- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Most már ezt is tudom.
Na de! Az előbb fixáltam le, h ma d.u. betérek a laptopinfoba a t500asért. Igazából örülök is, meg nem is. Egyrészt jó érzés, h vmi minőségi, megbízható terméket veszek, másrészt sajnálom, h nem tudtam megelégedni az msimmel, hisz 140k-ért hasonló subnotit szerintem még most sem lehetne találni és szegényen a recsegésen kívül, mind gyári hiba, de ettől függetlenül teljes mértékben elveszítette a bizalmam. Na meg szerettem volna egy xboxot venni a többlet pénzből, valahogy mostanság lesz 2ik éve, h negyed évente csúsztatom a boxot, mert hirtelen másra kell a pénz.
De ha boldogságom nem is teljes, a kíváncsiságomat nem tudnám leplezni, alig várom, h megnyomhassam a power gombot rajta.
Másik érdekesség, h az eladó szólt, h angol vista van rajta, amit annyira nem értek, h gyárilag bontatlan csomagolásba, h került össze angol os magyar billel, de gyakorlatilag, még talán fizettem is volna azért, h angol os legyen hozzá, tehát ez már egy piros pont.
Aktív témák
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest