Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
válasz
Mosqu!to
üzenetére
Valamint még egy kérdésem lenne, hogy honnan tudom beszerezni a jogtiszta telepítőjét az oprendszernek? A notebookhoz nem kaptam ugyanis semmilyen cd-t/dvd-t, amin bármi is lehetett volna.
Magadnak kell megcsinálni:
Start - Minden program - ThinkVantage menüben "Create Recovery Media" - ezen belül "Create Product Recovery Discs now". 1 db CD-re és 1 (esetleg 2) db DVD-re lesz szükséged. [link]A felsoroltak közül ezeket tartanám meg a helyedben: Thinkpad Power Manager, On screen display, synaptics pointing device, Thinkvantage active protection system.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Mosqu!to
üzenetére
a power manager szerintem hasznos, gyorsabban tudom benne állítgatni az üzemmódokat, meg jó, hogy folyamatosan látom, hogy mennyi az akku töltöttsége.
BLOG - nekem ilyen nincs
OSD - szerintem ezt leszedheted
Synaptics pointing device - ezzel a tapipad tuajdonságait állíthatod, (szerintem enélkül is működik)
Active Protection system - ezt hagyd fent mindenképp (mint már korábban írták a vincsesztert védi ütések, leesés ellen)
scheduler_proxy - erről fogalamam sincs, hogy mi
maintenance manager - le lehet szedni
productivity center - szintén leszedhető (ez jön fel a thinkvantage gomb megnyomásakor win alatt - sok értelme nincs szerintem)
message center - ez sem kell
access connections - hát erről megoszlanak a vélemények, attól függ hány helyen netezel, szükséged van-e arra, amit előttem írtak, de a win beépített kapcsolatkezelője is teljesen jó szvsz
client security solution - szerintem ehelyett elég az ujjlenyomatolvasó driverét feltenni (win logonhoz az is elég), már ha nem akarsz összevissza titkosítaniTelepítőt tudsz kiírni a rejtett partícióról (ha megvan még) Minden program>Thinkvantage>telepítő cd készítése (vagy valami hasonló)
Remélem nem írtam semmi nagy hülyeséget. -
peszleg
csendes tag
válasz
Mosqu!to
üzenetére
Azért nem mind felesleges:
Thinkvantage active protection system - van beépített gyorsulásérzékelő a gépben - ha elkezd szabadon esni, akkor leállítja a vinyot, hogy becsapodáskor több esélye legyen.
thinkvantage access connections - kapcsolatoak lehet vele konfigurálni és elmenteni. Megjegyzi, melyik hálózaton melyik a default nyomtató, milyen proxy beállítások vannak (firefoxba is átírja), fájlmegosztás, tűzfal ki-be kapcs.... Nekem a dell-en nagyon jól jönne egy ilyen cucc, nem kézzel kéne mindig átírogatni. Majd írok egy pac fajlt, csak szánjam rá magam.
Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honda topik
- További aktív témák...
- Zenbook 15 UM3504DA 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7735U 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Dell Vostro 15 3559 i5-6200U, 8 Gb RAM, 250 GB SSD, 1366x768
- Vivobook S15 M5506WA 15.6" 3K OLED Ryzen AI 9 365 Radeon 880M 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Dell Precision 7560 - NVIDIA RTX A2000 - Hu bill
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 , Több darab!!! NVIDIA RTX A2000!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest