- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
én ma kaptam mailt a tidaltól, hogy 4 hónap - Hifi egyéni előfizu összesen 299 Ft négy hónapra.
( előtte kb 2 hete felmondtam a proba hónapot és kitöltöttem a kérdőivüket, amiben kérdezték miért.. válasz túl drága, máshol olcsobban kapom a szolgáltatást)
nem tudom hogy ez általános e most , érdemes odafigyelni, mert lehet hogy az..
Továbbá van olyan lehetőség is már, hogy más zeneszolgátatókről (spotify stb ) az ottani lejatszasi listát át lehet tölteni tidalra, illetve tidal listat le lehet menteni fájlba ( akkor is ha már lejárt az ingyenes és hallgatni nem lehet) és azt a fájlt feltölteni mondjuk egy uj(más cimre) regelt probahonaposra is akar ( nekem működik is a konvertalas)
itt lehet [link]
ha ez csak nekem új , akkor bocsi -
tsilver
aktív tag
találkozott már valaki ezzel:
win 10 tidal Jriveren keresztül lejátszva RAM-ból számváltásnál újabban 1-3 másodpercig akadozik mire összeáll. -
tomp
félisten
Szerintetek miért nem szól OnePlus 7T Pro-n a Tidal Atmos?
A júliusi app verzió az utolsó amivel megy. Azóta semmi. Ha elindítom akkor látszólag megy de néma. Ha dalt váltok akkor megbénul az app. Nem indul el a következő, de onnantól a sima HiFi és Master sem! Ha bezárom, a háttérben elkezdi pörgetni a procit. Kényszerített leállítás kell neki...
Többször jeleztem a hibát a Tidal felé de semmi javulás. -
sagit
veterán
válasz
RetepNyaraB #295 üzenetére
-
RetepNyaraB
veterán
Leginkább a tidal még/már nem támogatja az eszközt. Nekem is ez volt a WH 1000XM3-mal fél évig, aztán eccercsak átment.
Ám konkrétan nulla értelme az egésznek, nem maradsz le semmiről
Az elérhető tartalom marginális, egy jól felfújt és abszolút műanyag hangzásvilágot machinál rá az eredeti keverésre. Nem értem ezeket a fejlesztéseket abszolúte.
- Szar fejesből nem csinál jót,
- szar hangzáson nem javít, csak máshogy lesz még rosszabb,
- a jót viszont teljesen félreviszi.szerk.: a füles hibrid, ha jól látom? 1DD+1BA?
-
sagit
veterán
Sziasztok
Tidal hifi elofizum van, vettem egy 360 Audio kompatibilis fulest (ldac Support miatt, de ezt is kiprobalnam)
A füles Sony wi-1000x
Telefon note 10Szóval, csinalom az instrukciókat ami a tidal és a Sony honlapjan van, de a füles appjaban elakad a dolog amikor kivalasztom a tidalt és optimalizálásra kattintok. Ötlet? Net persze van. Volt már tidal reinstall is
-
IamTheDog
tag
-
-
-
IamTheDog
tag
válasz
#20584850 #283 üzenetére
Csak 192-t írt ezekre a zenékre.
Szóval megvettem a lejátszót, a MQA dekódert is, de így a DAC kizárólag 44.1k-t írt ki, többre nem bírtam rábírni, akárhogyan állítottam. (A hangerő viszont ezzel a lejátszóval ugyanolyan volt, mintha CD-t hallgatnék, nem volt jóval halkabb, mint a Tidal saját playerével.) -
törölt tag
válasz
IamTheDog #280 üzenetére
Elvileg 352kHz körül van a teljes kibontás.
Ezekre a zenékre neked mennyit ír ki? [link] .
Nem írna rá csak 192kHz-t, akkor meg kellene venned az UAP lejátszót, [link] és még azon belül is kellesz egy plusz vásárlás, a teljes mqa támogatáshoz.
A helyedben átgondolnám, hogy mennyit fogod tabletről használni mivel nem hordozható a DAC, így megéri e költeni rá?
Pc-n tennék egy próbát az audirvana [link] lejátszóval 30 napig ingyenes ha jól tudom.
Beállítod hozzá a Wasapi (event) vagy a az asio kimenetet.
Az audirvana lejátszón belül is kellesz valamit állítgatni szerintem, hogy jó legyen.
A lényeg, hogy hallasz e különbséget ha 352kHz-n hallgatod vagy csak 192kHz-n. -
IamTheDog
tag
Sima hifi minőségnél 48 k-t ír ki. Amúgy a hangerő így tabletről jóval kisebb, mintha mondjuk ugyanezt cd-n hallgatnám, ugyanazon a DAC-on keresztül.
-
IamTheDog
tag
Sziasztok,
a Samsung Tab S6 tabletemet usb c-n keresztül egy Audioquest Dragontail és egy szintén audioquestes usb a-b kábellel kötöttem össze a Pro-Ject Prebox S2 Digital DAC-kal. Most azt írja ki a DAC Tidal Master lemez hallgatásánál (a Tidal saját appján lejátszva), hogy 192 k a minőségben jön bele az adat. Most ez akkor MQA lenne?
A DAC amúgy képes kibontani az MQA-t, de azt jelzi, most viszont csak a 192 k-t mutatja.
-
M_Toni
csendes tag
-
Z.É.T.
őstag
válasz
funkmester #274 üzenetére
Én Tidal mellett használom, mert vannak olyan zenék, melyek csak ott találhatóak. De "ajánlónak" szerintem kevésbé alkalmas.
(a hangminősége meg elég gyenge sajnos) -
jambiyya
őstag
válasz
funkmester #274 üzenetére
Én szeretem, ráadásul ingyenes ha nem akarsz letölteni, én legalábbis nem fizetek érte.
Homeoffice háttérzenének egyébként (nyilván az előzőekhez nem mérhető minőségben) online rádiót is szoktam hallgatni. Most is Chilltrax szól TuneIn-en.ui: Amazonnak is van zenebutikja, de azt még nem próbáltam.
-
Z.É.T.
őstag
válasz
funkmester #272 üzenetére
Én is a Spotify-ra szavazok, kell egy kis idő, amíg kiismer, de utána parádésan ajánl.
A Tidal és Deezer jobb hangminőségben (sokkal), de szolgáltatásban a spoti a nyerő és még filléres is a havidíj. -
jambiyya
őstag
válasz
funkmester #270 üzenetére
Gondolom oka van, hogy egy zeneszolgáltatóról elnevezett fórumba írtad ezt.
Spoti sem rossz egyébként, én mindkettőt használom. -
funkmester
aktív tag
youtube heti toplistajat hasznaltam uj zenek felfedezesere ezidaig, de mar unom, hogy csak igenytelen trap es tarsai talhatoak meg itt...
keresek alternativ alkalmazast, amiben uj zeneket lehet felfedezni nepszeruseg szerint, foleg soul es smooth jazz mufajokban -
ace05
senior tag
Helló!
Elfelejtettem lemondani, ezért kértem chatbotban refundot. Ott azt mondták, hogy valaki majd megnézi, de a problémám, hogy nem kaptam semmi visszaigazolást emailben, hogy ez folyamatban van. Ez normális? -
veze
őstag
válasz
funkmester #262 üzenetére
probáltam több proxy mőgül is, hogy ne hazai legyen... no mindegy, majd.. )
-
törölt tag
válasz
funkmester #262 üzenetére
A HiFi 3000Ft, a családi 4500Ft (5 felhasználó).
-
veze
őstag
válasz
funkmester #260 üzenetére
nekem csak 30 napot ad be..
-
veze
őstag
válasz
#20584850 #257 üzenetére
Tudom, hogy nem én találtam fel a spanyolviaszt ,szóval másnak is eszébe jut ez
Ezen kívül én is jártam már úgy hogy valami véletlen levont, mert rajta felejtettem néhány ezer forintot..végül is nem haltam bele
Az volt a tanulkópénz , azóta mostmár alapbol nem tartok rajta semennyit.
-
veze
őstag
válasz
#20584850 #255 üzenetére
tök egyszerü a megoldás. Én ezeket olyan webkártyáról fizetem mindig, amin sosincs pénz.
Majd ha le akarták vonni és nem sikerült, akkor egyből szólnak ! akkor ráteszek annyit amennyit szeretnének, felszólítás után két három napig még él a szolgáltatás, hogy ki lehessen egyenlíteni , ha akarja az ember.
söt épp a tidal azt hiszem majd egy hétig még várt ,türelmesen vagy 2x felszólított, utána szüntette meg. -
törölt tag
válasz
jambiyya #253 üzenetére
Így jártam én is, hogy levonták a 3E nekem sem eset jól.
Cserébe nemsokára kifogtam 2 X 90nap ingyen promót.
Karácsony táján valószínű ismét lesz, ha van kedved akkor tovább tesztelheted.
Családi csomag ár 4500Ft / 5 fő.
Csatlakozhatsz is egy kieső emberhez ha pl a fórumon jeleznek, vagy többen összeállva attól függ mennyi ember jön össze, akkor 900-1100Ft-ra jönne ki. -
jambiyya
őstag
válasz
RetepNyaraB #252 üzenetére
Csengetek már pár szolgáltatónak: családi spoti, netflix, stb.
Egyébként a hifi szolgáltatásuk tényleg nagyon pöpec, komolyabb cuccokon is hallottam.
Ám rengeteg 96 és 192 anyagot halmoztam fel az utóbbi évtizedekben, nem beszélve a CD,DVD-A,stb. korongokról, szóval nem, nem fizetek 3 ropit havonta.
Aztán pár év múlva ki tudja... -
RetepNyaraB
veterán
válasz
jambiyya #251 üzenetére
Abban persze igazad van, hogy illendőbb szólni a júzernak még kasza előtt, ezt aláírom (ez is üzletpolitika és nem a legszerencsésebb)!
Mindamellett a tidal hifi\master igen színvonalas szolgáltatást nyújt, amit a többiek ilyen szinten nem tudnak.
Persze egyéni döntés, hogy ezért csengetsz-e három rugót (Európában sokkal drágább); de maga a szolgáltatás abszolút ajánlott minőség. -
jambiyya
őstag
válasz
RetepNyaraB #250 üzenetére
Én is ezt írtam, hogy ketten hoztuk össze.
Egyébként általános vagy sem, többnyire "szólnak" előre hogy letelt az idő, és pár nap múlva terhelnek. Szerintem ez hosszabb távon biztosabb megoldás. -
milkabrams
őstag
Hali!
Mennyire veszi komolyan a Tidal a dal/album kéréseket? -
Pocak89
senior tag
Sziasztok! Esetleg HIFI családi csomagban nincs hely valakinél, ahova csatlakozni lehetne?
-
Alpha630
tag
válasz
funkmester #243 üzenetére
Az Audiolab egy 6000a, ebben nincs semmi forrás, csak egy erősítő, amiben van DAC. Eddig a következő forrásokról hallgattam: Yamaha CDX-910 cd lejátszó, Audiotechnica LP, Google chromecast, Pi.
Ha szubjektív sorrendre vagy kíváncsi: LP, Pi, CD, Chromecast.
A Pi-nek a gyári hangkimenetét el kell felejteni zenehallgatásra. (Márha nem "kishangszóróról" teszed...) A HDMI-ről tv-re, onnan DAC-ba még elmegy, de az sincs olyan jó, mint a jelenlegi felállás. -
Alpha630
tag
válasz
funkmester #241 üzenetére
Allo-ból DigiOne-om van. Ebből csak digitál jön ki. (Spdif)
Az Audiolab DAC-ja csinálja a konverziót.
Nincs összehasonlítási alapom, csak ezt hallottam pi-ről zenélni. -
kopapy
tag
Ez lett a választás HiFiBerry DAC+ Pro
[link]A héten jött meg, ma tudtam kipróbálni. Csak Kodi van nálam, egy vezeték nélküli egérrel, amivel mindent tudok kezelni. A tidalban (Tidal2) a keresésénél kattintgatni kell a betűkre, de elég gyors így is. Minden elérhető ami az androidos, vagy windowsos appban, igaz itt csak lista, nincsenek képek.
A hang kifejezetten jó. Ugyanúgy hallani a különbséget a hifi és a master között, mint fejhallgatóval mqa képes küldő dac-cal a telefonon, vagy a windos appal.
Ennyi pénzért ilyen minőségben stream lejátszót nem hiszem, hogy lehet találni. Bütykölni sem kell, összeszereltem, bekapcsoltam és a hangnál ki lehetett választani a hifiberryt és működött azonnal.Emellett médialejátszónak is teljesen jó.
-
Alpha630
tag
Hali!
Pont ezzel játszadozom én is most.
Pi4 (Kodi, Tidal2) + Allo DigiOne --> Audiolab 6000a belső DAC.
Egész jó cucc így. Rajta vagyok, hogy beröffentsem rajta a torrentet és gyakorlatilag a tabletről távirányíthatom mindennemű média-igényem. Nem mellesleg 15W-ot fogyaszt, akkora mint egy cigisdoboz, és nagytesókat megszégyenítő hangja van. (Jó-jó tudom, egy Lindemann... Vagy hasonló készülékkel nem kell összehasonlítani, nem is annyiba kerül.) -
kopapy
tag
Csak ötletként.
Alapvetően csak egy sima médiajátszónak vettem egy Rasbperry Pi4-et. Nézegettem bővítőkártyákat, találtam 192kHz/24bit képes Burr Brown chip-pel szerelt panelt, de láttam ESS Sabre chipest is. Ezen felbuzdulva megnéztem tud-e streamet a Rasberry. A TIDAL 2 kiegészítővel igen, működik is. Meg is rendeltem hozzá a DAC panelt, így közvetlenül mehet az erősítőre RCA kábellel.
Az alap gép táppal, dobozzal 20 eFt.+ 16 GB-os micro sd kártya amire LibreELEC+KODI ment fel 2,5 eFt. A DAC panel (amihez kell másik doboz) dobozzal 18 eFt. Az egész nagyjából 40 ezerből megvan és így lesz egy használható hálózati lejátszó egész jó hanggal. Ami médialejátszó is, így a saját zenéimet is tudom hallgatni.
-
ati888
senior tag
Hello!
Pár hónapja volt egy előfizetési akció, akkor előfizettem pár hónapra kipróbálás miatt. Az lejárt és most magától levett a paypal számlámról 3000 Ft-ot. Nincs most rá szükségem, de nem tudom, hogy ezt le kell mondanom vagy mit csináljak?
Gondolom ez a 3000 Ft-ot már nem tudom visszacsinálni?
Ati
-
borges7
aktív tag
Azért az vicces, hogy a Tidal a videók közé sima hanganyagot is berak
nem mintha nagyon néznék ilyesmit, de csináltam egy playlistet, hogy ami igazán tetszik, azt berakom, erre bead egy ilyet, hehe.
-
borges7
aktív tag
Találtam egy alkalmazást, ami megjeleníti a dalszöveget lejátszás közben(PC-n), egész jó.
Tidal Lyrics Net: [link] -
veze
őstag
válasz
janosibaja #227 üzenetére
-
kopapy
tag
Meglatjuk. Nem látom be, miért lenne automatikusan díjköteles. A mastert csak előfizetéssel tudod hallgatni, ennek igazán csak ahhoz van jelentősége. A hifit tudja az android is. Így nem ördögtől való kiszolgálni az előfizetőket.
Plusz hülyeség is, mert az uapp-ot is megveszi sz embert. Miért ne venném meg, ha hangminőségben adja ugyanazt, szolgáltatásban pedig nekem jobb? -
tomp
félisten
Nem fogják! Nekem megmondták, hogy ha megcsinálnák akkor onnantól maga a Tidal app díjkötelessé válna ami ugye nem megengedett. Mármint nem lenne elfogadható, hogy ha előfizetsz a Tidalra de használni szeretnéd a hivatalos alkalmazásukat akkor +díjért letöltheted az appot.
-
tomp
félisten
A Tidal app default android drivert használ így csak annyit tud amennyit alapból az adott rendszer. Ezért van csak LG telefonon natív MQA. Illetve így működik Dolby Atmos esetében is.
UAPP eléggé összetett app. Sok SoC-t és dedikált DAC-t kezel saját driverrel.
Nem véletlenül nem adják ingyen az appot. Tidalt is meg lehetne így csinálni de akkor maga a Tidal app lenne 2000Ft de akkor még nem fizettél magáért a zene szolgáltatásért. -
janosibaja
őstag
Sziasztok, van mód rá, hogy az előfizetett Tidalból PC-re mentsek számokat? Akár fizetős programmal. Köszi
-
borges7
aktív tag
Fiókot hogy lehet megszüntetni?
-
törölt tag
válasz
vasarlo999 #222 üzenetére
-
turikoczka
aktív tag
Hi!
Tudom a tidalt remote vezérelni? Jelen esetben egy A&K lejátszót szeretném irányitani a telefonról.
-
válasz
vasarlo999 #222 üzenetére
Főzött ROM?
-
vasarlo999
csendes tag
Segítséget kérnék, eddig ment android 4-en a tidal App, most viszont már sajnos nem, van valakinek ötlete, hogy miképp lehetne működésre bírni/letölteni a régebbi verziót?
Előre is köszönöm!
-
borges7
aktív tag
válasz
Maxximus #220 üzenetére
köszi, komolyabb fejhallgatóra mostanában nem lesz pénzem, meg annyira nem is szeretek azzal hallgatni, jó, utcán szoktam BT-fülessel, de az más tészta
3. ja, a hifihez már van ilyen BT-átalakítóm, tegnap rá is küldtem a gépről a Tidalt, az elég faszán szólt(csak azt ritkán hallgatom, mert ha számítógépezek, akkor a bal oldalamon vannak a hangfalai, elég közel, szóval nincs jó helye...kicsi a szobám)
-
1 nem valószínű sajnos,hogy éreznél ezzel különbséget
2 a teló hangján javítana (ha nem LG V-szériás),de a gyenge füles miatt ez sem lesz annyira érezhető (aptX, aptX alacsony késleltetés, aptX HD, LDAC és LHDC. kezelés miatt)
3. idézet innen, "Szobai HiFi rendszered Aux-In bemenetére kötve a BTR3-at akkor is küldhetsz vezeték nélkül zenét a hangrendszerre, ha az egyébként nem rendelkezik Bluetooth képességgel." -
borges7
aktív tag
válasz
Maxximus #217 üzenetére
Az értem, hogy a te cuccoddal sokkal jobb, de nálam ezzel a hangfallal is jobb lenne? [link]
Ez lenne a lényeg, mert 90%-ban így hallgatok zenét. (Ha a teló hangján is javítana gyenge fülessel is, az csak plusz) Apropó, ezt a Fiio BTR3-at össze tudom kötni a PC-vel hagyományos USB porton, vagy ahhoz kell egy külön kábel? Ugyanez a kérdés a telefonnal kapcsolatban is.(azon is régi fajta csatl. van, nem USB-C) -
kopapy
tag
Írtam a Tidal supportnak egy érdeklődő emait, hogy terveznek-e fejlesztést arra vonatkozóan, hogy az androidos app kezelje közvetlenül a küldő DAC-okat. Így a master minőségű albumokat lehetne közvetlenül az appról egy MQA képes küldő DAC-kal is hallgatni, nem kéne az UAPP-ot használni.
Egy érdeklődésre valószínűleg nem nagyon mozdulnak, még ha időnként meg is ismétlem. Ha lesz rá időtök, írkáljatok ti is nekik, hátha akkor végre megcsinálják. -
Nem valószínűleg, hanem határozottan jobb. MASTER (MQA) esetében, a HIFI annyival valóban nem, mint a spoty High quality. Fiio M11+Audeze LCD2 fejes (vagy néha Fiio FH5 füles). A cobaltal is penge
A spotyt viszont meghagytam,mert hírből nem tud annyi zenét a Tidal. (Mindkettőt családiba tolomezért,nem vág földhöz)
Más.
Akinek van samsung watch-a azzal is lehet reggelni 3 hónap free Tidal Hifit (csak sajnos és nem a MASTER-t) -
kopapy
tag
válasz
bendeguz76 #215 üzenetére
Kérdés, hogy milyen kodeket tud az erősítőd. Az is, hogy ipad mivel küldi, mert az aac és az sbc nem a legjobb kodekek.
Ha az erősítő tud aptx (kb. CD minőség), aptx hd, vagy ldac (hi-res) kodekeket, akkor hallgasd meg androidról. Jobban fog szólni. -
bendeguz76
aktív tag
Értem köszönöm a választ.egy denon x4000-es hm erősítőhöz fog kapcsolódni.tegnap kipróbáltam a tidalt az ipad pro bluetooth-on keresztül kapcsolódott az erősítőhöz,ha jól értelmezem akkor így csak hifi minőség az elérhető az master mqa nem,de így is érezhetően más mint a spotify.
-
kopapy
tag
válasz
bendeguz76 #213 üzenetére
Működőképes lesz, igaz a cobalt nem pont erre való, az dac és fejhallgató erősítő. Viszont a tesztek szerint bitang jó hangot produkál.
-
bendeguz76
aktív tag
Sziasztok,most váltanék spotifyről tidal-ra érdekelne a véleményetek a tervezett lejátszási kombórol.egy ipad pro 11-en futna a tidal hifi,ehhez kapcsolódna egy usb-c átalakíton keresztül egy audioquest cobalt dac.ebből menne egy jack-rca kábel az erősítőbe.ez a dac már tudja a master kódolású számokat is kezelni.működőképes lenne ez a lánc szerintetek?
-
kopapy
tag
Azzal már fogod hallani a különbséget. Persze jobb lenne egy hifi fejhallgató hozzá, de egy atlagosssl is lesz különbség. Egy jó fejhsllgatóval még nagyobb különbséget hallanál.
Aztán jön a még jobb DAC, még jobb fejhallgató.....végtelenúl lehet költeni.
Ha a fioo-val hallod a különbséget, talán érdemes egy jó fejhallgatóra is beruházni. Persze normális keretek között. Biztos, hogy jó cuccal jobb az élmény, de nem biztos, hogy megéri a ráköltött összeget. Attól is függ ez, hogy milyen hallgatói szokása van valakinek. Háttérnek teljesen felesleges a csúcs eszköz. Viszont jó minőség annak sem árt. -
borges7
aktív tag
válasz
#20584850 #207 üzenetére
Végül facebook-kal regisztráltam, mert email címmel nem sikerült. Meghallgattam pár számot Tidal Hifin, majd ugyanazt Spotin, és tényleg nem igazán hallani a különbséget. Igaz PC-n hallgatom, nem egy felső kategóriás hangfallal(Edifier), de nyilván ha jobb lenne a cucc, akkor a Spoti is jobban szólna, tehát a kettő közti különbség nem igazán változna.
-
borges7
aktív tag
válasz
#20584850 #207 üzenetére
Köszi, a bankkártyám egyébként mindenképpen új lesz, mert januárban járt le a régi, szóval az nem gond. Illetve van még egy olyan kérdésem, hogy virtuális kártyát elfogad-e? Mert az is van(VISA), netes vásárlásokhoz ugyanúgy tudom használni, mint a fizikait. Telefonszámnak viszont csak a régit tudom megadni, már ha szükség van rá(nem emlékszem, az kellett-e).
-
veze
őstag
nekem volt egy másik probahonapos regem, az is hifi volt de nem családi) még le sem járt és közben beneveztem a 600/ 4 hó családi hifi csomagra. minden további nélkül működik. igaz teljesen más email címre regeltem. de pl ugyanazon a telefonon használom ahol előtte a msikat
Sőt volt kb egy hét átfedés is amikor mind a kettő muködött ( telefonofon is) csak ki kellett lépni az előzőből, az ujjal meg belépni. -
borges7
aktív tag
válasz
#20584850 #167 üzenetére
"Még él a 4 hó/600Ft Tidal akció."
Szia, ezt csak az veheti igénybe, aki még semmilyen akciós ajánlatot nem használt, ugye? Mert én egyszer már kipróbáltam, tetszett is a hangja, csak akkor még jóval kisebb volt a katalógus, meg a mobil app se volt az igazi, így visszatértem a Spotihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest