Aktív témák

• 9CS

senior tag

Két problémám adódott az egyik, hogy ha nyílt hálózathoz akarok kapcsolódni (Elvileg csak MAC szűrés van a hálón, de ott regisztráltam.), akkor a gép ugyan megtalálja a hálót, de csatlakozás végén, amikor az IP-re vár, akkor csak vár, vár, aztán kiírja, hogy nem sikerült a csatlakozás. Az Access Connections-t használom. Itthon a már beállított hálózathoz tud csatlakozni. Ehhez lehet kapcsolódik az a fura dolog, hogy a Windows alatt nem tudom lekérni az IP beállításokat, ipconfig eredménye: „Belső hiba történt: egy rendszerhez csatlakoztatott eszköz nem működik. További segítségért....” viszont az Access Conn-ban látom ezeket az adatokat.

A másik, ezek után gondoltam megnézem az Acces IBM-ben miket találok, erre az meg csak annyit csinál, hogy az induló animáció után csak a menü van az ablakban, meg a keresés sor. Kattintani semmire sem lehet.

Mi lehet ez? Telepítsem újra a ThinkVantage programokat? Lehet, hogy a Java kavart be? Mert eddig fent volt az alap IBM java, most meg fel lett téve a SUN-os Java.

Aktív témák

Hirdetés