- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
Aktív témák
-
CB
senior tag
SEGÍTSÉG!
A hét végén lejárt a Norton a.v. licenc. Mivel úgy gondoltam, hogy nem újítom meg, hanem felteszek egy másikat (+tűzfal,kémprogi), ezért leszedtem.
Felraktam néhány másik progit, természetesen egyik sem akart rendesen működni.Ezek után frankón belassult a gép, aztán a net nem akart rendesen menni.
Úgy döntöttem, hogy a kék gombot használom, újratelepítettem a gépet.(A norton licenc megújult)
A probléma a következő: Az újratelepítéssel letöröltem az összes Lenovo frissítést.
Most megpróbáltam ismét frissíteni, de a következőket írja ki:The package index server is temporarily unavailable.Please try again later.
Most tényleg szerver probléma lehet, vagy megszívtam, és nem tudok ezután frissíteni.
Megnéznétek ti is?
Esetleg gyalog is el lehet érni a T60-hoz letölthető frissítéseket?
Köszi.
Aktív témák
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest