- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
Aktív témák
-
GabN73
addikt
Nem jó dolog ez az előre rakott fogadás, elég szépen lehúzott...
Asszem majd visszatérek a napi 5-6,5-10k profithoz.
-
stefyY
őstag
Ott a Galata gólom...bár már mindegy.
-
janos1988
addikt
válasz
janos1988 #49384 üzenetére
Itt a másik, szintén onnan. Mi meg itt baszakodunk a kis oddsokkal.
-
rwin5
őstag
Cardiff oké, jó ez a labdabirtoklás, de gólt mikor akarsz végre rúgni?
-
Phili
tag
Fribourg-Bern két harmad után 0-0 vicc.
-
KisRod
tag
Most ez komoly, hogy a Flensburg meg a Barcelona is leikszel?? Egyszer teszek focin és teniszen kívül valami, akkor is belenyúlok az ilyenekbe. Természetesen így az összes szelóm kuka. Brilliáns
spacey: Itt nézz körül
-
lowband
csendes tag
Látom ma a kosár meccsek dönciznek.
-
rwin5
őstag
Hát ez a Barca meccs.. rossz nézni a live-t..
-
janos1988
addikt
-
adrian360
őstag
Ha nem buktam volna az elmúlt napokban zsinorban a "tuti" meccseket, lehet nem fogadtam volna vissza a gól után, mindegy most már biztos nyerek legalább 2$-t a meccsen
-
Phili
tag
Cardiff,Fribourg gyerünk,nyerni kell!
-
WaterWave
veterán
mondjuk 1-1 el a Malaga jut tovább, szóval németeknek pörkölni kell
de ezzel a felállt Malaga védelemmel egyelőre nem tudnak mit kezdeni... -
Chereiose
addikt
Valaki végre erre tud vmit mondani?
BWIN-el kapcsolatban:
1. Elküldtem a személyi igazolvány másolatát, először az egyik oldalát, amint az meg volt, utána a másikat is. Jól csináltam így( mert együtt nem lehetett két képet) és mennyi idő amíg vissza igazolnak?
2. Befizetésnél írja, hogy adjam meg a bónuszkódom. De én nem is kaptam kódot, szóval ha most nem írom be akkor cseszhetem a bónuszomat, nekem nem lesz? Csak egy vissza igazoló e-mailt kaptam, de abban nincs bónusz. -
pohár
félisten
gyökér Arguello
4-1-es előnyről bassza el 5-6-ra, ellenfél adogat a meccsért -
spacey
csendes tag
Real meccset is tudom online nézni?
-
WaterWave
veterán
nah 1-1
így még azt mondom van esély a 2. félidőre, de ilyen kibaszott gyenge Dortmundot rég láttam -
adrian360
őstag
Nagyon sok meccs fent szokott itt lenni érdemes könyvjelzőzni : www.thefirstrow.eu
-
WaterWave
veterán
Malaga sokak levesébe beleszarik
-
néha
aktív tag
Linket tudtok dobni Dortmund meccsre?
-
zolynet
veterán
válasz
Daniel Alves #49363 üzenetére
mennek eggyel
-
janos1988
addikt
A Cardiff nagyon durva, a gólok borítékolhatók. A meccsen 1,5 gól fölött 1,45-ért eléggé ajándék szagú. 10/10-es tipp.
-
spacey
csendes tag
C.Ronaldo szerez gólt pipa már csak a szögletek maradjanak 10-alatt
-
Daniel Alves
őstag
Malaga
félidőben remélem vezetni fognak
-
rwin5
őstag
Bet365 ön hol lehet megnézni a nyertes szelvényeimet? Mert a történet résznél csak azokat adja ki amik még hátra vannak.
-
GabN73
addikt
Na, most jön a persze persze szöveg.
Havernak pont mondtam, hogy Flensburg X lesz, egyszer már benéztem őket a Hamburg ellen. Lebeszélt róla, inkább húztam hazaira...Kuka mind2 szeló.
-
rwin5
őstag
Beszarok
már megint jött volna Cr. első gólnak 2,8 as szorzóért.. 2 meccs óta nem rakom meg semennyivel pedig mindig éreztem..
-
stefyY
őstag
Real is bekezdett...
-
stefyY
őstag
Flensburg kéééééééééééérlek...
-
Phili
tag
Odapirítottunk a Japánoknak!5-0
-
janos1988
addikt
-
fireproof
őstag
Ez a Barcelona... ez megőrjít... indítanak kb 10-12 pont hátránnyal pár perc múlva már csak 2 pont a különbség... ezek mindig ezt csinálják?!
-
stefyY
őstag
Flensburg belehúzott, Barcelona meg elkezdhetne játszani...
-
Chereiose
addikt
BWIN-el kapcsolatos kérdéseim...Tudtok segíteni?
1. Elküldtem a személyi igazolvány másolatát, először az egyik oldalát, amint az meg volt, utána a másikat is. Jól csináltam így( mert együtt nem lehetett két képet) és mennyi idő amíg vissza igazolnak?
2. Befizetésnél írja, hogy adjam meg a bónuszkódom. De én nem is kaptam kódot, szóval ha most nem írom be akkor cseszhetem a bónuszomat, nekem nem lesz? Csak egy vissza igazoló e-mailt kaptam, de abban nincs bónusz. -
Daniel Alves
őstag
-
gery2123
őstag
Mára ez ment remélem bejön
-
Jarod1
veterán
Hát ma 1 nagyon durvát tettem meg,,, Giga kamikaaze...
Borussia Dortmund - Malaga V
Galatasaray - Real Madrid H -
janos1988
addikt
Szóval ezért volt ilyen magas az odds a sokkal esélyesebb vendégekre...
De gondolom ez a 11. perces piros csak is a véletlen műve.
-
Chereiose
addikt
BWIN-el kapcsolatos kérdéseim...Tudtok segíteni?
2. Befizetésnél írja, hogy adjam meg a bónuszkódom. De én nem is kaptam kódot, szóval ha most nem írom be akkor cseszhetem a bónuszomat, nekem nem lesz? -
rwin5
őstag
Ha élőben fogadok akkor -0,5 a magyarokra?
-
KisRod
tag
A bet365 bónuszom még megvan nekem is, nem igényeltem. A befizetés összegét egyben kell felrakni valamire? ( valamiért nekem úgy jött le és ezért hanyagoltam is ) Ez a hivatalos: Hogy bónuszával fogadhasson, játssza meg kezdeti befizetésének összegét egyszer a kívánt sporton és piacokon. Befizetését és a bónusz összegét a kifizetés előtt háromszor kell megjátszania.
Tárgytalan. Visszaolvastam
-
giigz
veterán
A bet365 oldalán minden kérdésedre választ találsz, a te érdekedben mondom, hogy először nézd át az oldalt, ismerd meg, és majd ha utána nem értesz valamit, akkor kérdezz. Szívesen segít bárki, de ha átnézed az oldalt, meg elolvasod a feltételeket, akkor világos lesz minden, mi is onnan tudjuk a dolgokat, hogy le van írva az oldalon.
-
handbox
csendes tag
Sziasztok! Tudtok valami lehetőséget a bet-at-home on kívül ahol lehet valamilyen uton módon ingyen megindulni? Előre is köszi a választ.
-
rwin5
őstag
Na sikerült regisztrálnom, egyenlőre 8000, utaltam csak, most írta, hogy kaptam 8000Bónuszt, azaz 16K-m van, most abból a 16K-ból igazi pénzként gazdálkodhatok, vagy ez ilyen monopoly zseton?
-
rwin5
őstag
A kártyám kiadási száma hol van?
-
janos1988
addikt
válasz
janos1988 #49304 üzenetére
És az online:
Fogadás típusa: 3-as gyűjtő:
Preston v Oldham Gólszerző csapatok
Mindkét csapat gólt szerez 1.90Millwall v Sheffield Wednesday Gólszerző csapatok
Mindkét csapat gólt szerez 1.80Cardiff v Barnsley 2,5 gól fölött/alatt
Fölött(+2.5) 1.80
---------------------------------------------------------------------------Lehetséges nyeremény 4.586 HUF
1 fogadás @
745 HUFÖsszes tét: 745 HUF
Összes lehetséges nyeremény: (téttel együtt) 4.586 HUF -
janos1988
addikt
-
rwin5
őstag
válasz
tzimash #49300 üzenetére
Mármint úgyértve, hogy a Japán meccset, Hazaira
Szerk: Van egy kis problémám a regisztrációval
Szóval nézem a kártyámat, az elején van 4 darab számsorozat, aztán alattuk kicsivel egy 4 jegyű szám
aztán egy Valid szöveg + **/** <= számsorozatés a hátulján a jobb felső sarokban van egy betű/számszorozat, mellette egy ICA ***
És az aláírás helyén van **** *** számsorozat. No ezek közül mi mi?
Tud valaki segíteni?
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Metal topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest