Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RetepNyaraB
    nagyúr

Sziasztok! Végig olvastam a fórumot de továbbra sem értem hogy tudom kihasználni a TIDAL MQA adta lehetőségeket. Bocs ha hülye kérdéseket teszek fel de még csak mostanság kezdett el a fülem is egyre igényesebb lenni. Szóval van egy erősítőm ami egy Pioneer VSX329. Mi a legjobb módja annak hogy a TIDAL-on keresztül MQA minőségben hallgassak zenét? Természetesen a megfelelő előfizum van hozzá. Elöszőr a Samsung smart tv-n keresztül szerettem volna PLEX-en keresztül de a PLEX ne m játsza át az MQA-t. Ha egy Samsung Galaxy S10-ről imdítom az app-ot és jack-en keresztül vmelyik digital bemenetre megy be az erősítőbe akkor azt kapom amit szeretnék? Mire kell a DAC? Az erősítőkbe van DAC beleépítve nem? Korábban olvastam, hogy LG telefonnal a legegyszerübb de ez csak akkor szükséges ha fejhallgatón keresztül hallgatnám?
    Válaszokat előre is köszönöm.

PC-n a tidal app lefordítja neked az mqa-t 96khz-ig. Felette célhardver kell, ami tudja a 96+ mqa dekódolást. Az erősítőd nem ilyen. A tévéd sem. Az lg V telefonok ilyenek, illetve egyre több dedikált dac. De olyan nagy lángja nincs, mint füstje.

Szóval vagy veszel egy mqa dedikált dacot és rákötöd az erősítőd valamelyik line in bemenetére (nem digitálisra), vagy veszel egy lg v30-tól felfele telefont és azt kötöd line in-ra.

Új hozzászólás Aktív témák