Hirdetés
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
csokolade
tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
pffffúú, háthh, néhány program uninstall (pl, acronis trueimage home, ami akku üzemnél folyton szaggatta az egeret, máig nemértem miért), plusz újabb windózápdét is volt, újabb powermanagement, hotkey, ultranav, driver, active protection frissítés. Tudom, azabaj hogy nem egyesével megfontoltan, hanem mindent egyszerre le-fel.
Dehát akkoris
most úgy megy, hogy jobb gomb-javítás, és egyből megtalálja a hálózatot.
lehet h a tvac-t meg a hozzá kötődő drivereket le-, azután feltelepiteni volna jó, vagy XP le-fel, de az meg...
Tényleg mindenkinek tökéletesen megy a TVAC??? -
amol
addikt
válasz
Shadowfax
üzenetére
Ja, bocs

What is happening is the system is set to manage power and is not waking up afterwareds. Go to Control Panel and click on Classic View. Select Networks. On the left click on Manage Network Connections. Double click on the wireless device. Select Properties At the top select Configure under the device. Select Power Management and uncheck the bos for allowing the system to turn off the device. OK out of everything. It will use more battery power faster since the network will always be active, but will always be on when needed.
Aktív témák
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- Bloodborne (PS4)
- Gaming notebook topik
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Wise (ex-TransferWise)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Lenovo ThinkPad P15s Gen 1 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA Quadro P520
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dehát akkoris