Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
zsigaviper #598 üzenetére
A regisztrált email címet újra meg kell frissíteni. Erről kaptál is egy emailt.
A Tidal oldalán a profilon belül kérni fogja. Ott annyi kell hogy megadod az emailcímed és a válasz emailben benne lesz az hogy megerősíted, arra rányomsz és kész. <- én még ezt is vpn-el csináltam biztos ami biztos és tökéletesen működik tovább.
-
zsigaviper
csendes tag
Sziasztok, nálam eddig működött a von-s megoldás. Erre péntek óta ismeretlen okok miatt nem vonta le a havi 145 ARS-t. És azóta sem enged fizetni. Próbáltam vpn mellett másik kártyával, de semmi. Valakinek ötlet?
-
motown5l
senior tag
Mikor ki akarom lőni az alkalmazast, ertesi savnal be ragad. És villog.note 20 ultra is ezt csinálta.Most az uj telefonomon is .ahogy be dugom a fulest, a fülembe,(Bluetooth)el indul magától. Kurvara idegesítő. Életre kel magától az alkalmazás. Semmilyen opciót nem találtam benne, amivel még tudnám szüntetni. mély Altatassal igen.de az meg megint nem jó,mert az meg le állítja az alkalmazast zene hallgatás közben.
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Csak nekem fagy be az alkalmazás folyamatosan? Ti tapasztalatok ilyet?Android telefonon
-
Pro!Petya
addikt
válasz
motown5l #587 üzenetére
Ebben nincs semmi hackerkedés.
Szimplán előfizetsz a szolgáltatásukra.
(Fizetsz érte, nem károsítod meg őket)
Ez olyan mintha megkérnéd a kinti ismerősöd hogy regeljen neked egy fiókot....,csak ugye így ezt letudod saját magad.
Vagy ha elmész oda nyaralni és akkor is csinálhatsz magadnak egy fiókot teljesen legálisan és azt utána bárhol használhatod mivel semmi nem tiltja, így emiatt le sem tilthatnak.Persze nem a világ az a 20Euro(~8k huf) ,de inkább fizetek érte 400 forintot és a többit költöm a gyerekre.
-
motown5l
senior tag
-
NIvoN
friss újonc
Sziasztok!
Most regisztráltam TIDAL rá
Egyenlőre 1 hónapos próbaverzióval.Egy problémám van a hangerővel.
Beállított a Win10 - beállítások - hangokkal a Tidal által használni kívánt kimenetét.
Továbbá annak hangerejét 100% ra.
Utána elindítok egy számot a Tidal-ban.
Rendesen szól.
A probléma akkor jelentkezik, amikor új számra lépek. Ilyenkor a hangerő a már fentebb említett Windows beállításokban visszaugrik 50% ra a hangerő szintje.
Visszatolom 100% ra, vissza Tidal, új szám és a hangerő ismét 50% on.
Szerintetek mi lehet az oka?
Válaszokat előre is köszönöm! Üdv Norbi
-
tomp
félisten
Androidon vajon miért OFS-ben küldi ki az app az MQA-t?
UAPP az érintetlen MQA-t adja ki. -
Pro!Petya
addikt
-
kattot
újonc
Köszi, így gondoltam én is, de nekem csak a this device jelenik meg, az erősítő (Marantz NR 1200) az nem. Érdekes, hogy HEOS-on belül a Tidal választva úgy működik, csak közvetlenül a Tidal appból nem. Ezért nem értem....
-
Pokesz1
friss újonc
Sziasztok ! Egy amatőr kérdésem van. Korábban volt telón Spotify arról nyomtam a zenét az erősítőre. A telefonon a Spotify applikációban ki tudtam választani az erősítőt és szólt a hangfalakon. Tidalra váltottam. Telóra feltettem a Tidal aplikációt és HEOS-t. Bejelentkeztem ahogy kell. HEOS-oson belül a Tidal-t választva látom az erősítőt, rá tudom küldeni a zenéket, de Tidal appllikációban nem jelenik meg az erősítő, csak a telefonon tudom lejátszani a zenéket. Nem jövők rá hol a probléma. Please...
-
motown5l
senior tag
Wifi plus elofizeto vagyok lassan már 17 hónapja. MASTER hangzást használom. LDAC fejhallgatoval és fülhallgatóval .
Nagyon szeretem ezt az alkalmazást. Cssk elég borsos az ára -
Pocee
senior tag
Üdv!
Nekem nincs stream képes hangrendszerem,ezért fontos lenne hogy le tudjak tölteni,az offline nem játszik,van erre megoldás? Ha fizetős akkor fizetős nem sajnálom rá,csak tudni szeretném hogy ez működőképes e?
Köszönöm. Előre is! -
szab120
tag
Sziasztok, Tidal családiban van most valakinél szabad hely? Előre is köszönöm a visszajelzést.
-
Roland-87
aktív tag
Üdv!
Valaki találkozott olyan problémával hogy a Tidal Windows appjában az audio eszköz kiválasztási lehetőségénél eltűnt az Spdif kimenet? Csak az analóg hangkártya és a Rendszer vezérlési lehetőség maradt, így nem tudom használni az exclusive módot sem amivel hallhatóan jobb volt a hangzás. Amit próbáltam: Újraindítás, Tidal újratelepítése, Tidal minden appdata adat és cache törlése, hangkártya teljes újratelepítése, többszöri újraindítás és mindenféle játék a hangeszközök beállítasaival, letiltás-újraengedélyezés, váltogatás köztük.
Ezek egyike sem segített, a Tidal alkalmazás továbbra sem tud közvetlen hozzáférni az Spdif kimenethez, minden más lejátszónál ez kifogástalanul működik. -
Flash82
tag
Sziasztok
A Tidal nem tud olyat mint a Spotify hogy helyi fájlt megnyit?
Tehát pl pc n lévő zenéket . -
vamisten
csendes tag
Sziasztok!
Tidal HiFi Plusz Family Planhez keresek magamon kívül még 5 ,családtagot", havi 750,- Ft lenne, azaz 4500 guruló magyar forint osztva hattal
Ha valakinek van ötlete, hogy lehetne ennél olcsóbban kihozni, sikitson.
Illetve szívesen beszállok máshoz, ha van hely....
Külföldi account, indiai family megosztás kizárva, nincs kedvem állandóan playlisteket mókolni.
-
Protezis
őstag
LG TV-s app-ra nem tudom átlőni a zenét mobilról, egyszerűen nem jelenik meg a TV a listában. Chromecast, Sonos hangszóró ott van, a TV viszont nincs. Én rontok el valamit, vagy az LG app nem támogatja még ezt?
Keresgéltem neten, illetve itt a topikban is, de semmi relevánsat nem találtam. Kb. fél éve jött ki az app, csak ezzel kapcsolatban találtam híreket. -
-
veze
őstag
válasz
Eversmann #542 üzenetére
Ha lemondtad, nem fogják levonni, annyira nem sz@rragó banda. legalabis velem még sosem fordult ilyen elő , pedig lemondtam már párat
( és tényleg lemondtad, azt hiszem a sikeres lemondás esetén azonnal fel is dob egy kérdőivet, amiben kérdezösködnek a lemondás okairol, továbbá emailt is küldenek a leiratkozásról. Ettől függetlenül a kifizetett időtartam alatt ( vagy próbaidő alatt) végig használható marad -
sagit
veterán
Annak nézz utána hogy ezzel a daccal működik-e a tidal app és az uapp, mert a tidal app tud már bizonyos dacokkal működni bitperfect, nem kell feltétlen az uapp, ha a tidal app nem tudja akkor marad az uapp. Ez a dac jelzi neked valahol vagy kiirja neked valahol milyen jelet kap? Ha igen könnyen tesztelhető a tidal app, ha nem akkor uapp, mert az viszont kiirja
-
Ute
friss újonc
Boldog újévet !<span;>Sziasztok ! Segítségeteket szeretném kérni !
<span;>Samsung A50 telefon / Fiio mk3 / sony ubp x800 blu-ray / onkyo tx- nr 686 . Ez lenne a lánc amin szeretném megszólaltatni a TIDAL -t . A legnagyobb csomagjukra fizettem elő , de műszakilag képzetlennek bizonyultam .Csak a 48/24 ig működik az is csak az Onkyo erősítő saját Tidaljáról . Kábelezés és (olvastam az Usb audio pro-ról) letöltés amiben kisegíthetnétek. Mit vásároljak?A telefon kellene összekötnöm, a Sony- val? Hát sajnos nemértem !Tisztelettel -
Süvi
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy használ valaki Apple TV 4K-t Tidal zenehallgatáshoz? Nem találom az Atmos kategóriát.
Köszönöm -
Eversmann
aktív tag
Elég a feliratkozást lemondani, vagy a fiókot is törölni kell?
Mik a tapasztalatok -
sagit
veterán
sziasztok
olvasom hogy a tidal app tudja a bitperfectet dac-al, vajon az android tv-s verzio is? akkor veszek egy dacot a shield pro-hoz. mondjuk ketelkedem mert az az app jol le van maradva a telefonoshoz kepest...
mas:
csaladi csomagba van valakinek 2 helye? megbizhato tagnak siman kifizetek fel-1 evet elore
-
törölt tag
Bocsáss meg, de nem olvastam régóta a topikot. Már nem emlékszem, hogy hogyan fizettem. lehet, hogy PayPal-t ajánlott fel. Azt szinte minden engadi. Egy nagy felbontású zenéket tartalmazó oldalra is be vagyok fizetve, ahol a kártyát szintén nem engedte, csak a PayPal-t.
Sikerült azóta befizetni?
-
Süvi
őstag
Sziasztok,
ez szerintetek olyan, mint az 1 hónapos ingyenes proba, csak most 3 hónap 200Ft? Mármint úgy értem, hogy a 3 hónap után lemondható és nincs pl.1eves hűség vagy ilyesmi?
https://offer.tidal.com/campaigns/61a9595c2afe05118670973d/products?geo=HU&campaignId=61a9595c2afe05118670973d
Köszönöm -
Tristis
őstag
válasz
RetepNyaraB #530 üzenetére
Sok helyen azt olvastam, hogy rendkívül sokat fejlődött a Tidal. Egyelőre a hangminőség így is úgy is eldönti a kérdést
-
Tristis
őstag
Most tesztelgetem az applikációt. Egyelőre nagyon tetszik az ajánlási része. Főleg a Home menü alatt lévő rádió. Megadtam, hogy a The Dead South zenekart szeretem. Csinált nekem egy The Dead South rádiót, amiben van minden jó, ami hasonló stílus. Sajnos magyaroknál magyart ad be, de ezt már megszoktam....
Mi a véleményetek melyik ajánlási rendszere a jobb, a Spotify-é vagy a Tidal-é? -
Polllen
félisten
Sziasztok!
Jól látom, hogy kivezették a régi 320 kb/s AAC formátumot és már a legkisebb csomagban is 1 mb/s felvételek vannak? (Lényegében a korábbi nagyobb csomag minimuma lett az új alap csomag.)
Jön esetleg a Spotify hifi?
-
GTVili
tag
Srácok, please help! Van valakinek épkézláb ötlete, hogyan tudnék PC-n keresztül Tidal-t streamelni egy Arcam hálózati lejátszóra...? Androidon Bubble upnp-t használok, és remekül működik.... de PC-n nem boldogulok vele....
Megtalálja a hálózaton, beállítom mint media renderer....stb... de sehol sem jelenik meg mint lejátszó eszköz, és a PC is csak a saját hangszóróját erőlteti...
Mobilról tök jól működik, de gépről még kényelmesebb lenne...
-
törölt tag
A Play áruházból töltöttem le,nem ma. Nem tudom, hogy ez-e a legújabb. Lehet, hogy utána nézek. Lehet, hogy a Xiaomi tábla a régi, ki tudja mi a f.. baja van, de mérgesítő. Kísérletezem, mert a barátomnak csak Xiaomi táblája van, és ő is hifi buzi, mint én. Szóval köszi a segítséget, majd lesz valahogy.
-
törölt tag
Hát ezzel nincs szerencsém. Kérek kölcsön egy dongle DAC-ot, és kipróbálom. A Topping D70S-re nem reagál, sajnos.
-
Pocak89
senior tag
válasz
#37391872 #514 üzenetére
Szia!
Én telefonon használom USB dongle DAC-al. Nem kellett semmit külön állítani, ha rá van dugva a DAC és elindítom a Tidal appot, akkor feljön egy üzenet, hogy érzékeli a DAC-ot és engedélyt kér, hogy használja és így nálam működik is a bitperfect mód. Viszont próbáltam több DAC-al is és volt amelyiktől kifagyott a Tidal app. -
törölt tag
Sziasztok!
Segítséget kérek! Táblagépet használok külső DAC-al, UAPP-vel, tidal Plus előfizuval minden gond nélkül. A legutóbbi hírek szerint az androidos Tidal app tudja a bitperfect módot. Ki szeretném próbálni, letöltöttem, de semmi féle beállítási lehetőséget nem találok. Guglizok, írják, hogy hova nyomjak rá, de nincs semmi, amire rányomhatnék!
pl: Click the icon in the top left corner
Select ‘Settings’ then ‘Streaming’
Change the ‘Sound Output’ to your DAC
Click (More Settings)
Toggle additional settings as they pertain to your setup.Nem tudok külső DAC-ra váltani, mert nincs hol váltani.
Kérem a segítségeteket!
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Hol, lehet be állítani, hogy ne induljon el mikor be dugom a earbuds öt. Kurvara idegesíti. Sőt mikor rádiót hallgatok, és hangot akarok rá adni, akkor is automatikusan el indul a lejátszás
-
Ed_007
aktív tag
Próbálok fizetési módot beállítani a Tidal-hoz, de azt az üzenetet kapom, hogy a tranzakció sikertelen, helytelen hitelkártyaadatok, lejárt kártya vagy a kibocsátó bank korlátozásai miatt. Van ötletetek, hogyan lehet beállítani a kártyát?
(Próbáltam hitel. és betéti kártyával is, ugyanaz a végeredmény.) -
fauv
őstag
Tiszteletem !
Most ismerkedem a Tidal-lal és azt szeretném megtudni, hogy a Tv-n / Samu Q82r / lévő Tidal appon megnyitott zene, HDMI vel csatlakozva az erősítőbe, milyen minőséget képviselhet?
A telefonon keresztül / WIFI / Musiccast-ot használva a Yamaha erősítőn keresztól mintha szebben szólna a Tv-s apphoz képest, ezért kérdezném, hogy ez jobb akkor?Lenne még annyi, hogy Laptopról nem lehet valahogy szintén / WIFI / musiccastot használva az erősítőhöz átküldeni a jelet, mert sokkal egyszerűbb ott keresgélni a nagyobb kijelző miatt?
Köszi előre is
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #509 üzenetére
Az UAPP-ra várhattok, mikor eddig sem kapkodta el a dolgokat Tidal, Qobuz, Google Music.
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Csak én tapasztalom, hogy silányul a TIDAl? Egyre kevesebb az engem érdeklő választék, amik korábban fent voltak, azokat is leszedték.
Vagy csak nekem van 'extrém' ízlésem?
Gondolkozom az előfizetés megszűntetésén. -
jackooo84
tag
hello
Előfizettem tidalra de levont 3000-et a mocsok...hogy lehet lemondani?köv. hónapra már nem kell, csak kiakartam próbálni.
-
Kissmrci
friss újonc
Sziasztok
Letöltöttem a tidalt,most az ingyenes 30 napos periódusban vagyok.
Kaptam pár playlistet de egyszerűen nem tudom offline-ba letölteni.
Világít a zöld nyíl hogy letöltés alatt ,de 6 playlistből 1 listát,abból is csak a felét tölti le.
Állitottam a stram minőségen úgyse semmi
Próbálom a remove funkciót is de nem csinál semmit
Mi lehet a gond?
Tabletten még 28 gb tárhely,telefonon 10 gb van még.Lehet köze a 30 napos ingyenes időszakhoz?
köszi a segítséget -
kopapy
tag
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy az androidos alkalmazás végre kezeli az usb eszközöket. A Zorloo Ztella-t legalábbis kezeli, világít az mqa jelzés is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Sweet.tv - internetes TV
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest