, hogy:
- Hmm... nem is olyan hülyeség!
- Hmm... elgondolkodtató de veszélyes!
- Hmm... te kurv@ hülye vagy!Amúgy múltkor is 4 döntetlen jött így csoportkör után...Azaz bőven plusz, persze ez lehet most nem így lesz, de ha csak 1x jön tegyük fel 10 ezres/db tétnél az is 30 ezer plusz...
-
Zoli9292
tag
válasz
GergőBp #5032 üzenetére
"Handicap fogadás
A handicap fogadás a gyengébb félnek kedvez, aki egy vagy két gól elõnnyel kezdi a meccset. Ez megnyitja a lehetõséget azoknak, akik szeretnek kockáztatni, illetve azoknak is akik tervszerûen dolgoznak.
Egy alap példa:
Bayern München - Borussia Dortmund (0:1). A Dortmund kapott 1 gólos elõnyt induláskor, ezt a gólt a végeredményhez adjuk hozzá.Ha a meccs 2:0-ra végzõdik, akkor ebben az esetben az 1 gólos kapott elõny a Dortmundnak nem ér semmit, mert a handicap végeredmény 2:1, így a handicap eredmény is 1-es.
Ha a meccs 1:0-ra végzõdik, akkor a Dortmund 1 gólos kapott elõnye már elég egy Döntetlenre, így a handicap eredmény 1:1, a handicap eredmény így X.
Ha a meccs 2:2-re végzõdik, akkor a Bayern szerencsétlensége, hogy a Dortmundnak adott 1 gólos elõny miatt veszítettek. A handicap eredmény 2:3, és a handicap fogadás végül 2-es."
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
GergőBp #5032 üzenetére
Van, pl a 075, 076, 125, 146, 147, 208, 209-ös események pl most ilyenek!
Igen a 018, 019-es is az csak az ma volt, így arra már nem tudsz tenni...
Többieknek: Amit este beírtam ebben lát valaki fantáziát!
Erről lenne szó:
Van egy jó taktika...Maradt hét meccs az EB-n. Az hét szelvény. Mindegyik szelvényen, be kell húzni a döntetlent, mellé a 4.5 felett a sárga és 10.5 felett a szöglet..(itt már a hosszabbítás is beleszámít ami plusz 30 perc). Ez így tízszeres szorzó kb.. Ha egy meccs jön ikszre már nyerésben vagy....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
GergőBp #5030 üzenetére
Az hogy az egyik csapat gól előnyből indul, azaz pl hendikep "(1-0) Vasas - Debrecen" az azt jelenti hogy automatice Vasasnak már van 1 gólja, és innen fogadhatsz H-D-V -re...
(#5028) walakii: Sok esetben azért van mert pulya az illető, vagy annyit bukott hogy már valami jó történetet (szerinte) illik kitalálni...
-
GergőBp
tag
válasz
expander #5026 üzenetére
Most viccen kívül kérdem... Mi az a hendikep? Igaz nem is érdekel.. csak a MIXEK jöjjenek
Nekem tényleg szerencsejááték az egész, mert a focit utálom. Igaz a világversenyek már nézhetőek. Hazai nb1-ben meg a félpályán szórakoznak a kislányok. Ha lehetne ketrecre fogadni itthon, akkor biztos nagy játékos lennék
Olympián lehet pl judora fogadni? Vagy itthon ilyenbe ne is reménykedjek?
-
kokeny92
tag
válasz
walakii #5028 üzenetére
Pedig hidd el tényleg van amúgy ilyen, legalábbis én személyesen ismerek ilyet. Csak bólogatok már sokszor mikor mondja. Szelvényt még nem láttam soha. Meg dohányzik de szerintem még egy 2 doboz cigit nem vett magának mióta rászokott.
De én is befejezem itt az offot és bocs ezért, csak nem aludtam volna ma nyugton, ha csendbe maradok. Hiába virtuál megy az egész. -
walakii
tag
válasz
kokeny92 #5027 üzenetére
Többek között ezért is van a bog, ha valaki nem ért valamit akkor megkérdezze, és ha tud neki valaki érdemben válaszolni akkor válaszol. De még mindig nem tudom felfogni hogy miért jó valakinek azt kamuzni, hogy nyertem 50 ezret, attól még éhen halok holnap hogy itt menő vagyok
Na, mind1, biztos bennem a hiba. Részemről én ennyi voltam ebben a gondolatmenetben
-
kokeny92
tag
válasz
expander #5026 üzenetére
Lehet, hogy tényleg nem rám gondoltál csak a kifejezés, hogy " az ilyen kis genyokat kell kiszürni innen". Hiába nem értek a teniszhez, látom azért itt hogy jó néhányan viszont igen. Aztán üsse kő megmertem kérdezni. Majd meg is tettem Alves tippjét, de hát a freespinből jött pénzből. Nem is foglalkoztam vele egyáltalán, hogy elment, ment már el máskor is.
Azért is tettem meg mert semmi ésszerűt nem láttam más meccset, meg máskülönben úgyis élőfogadásba elnyomom ilyen utolsó 10perces fogadásra hogy nem lesz több gól.(mellesleg bőven elmúltam 12
) Nem akarok ellenségeskedni, csak kellemetlenül ért hirtelen
-
expander
senior tag
válasz
kokeny92 #5023 üzenetére
nem kifejezetten rad gondoltam, csak leirtam, hogy miket lattam eddig
volt mar olyan is, aki kb. azt sem tudta, hogy mi az a hendikeppes fogadas, es megkerdezte, hogy akkor most az ö meccse az jol all, merthogy van rajta 50ezre... hatpersze
nem azt mondom, hogy full profinak es hozzaertönek kell lenni a fogadashoz, de ha a szabalyokat sem ismeri valaki, akkor hogy fogad ra ? ezt nem tudom csak megerteni... mert az, hogy megnezem az ujsagban es behuzok 3db 1.4es szorzot, az tenyleg full szerencsejatek, olyankor jobb a kockas gep
-
GergőBp
tag
válasz
GergőBp #4930 üzenetére
Szerintem jó döntés volt
Már csak a Miami Heatnek nyernie kell
Ha ezzel megvagyok, akkor 2 szelvényem hoz 4ből 18at
Pedig 2 napa azt mondtam, hogy leállok. Napi csak 1 meccs... úgy meg a "nem lesz 11-es" lassú és keveset is hoz. Eddig 2 nap alatt a 4 meccs hozott 5ből 13at. Most 4 napot nem várok arra. Viszont tényleg leállok ezek után a mixekkel
Bár lehet a Spanyol meccset még megkínálom valami ilyennel:168 H Bár valahogy jobban éreztem ezt a mait, hogy a portugálok a második félidőben fognak csak betalálni.
-
szpal17
őstag
Valaki nyert már a tipp365-ön pénzt a tippekkel?
Most van 6 jó tippem sorozatban, de nem emlékszem mára miket tettem....gondolom ez csak holnap derül ki számomra.
-
kokeny92
tag
válasz
expander #5011 üzenetére
Ezt én kérdeztem, hogy mi a az a 7 negyediken hallod
De szerintem soha az életbe nem láttál olyat hogy én írtam volna hogy 40-50 ezreket rakok fel tippre. Még csak nem is rakok minden nap. Ettől függetlenül minden nap nézem a topicot. Legnagyobb tétem meg 5000HUF volt. Sikeresen el is ment.
Azóta meg csak ilyen 2-500ft-al rakok tippeket. Azokat meg már csúfságból se rakom fel még ha jön isÚjabban itt nézem a tippeket. Amiket innen lesek kb jönnek is, de sürven hozzácsapok mindig valamit a saját eszmémből, vagy jön vagy nem. Attól hogy megkérdeztem, hogy hogy is van a tenisz, nem hiszem hogy genyó vagyok
-
walakii
tag
Na kicsit ON-oljunk is, eddigi legnagyobb tétemet tenném (10 ezer) Spanyol-Francia 10,5 szöglet felettire 1.9 szorzóért. Esetleges megérzések? (Franciák is szélen nyomulnak, szerintem sok szöglet lesz)
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves #5015 üzenetére
az jó, csak az a naturaqua akármi, azzal érdekesre sikeredett
gégény is tarolt ma este a 2 Cé góllal -
umek7
őstag
Na a Portugál továbbjutás megvan, már csak a Németek nyerjenek holnap.
Van egy ilyen bohóc szelvényem is kis szorzókkal, csak a hecc kedvéért:
Csehország - Portugália 2
Harrison - Istomin Istomin -2,5
Universidad de Chile - Boca Juniors DNB UdC
F. Pennetta/F. Schiavone - M. Kirilenko/N. Petrova KP nyer legalább egy szettet
Németország - Görögország Németország jut tovább
Dél-Korea - Franciaország over 162,5 pont
Philipp Kohlschreiber - Andreas Seppi Seppi nyer legalább egy szettetTét: 23$
Várható: 264$N-vidi-A
Grat!
-
N-vidi-A
őstag
válasz
N-vidi-A #4895 üzenetére
Höhö, életem első normálisabb nyereményei, igaz kicsit Portugal es C. Ronaldo fan vagyok, de legalább most bejött!
Ja igen, még megtettem a Portugál győzelmet és a 10,5 több szögletet is egy szelvényen, 10k-val, de a gép csak 7e Ft-ig vette be, pedig beikszeltem az 5x3x2x 1e Ft-ot, láttam is mikor kiírta a gép, hogy csak 7e a tét, de mondom, ha bejön így is jön nekem elég, ha meg kapzsi leszek, azért nem jön a szeló, így nem szóltam a csajnak, hogy a 3e Ft-t nem vette be a gép...
Viszont mondom most megiszok még két Sopronit is, mert meg fog ölni az ideg a meccsen, és általában nem nyerek szinte semmibe igazán, 2 sörből kettőt nyertem, amivel minden 5ből lehet egyet!
A nyertes sörök is a szelvényeken!
Elnézést mindenkitől a kisregényért, most eléggé boldog vagyok!
-
umek7
őstag
-
expander
senior tag
válasz
walakii #4999 üzenetére
megszaporodtak az "ujoncok" az elmult idöszakban, akik igazandibol 12evesen idejönnek fröcsögni, hogy mennyire kiraly csavok, es szazezreket nyernek 1-2nap alatt. de aztan rajön a tarsasag, hogy kamu az egesz es utana altalaban el is szoktak tünni, tehat semmi ertelme nem volt itt vaganykodni, csak tele lesz a topik felesleges hozzaszolasokkal. nem az faj neki, hogy nyert-e vagy nem, hanem latja rajtuk, hogy par napos reg-ük van, azt sem tudjak mi az a kötestiltas, itt kerdezgetik hogy teniszbe mi az a 7 a 4.-en stb.... de ettöl függetlenül ö tizezreket dob fel egy nap es siman nyer 40-50et is belöle. nem hiszi el neki senki, mikor kepet kene mutatnia, akkor meg eltünik. na az ilyen kis genyokat kell kiszürni innen
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
walakii #5004 üzenetére
De látod mégis volt már ilyen, igaz nem kéne ezzel foglalkozni, de úgy vagyok vele ha folyamatosan követem a topikot, és látom valaki kurva valótlant állít az idegesít...Nem rég volt olyan valaki állandóan írta mennyit bukott, utána meg beír egy olyat hogy hosszú távon nyert 500 ezret, mindenki gratulált neki utána meg megemlítettem nem hiszem leb@sztak miért ne lehetne ez mi hülye vagyok...A végén meg csak igazam lett...
De mind1 nem kell ezzel foglalkozni, engem idegesít, téged nem ez van nem kell vele törődni...
-
Bencus88
nagyúr
De jó Betclic-en azt írták, hogy 1-0 a Cseheknek.És így lezárták a szelvényem most írhatok nekik.ekkora hibát
-
wmarci
senior tag
Na egy kis csemege
Spanyol-Francia
170 félidő
, végeredmény:H 4.00
Olaszor.-Anglia
235 félidő
, végeredmény
4.00
Eredő:16x
Vélemény?
-
b3Ro
senior tag
pohár estere van valami baseball tipped ? vagy az OKC-Miami meccsel kapcsolatban ?
A kosarral kapcsolatban az over 193.5 1.90x, es az OKC +3.5 1.90x mozgatja a fantáziám... -
walakii
tag
válasz
B-L-A-C-K #5001 üzenetére
De ezt akkor sem értem, miért lesz jobb nekem ha kamuzok? Pénzem nem lesz, ergo nem vagyok előrébb, vad idegen emberek előtt, akiknek csak a nicknevét látjuk, mi értelme menőzni ? Azon kívül, hogy gratulálnak neki páran, nem lesz nagyobb "név", ő meg már mint mondtam semmiképp nincs előrébb. Amúgy nem tudom, hogy vannak itt vele az emberek, de én az élményért, és a pénzért csinálom, nem azért hogy "húdenagy" név legyek egy blogon
-Szerk.: Ja, én ezekről az esetekről lemaradtam, inkább csak csendesen figyelgetem miket tesznek az emberek, hátha belefutok egy-két jóba. De nem tagadom nem rég jöttem ide, és nem is mindig olvasok el mindent, lehet ezekről lemaradtam. De még mindig tartom a véleményemet, hogy felesleges itt az embereknek kamuzni, mert igazából szerintem -kövezzetek meg érte- de mindenki lesz*rja, és a saját helyzetét nézi először
-
SzlobiG
félisten
válasz
Daniel Alves #4997 üzenetére
Akkor én a 7.5k-val elbújhatok.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
walakii #4999 üzenetére
Ajánlom olvasd át a topikot és megtudod...
Na jó leírom, volt már pár kedves kolléga hogy kamuzott hogy nyert ennyit meg annyit közbe meg kiderült köze sincs hozzá, és engem idegesít az ilyet, de ezt már említettem hogy zavar! Igaz semmi anyagi hátrányom és jövedelmem sem lesz ebből ki mit mond, viszont ha már itt eszmét cserélünk intelligens módon elvárja az ember ne nézzék hülyének. Félreértések elkerüléséért nem a mosatni esetre értem ezt az egészet!
Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest