Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Felraktam néhány másik progit, természetesen egyik sem akart rendesen működni.Ezek után frankón belassult a gép, aztán a net nem akart rendesen menni.
Ööö... milyen progit raktál fel, mi nem működött?
Úgy döntöttem, hogy a kék gombot használom, újratelepítettem a gépet.(A norton licenc megújult)
Nem kelett volna azért ágyúval lőni a verébre...
A Norton egyébként lassítja a gépet, én már régóta AVG-t használok, nekem bevált. Tűzfalként meg az XP SP2 beépített tűzfalát, oszt jóccakát. Igaz, routerem is van.
Most tényleg szerver probléma lehet, vagy megszívtam, és nem tudok ezután frissíteni.
Szerintem karbantartás lehetett... Tegnap este már nem voltam gépközelben, nem tudtam lecsekkolni, de nyilván azóta már műxik.
Aktív témák
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16/512 FHD
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16/256 FHD
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 8/256 FHD
- Eladó Laptop üzletből+GARANCIA 10 magos nagyon erős laptop olcsón azonnal vihető
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi