Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Most már ezt is tudom.

Na de! Az előbb fixáltam le, h ma d.u. betérek a laptopinfoba a t500asért. Igazából örülök is, meg nem is. Egyrészt jó érzés, h vmi minőségi, megbízható terméket veszek, másrészt sajnálom, h nem tudtam megelégedni az msimmel, hisz 140k-ért hasonló subnotit szerintem még most sem lehetne találni és szegényen a recsegésen kívül, mind gyári hiba, de ettől függetlenül teljes mértékben elveszítette a bizalmam. Na meg szerettem volna egy xboxot venni a többlet pénzből, valahogy mostanság lesz 2ik éve, h negyed évente csúsztatom a boxot, mert hirtelen másra kell a pénz.
De ha boldogságom nem is teljes, a kíváncsiságomat nem tudnám leplezni, alig várom, h megnyomhassam a power gombot rajta. 
Másik érdekesség, h az eladó szólt, h angol vista van rajta, amit annyira nem értek, h gyárilag bontatlan csomagolásba, h került össze angol os magyar billel, de gyakorlatilag, még talán fizettem is volna azért, h angol os legyen hozzá, tehát ez már egy piros pont.

Aktív témák
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szerviz topik
- Lexus, Toyota topik
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- DELL Precision 3580 Tervező Vágó Laptop -50% i7-1360P 16/512 FHD RTX A500 4GB FHD
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- MacBook Pro M1 16" 16GB/ 512 GB SSD
- HP Elite X2 G8 Tablet 13" Touch i5-1145G7/16GB/512GB NVME 3000x2000
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha boldogságom nem is teljes, a kíváncsiságomat nem tudnám leplezni, alig várom, h megnyomhassam a power gombot rajta.