- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Épp fészert húzok fel, az elvileg alaposabban kezelt változatot vettem + a kezelésre én még ráfestek szurkos-olajos festékkel, nem tudom nálatok van-e ilyesmi. A festékboltok dugig vannak EU-konform vizes sz.rokkal, na az kb csak színezésre jó.
+Vállalkozókedvűbbek kevernek fáradtolajat gázolajjal, azzal kenik a fát
, bár az az asszonynépet is távol fogja tartani a létesítménytől
-
szeretek fával dolgozni, de fázom tőle. ez a telek egy ligetes rét, gyakorlatilag, és az is marad. nagy élet van rajta, mindenféle rovar, ami tök klassz, de az ilyen könnyűszerkezetes házakat szívesen kezdik ki. ettől még valószínűleg az lesz, csak még nem állt össze a fejemben, hogy pontosan hogyan csinálnám.
de nekem az is megfelelne, hogy konténerváz+szendvicspanel az alap, és úgy kerül rá egy belső oldali párazárás, majd lécváz, gipszkarton, kívülről meg mondjuk kőzetgyapot és a hozzá való vakolat.
a legjobban egy kész mobilház tetszene, mint kényelmes megoldás, csak azoknál nem látom, hogy hogyan tudom utólag még tuningolni -- látszólag sehogy, márpedig alapból ilyen 5-10 cm szigeteléssel jönnek, ami kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AM 5 lapok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest