- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
dabgergo #5164 üzenetére
Az energiagazdálkodási beállításoknál meg lehet adni, hogy hány százaléknál kezdje el tölteni az akkut, ha be van dugva. Nem lehet, hogy miután lemerült, bedugtad (akkor feltöltötte 99%-ra), majd kihúztad? Mert így, amikor legközelebb bedugod, simán lehet, hogy már nem tölt rá.
Másik lehetőség, hogy az akku elhasználódott, ezért hibásan érzékelia töltöttségi fokát, és kéne csinálni egy battery maintenance-ot (vagy calibration-t, nincs most előttem a laptop). -
Shadowfax
addikt
válasz
dabgergo #4628 üzenetére
Ezt a biztonsági mentést egyből akkor érdemes megcsinálni amikor még nincs teltelepítve saját programokkal csak a működéshez szükséges összetevőkkel, nem?
Ezt a Recovery CD készítést mindegy, mikor csinálod, hiszen a rejtett partíciót írja ki. A lemezek segítségével ezután bármikor visszaállíthatod az eredeti, gyári (!) állapotot.Amire még célozgatsz, az a backup. A teljes rendszerről, programokkal, beállításokkal, doksikkal együtt csinálhatsz egy teljes mentést, amit később vissza tudsz állítani. Ebben a doksiban találsz leírást, a Rescue & Recovery-vel hogy lehet ezt készíteni.
Tehát Mondjuk Vista van a gépen, de közben azt törlöm és XP rakok fel akkor késöbb majd vissza lehet állítani a Vistás állípotot ha az akkori állapotról csináltam mentést?
Remélem, erre a kérdésre már tudod a választ. -
kerjani
aktív tag
válasz
dabgergo #4274 üzenetére
Én is így voltam, de jött még belőle, és addigra összejött a zsé
Úgyhogy ne aggódj lesz még T61.
A bolttal nagyon elégedett vagyok. Szerintem megbízható, de ha visszolvasol, a többikek is ezt mondják.Amit én vettem, az bontatlan volt, vadiúj, bár kicsit drágább is volt. A bontott darabra rákérdeztem anno, be volt kapcsolva, használva volt.
A garancia 3 év világgarancia, mint minden T-s Thinkpadra, csak már 'meg volt kezdve'mod: ahogy látom, elkelt a "bontott" darab, de ahogy megjósoltam, jön még Thinkpad ;)
fanatikus tag lettem
Aktív témák
Hirdetés
- OMEN 17-ck2778ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- P1 Gen3 15.6" FHD IPS i7-10850H Quadro T2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- CELSIUS H780 15.6" FHD IPS i7-8850H Quadro P3200 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- ASUS TUF gamer laptop Ryzen 7 3750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest