- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
dabgergo
őstag
Phuuu, érdekes ez a Vista
Leírom előről a folyamatot, hogy egyértelmű legyen:
Tegnap szövegbuborékban megjelent, hogy a Vista frissítéseket talált és hogy töltsem le őket, elindítottam a letöltést kb 1 óráig ment és 35 egységet szedet le. Miután ez kész volt kiírta, hogy ajánlott az újraindítás vagy vmi ilyesmit. Oké újraindítottam. Még ugye kikapcsoláskor megállít és kiírta, hogy a frissítések telepítése 1/1. Ez eltartott egy ideig de végzett vele, ezután újraindult a gép és amikor már bebootolt és a felhasználói fiókokat kellet volna megjelenítenie akkor csak annyit írt ki, hogy a frissítések konfigurálása. Ez nem tudom, hogy mennyi ideig ment, mert 2óra után megunta a nézését és ott hagytam éjszakára. Ma reggel ugyan ez a képernyő fogadott csak nem folt kiírva semmi... De nem is lehettet semire kattintani stb. Szal nem tudtam mást cisnálni mint újraindítani. Mostmeg amikor bekapcsolt és már a fiókokat kellett volna megjelenítenie akkor annyizt ír ki, hogy a Windows folytatása és pürögg mellette az a karika jelezve, hogy várjak. Én várnék, de mennyit?Mi lehet a gond, mi tévő legyek?
Aktív témák
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest