- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
umek7
őstag
válasz
expander #49591 üzenetére
Megeshet, komoly pénzt nem teszek a meccsre, de a kamiban hazai lesz mert a vezetőség kijelentette hogy kirúgja a Jan Jønsson-t (Rosenborg edzője) amennyiben nem nyernek. Nem tudni semmit sem arról hogy a játékosok megakarják e buktatni vagy sem, de én ilyenkor mindig a buktatás mellett vagyok. Egyébként a Valerenga egy "ősi rivális", akik tavaly is megnehezítették az akkor sokkal erősebb Rosenborg dolgát (1:0), ráadásul most elvileg nagyon kevés vendég szurkoló is lesz, mivel nagyon nagyon sokat kell utazniuk. 50-50 nálam ez, szerintem a kicsit frusztrált Rosenborg kap egy gólt és vége, de majd kiderül.. mindenesetre mint írtam kamiba egy hazai elfér, több nem..
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Micro Four Thirds
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- EA Sports WRC '23
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest