Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
CB
senior tag
SEGÍTSÉG!
A hét végén lejárt a Norton a.v. licenc. Mivel úgy gondoltam, hogy nem újítom meg, hanem felteszek egy másikat (+tűzfal,kémprogi), ezért leszedtem.
Felraktam néhány másik progit, természetesen egyik sem akart rendesen működni.Ezek után frankón belassult a gép, aztán a net nem akart rendesen menni.
Úgy döntöttem, hogy a kék gombot használom, újratelepítettem a gépet.(A norton licenc megújult)
A probléma a következő: Az újratelepítéssel letöröltem az összes Lenovo frissítést.
Most megpróbáltam ismét frissíteni, de a következőket írja ki:The package index server is temporarily unavailable.Please try again later.
Most tényleg szerver probléma lehet, vagy megszívtam, és nem tudok ezután frissíteni.
Megnéznétek ti is?
Esetleg gyalog is el lehet érni a T60-hoz letölthető frissítéseket?
Köszi.
Aktív témák
- Új! - Lenovo IdeaPad Slim 3 Arctic Grey i3/8gb/512ssd - billentyűzet világítás
- MacBookPro 15" 2018 - A1990
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9, 32GB, 1 TERA, 4GB Radeon, touchbar, garancia (100)
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo LOQ 15IRH8 15,6" IPS,i7-13620H,16GB RAM,RTX 4060 gamer laptop garanciával akciós áron eladó!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest