Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
A rovar lehet némileg probléma, bár nálunk azért termeszek nincsnek amik tényleg elhordják a házat. Szú és egyéb van, de eleve csak kezelt, vegyszerben fürdetett tartószerkezetet lehet beépíteni, ez előírás. Esetleg van még az acélvázas szerkezet, ami nem konténerváz, hanem rendes acélváz. Azt nem kezdi ki a rovar, és kb. összecsavarozzák 2 nap alatt (épült itt egy ilyen, nézegettem anno mikor csinálták). Ha már áll a váz, ugyanúgy szendvicseled magadnak, ahogy akarod.
A készházat utólag nem tudom, hogyan lehet tuningolni, de tény, hogy baromi gyors és egyszerű. Egy utcával felettünk épült egy, éppen a napokban. 1 nap alatt idehozták a kész falakat, pedig nem volt egyszerű dolguk itt a hegyen, fostam is, hogy beköszön az egyik teherautó. Reggeltől-estig jöttek és hoztáka paneleket, de érted..1 nap! Eddig csak videón láttam ilyet, élőben brutál, ahogy egy komplett kész falat hoznak ablakokkal, becsövezve, mindennel. El is akarok menni a hétvégén megnézni, hogy az összelegózása hogyan áll.
Azt viszont tudom, hogy van mód a panelek vastagságát és a felhasznált szigetelés típusát a megrendeléskor kiválasztani. Nem minden gyártó kínál ilyet, de létezik.Továbbá van még olyan, hogy kerámiaház. Ha jól emlékszem, itt vannak Szentendrén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- ASUS ROG Ally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest